Dodaj do ulubionych

Podręczniki szkolne, gdzie kupic?

08.08.11, 10:31
Szykuję wyprawkę dla dziecka, mam pytanie czy ktoś wie gdzie najlepiej kupować podręczniki szkolne dla 6 -sto klasisty ? Za podpowiedzi i opinie z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • rudolf-abs Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 10:37
      Polecam zakupy w KDC, weltbild.pl , mają tam wybór podręczników szkolnych. Zamawiać można przez internet. www.ofertypromocje.pl/okazje_podreczniki-szkolne---wysylka-gratis-_11950.php . Pod tym adresem informacje o ofercie specjalnej, obowiązującej do 15 sierpnia. W ramach oferty podręczników szkolnych wysyłka wszystkich zamówień za darmo plus do tego bon rabatowy o wartości 20 zł na dalsze zakupy w KDC i zeszyt gratis.
    • barbara45m Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 10:44
      Ja kupuje podręczniki i wszystko dla dziecka do szkoły w moim sklepie na osiedlu. Zawsze mam możliwość złożenia reklamacji i szanuje mnie tam jako klientkę. Polecam taki rodzaj zakupów wszystkim nie tylko względem podręczników.
    • malatezja Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 10:52
      Poszukaj w księgarniach internetowych; Gandalf, Merlin, w KDC też są podręczniki dla dzieci.

kawiarniaczek napisał:

> Szykuję wyprawkę dla dziecka, mam pytanie czy ktoś wie gdzie najlepiej kupować
      > podręczniki szkolne dla 6 -sto klasisty ? Za podpowiedzi i opinie z góry dzięku
      > ję.
    • 25augustyna Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 12:37
      po co tu pisać jak usuwają wątki ? Do kitu takie forum. Sami siebie tu chalicie , sami siebie promujecie? - Sio -
      "Dopóki walczysz, jesteś zwyciężcą" — św. Augustyn
      • asiaiwona_1 Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 12:39
        ja kupowałam książki w bonito.pl. Akurat tam miałam najtaniej zestaw do 3 klasy. Przejrzyj oferty w necie i zobacz gdzie wyjdzie ci najtaniej.
        • pasik Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 08.08.11, 13:10
          dla 6 klasisty możesz spokojnie kupić używane książki....niektóre wyglądają jak nowe
          a masz połowę kwoty w kieszeni i możesz przeznaczyć no coś fajnego dla dzieciaka.
          My od 3 lat kupujemy w www.albertus.pl
          jestem z Poznania odbieram na miejscu do tego 5 % zniżki do końca sierpnia.
          czasem w merlinie i gandalfie.
          • martens-r Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 09.08.11, 08:47
            Przesyłka gratis i nowe książki to zawsze nowe.
          • lena99 do pasik 17.08.11, 10:44
            Chciałam zrobić właśnie zakupy w albertusie, ale nie nalicza mi się zniżka. Potrzebny jest jakiś specjalny kod? albo min. wartość zakupów?
    • kawiarniaczek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 09.08.11, 08:39
      Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Używane podręczniki to chyba jest to.
      • patyczako Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 09.08.11, 15:46
        ja sprzedaje i kupuje podreczniki glownie na allegro
    • annie_2 Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 09.08.11, 16:24
      Widziałam podręczniki w gazetce Tesco w atrakcyjnych cenach. Dodatkowo można wydrukować sobie kupon zniżkowy z ich strony -10 zł.
    • malatezja Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 10.08.11, 11:35
      Podręczniki do 6 klasy są w księgarni internetowej bookmaster.pl tylko niw eiem jak koszty?
      kawiarniaczek napisał:

> Szykuję wyprawkę dla dziecka, mam pytanie czy ktoś wie gdzie najlepiej kupować
      > podręczniki szkolne dla 6 -sto klasisty ? Za podpowiedzi i opinie z góry dzięku
      > ję.
    • kawiarniaczek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 10.08.11, 11:53
      Dziękuje bardzo za wszystkie podpowiedzi, już mam lepsze wyobrażenie co i gdzie smile
    • rudolf-abs Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 11.08.11, 10:52
      Może warto skorzystać z akcji wyprawki dla dzieci ?
    • barbara45m Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 16.08.11, 12:06
      Najlepiej skorzystać z propozycji - akcja wyprawka smile
    • malatezja Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 17.08.11, 10:21
      Niedługo się zacznie z tymi podręcznikami i będzie drożej.
    • rudolf-abs Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 18.08.11, 10:36
      Ceny wszędzie w tym roku potwornie wysokie . Z całej wyprawki szkolnej podręczniki to najdroższa sprawa.
    • egolit Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 18.08.11, 12:21
      podreczna.pl; centrum tanich podrecznikow
      • kawiarniaczek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 19.08.11, 10:30
        Centrum tanich podręczników - podręczna.pl dzięki zobaczę tam smile
    • rudolf-abs Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 22.08.11, 10:25
      Podręczniki teraz wszędzie tak naprawdę są drogie
      • iin-ess Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 22.08.11, 11:36
        mi najtaniej wyszło na allegro, oczywiście też trzeba poszperać bo nie u każdego jest taniej
        • julek-staszek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 23.08.11, 11:50
          Na Allegro wiele osób kupuje używane podręczniki, to jest tanio, tylko koszty dostawy czasem wychodzą za wysokie. Kiedy kupujecie jedna książkę czy dwie to nie opłaci się za bardzo.
          • monikag_live Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 23.08.11, 19:41
            Na allegro sa różne ceny, ja kupowałam w tanie podreczniki, ale w tym roku, poszperałam i kupilam cały komplet sporo taniej w rema.com.pl także polecam, przesyłka gratis od 150zł, a ceny w porównaniu do innych, trochę niższe, od 1 do 4zł, przy kilkunastu książkach się nazbiera. na allegro można kupić używane, z tym że z przesyłką, to wychodziła mi cena prawie nowej książki.
    • julek-staszek Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 24.08.11, 09:09
      Najlepiej kupować od znajomych i ich znajomych używane podręczniki. Od starszych rocznikiem dzieci wychodzi najtaniej. W drugiej kolejności antykwariaty. Problem w tym , że często zmieniają obowiązujące podręczniki.
    • martens-r Re: Podręczniki szkolne, gdzie kupic? 25.08.11, 11:02
      Najlepiej antykwariaty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka