kawiarniaczek 08.08.11, 10:31 Szykuję wyprawkę dla dziecka, mam pytanie czy ktoś wie gdzie najlepiej kupować podręczniki szkolne dla 6 -sto klasisty ? Za podpowiedzi i opinie z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudolf-abs Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 10:37 Polecam zakupy w KDC, weltbild.pl , mają tam wybór podręczników szkolnych. Zamawiać można przez internet. www.ofertypromocje.pl/okazje_podreczniki-szkolne---wysylka-gratis-_11950.php . Pod tym adresem informacje o ofercie specjalnej, obowiązującej do 15 sierpnia. W ramach oferty podręczników szkolnych wysyłka wszystkich zamówień za darmo plus do tego bon rabatowy o wartości 20 zł na dalsze zakupy w KDC i zeszyt gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara45m Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 10:44 Ja kupuje podręczniki i wszystko dla dziecka do szkoły w moim sklepie na osiedlu. Zawsze mam możliwość złożenia reklamacji i szanuje mnie tam jako klientkę. Polecam taki rodzaj zakupów wszystkim nie tylko względem podręczników. Odpowiedz Link Zgłoś
malatezja Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 10:52 Poszukaj w księgarniach internetowych; Gandalf, Merlin, w KDC też są podręczniki dla dzieci. kawiarniaczek napisał: > Szykuję wyprawkę dla dziecka, mam pytanie czy ktoś wie gdzie najlepiej kupować > podręczniki szkolne dla 6 -sto klasisty ? Za podpowiedzi i opinie z góry dzięku > ję. Odpowiedz Link Zgłoś
25augustyna Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 12:37 po co tu pisać jak usuwają wątki ? Do kitu takie forum. Sami siebie tu chalicie , sami siebie promujecie? - Sio - "Dopóki walczysz, jesteś zwyciężcą" — św. Augustyn Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 12:39 ja kupowałam książki w bonito.pl. Akurat tam miałam najtaniej zestaw do 3 klasy. Przejrzyj oferty w necie i zobacz gdzie wyjdzie ci najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 13:10 dla 6 klasisty możesz spokojnie kupić używane książki....niektóre wyglądają jak nowe a masz połowę kwoty w kieszeni i możesz przeznaczyć no coś fajnego dla dzieciaka. My od 3 lat kupujemy w www.albertus.pl jestem z Poznania odbieram na miejscu do tego 5 % zniżki do końca sierpnia. czasem w merlinie i gandalfie. Odpowiedz Link Zgłoś
martens-r Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 09.08.11, 08:47 Przesyłka gratis i nowe książki to zawsze nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 do pasik 17.08.11, 10:44 Chciałam zrobić właśnie zakupy w albertusie, ale nie nalicza mi się zniżka. Potrzebny jest jakiś specjalny kod? albo min. wartość zakupów? Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarniaczek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 09.08.11, 08:39 Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Używane podręczniki to chyba jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 09.08.11, 15:46 ja sprzedaje i kupuje podreczniki glownie na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
annie_2 Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 09.08.11, 16:24 Widziałam podręczniki w gazetce Tesco w atrakcyjnych cenach. Dodatkowo można wydrukować sobie kupon zniżkowy z ich strony -10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
malatezja Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 10.08.11, 11:35 Podręczniki do 6 klasy są w księgarni internetowej bookmaster.pl tylko niw eiem jak koszty? kawiarniaczek napisał: > Szykuję wyprawkę dla dziecka, mam pytanie czy ktoś wie gdzie najlepiej kupować > podręczniki szkolne dla 6 -sto klasisty ? Za podpowiedzi i opinie z góry dzięku > ję. Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarniaczek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 10.08.11, 11:53 Dziękuje bardzo za wszystkie podpowiedzi, już mam lepsze wyobrażenie co i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf-abs Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 11.08.11, 10:52 Może warto skorzystać z akcji wyprawki dla dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara45m Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 16.08.11, 12:06 Najlepiej skorzystać z propozycji - akcja wyprawka Odpowiedz Link Zgłoś
malatezja Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 17.08.11, 10:21 Niedługo się zacznie z tymi podręcznikami i będzie drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf-abs Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 18.08.11, 10:36 Ceny wszędzie w tym roku potwornie wysokie . Z całej wyprawki szkolnej podręczniki to najdroższa sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
egolit Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 18.08.11, 12:21 podreczna.pl; centrum tanich podrecznikow Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarniaczek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 19.08.11, 10:30 Centrum tanich podręczników - podręczna.pl dzięki zobaczę tam Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf-abs Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 22.08.11, 10:25 Podręczniki teraz wszędzie tak naprawdę są drogie Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 22.08.11, 11:36 mi najtaniej wyszło na allegro, oczywiście też trzeba poszperać bo nie u każdego jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś
julek-staszek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 23.08.11, 11:50 Na Allegro wiele osób kupuje używane podręczniki, to jest tanio, tylko koszty dostawy czasem wychodzą za wysokie. Kiedy kupujecie jedna książkę czy dwie to nie opłaci się za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
monikag_live Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 23.08.11, 19:41 Na allegro sa różne ceny, ja kupowałam w tanie podreczniki, ale w tym roku, poszperałam i kupilam cały komplet sporo taniej w rema.com.pl także polecam, przesyłka gratis od 150zł, a ceny w porównaniu do innych, trochę niższe, od 1 do 4zł, przy kilkunastu książkach się nazbiera. na allegro można kupić używane, z tym że z przesyłką, to wychodziła mi cena prawie nowej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
julek-staszek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 24.08.11, 09:09 Najlepiej kupować od znajomych i ich znajomych używane podręczniki. Od starszych rocznikiem dzieci wychodzi najtaniej. W drugiej kolejności antykwariaty. Problem w tym , że często zmieniają obowiązujące podręczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
martens-r Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 25.08.11, 11:02 Najlepiej antykwariaty Odpowiedz Link Zgłoś