iit2 08.08.11, 21:05 Nie ma w entliczku, smyku, jakiś przejściówek same z daszkiem i motywami bajkowymi, albo dla maluszków, a tak na teraz na taką pogodę, jak coś trzeba nałożyć nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara_0204 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 08.08.11, 21:15 Ale to chyba normalne, bo teraz nie ma pogody na czapkę. Czapki pojawią się bliżej jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 08.08.11, 21:27 a po co teraz czapka? spadł gdzieś śnieg? Odpowiedz Link Zgłoś
a.jak.asia Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 09.08.11, 19:48 to chyba bardziej chodzi o taką czapeczke jak jest wietrznie i zimnawo, bo w to lato więcej jesieni lata --------------- ROLKI NA PIĘTĘ. Zobacz je na filmiku! Pasują do każdego buta! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 13:31 a.jak.asia napisała: > to chyba bardziej chodzi o taką czapeczke jak jest wietrznie i zimnawo, bo w to > lato więcej jesieni lata ale jaka to czapka jak jest chłodniej latem ? Odpowiedz Link Zgłoś
sstonoga74 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 09.08.11, 16:26 zamów sobie wykonanie takiej jaką tylko chcesz, ja korzystam z talentu ukrytego tu: robi71.blogspot.com/ Podeślesz jej zdjęcie i Ci zrobi . Na dodatek niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagd Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 10.08.11, 23:04 ja lubie czapki Raster na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
magda79bb Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 13:07 Coraz większy wybór jest na allegro wpisz Kocham Czapki. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 aaaaa 12.08.11, 13:15 a co to jest przejsciówka i po co ci ona latem? co chcesz teraz dziecku na głowe zakladac gdy nie ma słonca ale jest ciepło? iit2 napisała: > Nie ma w entliczku, smyku, jakiś przejściówek same z daszkiem i motywami bajkow > ymi, albo dla maluszków, a tak na teraz na taką pogodę, jak coś trzeba nałożyć > nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: aaaaa 12.08.11, 13:53 A może ona chce założyć na głowę dziecku cienką bawełnianą czapeczkę jak jest zimno i bardzo wieje np.nad morzem. Tak trudno to zrozumieć? Ja wybieram sie we wrzesniu nad morze i też na wszelki wypadek taką czapeczkę zabiorę. Jak jest ciepło tak jak teraz czapki nie zakładam. W zeszłym roku sama zakładałam we wrześniu kaptur jak wiało i było zimno, wiec dlaczego mam dziecku nie założyć cienkiej czapeczki? A do autorki wątku, widziałam czapeczki raster na stoiskach w centrach handlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: aaaaa 13.08.11, 13:48 magata.d napisała: > A może ona chce założyć na głowę dziecku cienką bawełnianą czapeczkę jak jest z > imno i bardzo wieje np.nad morzem. Tak trudno to zrozumieć? Ja wybieram sie we > wrzesniu nad morze i też na wszelki wypadek taką czapeczkę zabiorę. ale po co ? Jak jest ci > epło tak jak teraz czapki nie zakładam. W zeszłym roku sama zakładałam we wrześ > niu kaptur jak wiało i było zimno, wiec dlaczego mam dziecku nie założyć cienki > ej czapeczki? po co? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 13:51 Na taka pogodę, czyli na jaką? Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 14:32 Aż przeczytałam post dwa razy. I doczytałam, że nie interesują Cię czapki dla maluszków. Czyli ile lat ma dziecko, któremu chcesz latem "na taką pogodę" czapkę zakładać?? Sama jakie czapki nosisz w "taką" pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 17:52 sama dzieciakom w taką pogodę czapek nie zakładam, nad morzem też nie , bo nie wiem po co, ale autorka wątku nie pytała się co na ten temat sądzicie, tylko gdzie czapki kupić . Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 13.08.11, 15:40 hmm jeżeli chodzi o cienką czapkę to ja kupiłam wczoraj w KappHall .Ładna cienka granatowa z napisami za 29.90 zł.Ja akurat dla 9 latka wzięłam mysląc o jesieni, bo za 2 miesiące pewnie nic nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś