pysiorek 18.05.04, 18:22 Mam pytanie: gdzie moge kupić pompowaną wanienkę dla dziecka.Wiem ,że taka istnieje,tylko nie wiem jakiej firmy. Dziękuję za wszelką informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_kp Re: Dmuchana wanienka!!!!!!!!! Kraków 18.05.04, 18:34 Ja także szukałam takiej wanienienki . Niestety na forum nikt mi nie pomógł! Osobiście znalazłam tylko w Mathercare a cena bagatela 130 PLN . Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Dmuchana wanienka!!!!!!!!! Kraków 18.05.04, 18:39 Ja do celu wanienkowego przystosowałam sobie zwykły dmuchany basenik. Kupiłam najmniejszy jaki był w sklepie i zawsze na wczasach nam doskonale służył jako wanienka. Odpowiedz Link Zgłoś
bajanka1 Re: Dmuchana wanienka!!!!!!!!! Kraków 19.05.04, 10:55 Niestety w Krakowie takiej wanienki nie kupisz. Wiem bo sama dzwoniłam do kilku sklepów i pytałam. Wanienkę taką można kupić w Warszawie w sklepie Mothercare. Kosztuje 85 zł. i jest w kolorze niebiesko - zielonym. Odpowiedz Link Zgłoś