Dodaj do ulubionych

gdzie wybór czapek dla chłopca?

08.08.11, 21:05
Nie ma w entliczku, smyku, jakiś przejściówek same z daszkiem i motywami bajkowymi, albo dla maluszków, a tak na teraz na taką pogodę, jak coś trzeba nałożyć nic nie ma.
Obserwuj wątek
    • klara_0204 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 08.08.11, 21:15
      Ale to chyba normalne, bo teraz nie ma pogody na czapkę.
      Czapki pojawią się bliżej jesieni.
      • mmala6 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 08.08.11, 21:27
        a po co teraz czapka? spadł gdzieś śnieg?wink
        • a.jak.asia Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 09.08.11, 19:48
          to chyba bardziej chodzi o taką czapeczke jak jest wietrznie i zimnawo, bo w to lato więcej jesieni lata smile

---------------
          ROLKI NA PIĘTĘ. Zobacz je na filmiku! Pasują do każdego buta!
          • 18_lipcowa1 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 13:31
            a.jak.asia napisała:

> to chyba bardziej chodzi o taką czapeczke jak jest wietrznie i zimnawo, bo w to
            > lato więcej jesieni lata smile

ale jaka to czapka jak jest chłodniej latem ?
    • sstonoga74 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 09.08.11, 16:26
      zamów sobie wykonanie takiej jaką tylko chcesz, ja korzystam z talentu ukrytego tu:
      robi71.blogspot.com/
      Podeślesz jej zdjęcie i Ci zrobi . Na dodatek niedrogo.
      • kasiagd Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 10.08.11, 23:04
        ja lubie czapki Raster na allegro
    • magda79bb Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 13:07
      Coraz większy wybór jest na allegro wpisz Kocham Czapki.
    • 18_lipcowa1 aaaaa 12.08.11, 13:15
      a co to jest przejsciówka i po co ci ona latem?
      co chcesz teraz dziecku na głowe zakladac gdy nie ma słonca ale jest ciepło?

iit2 napisała:

> Nie ma w entliczku, smyku, jakiś przejściówek same z daszkiem i motywami bajkow
      > ymi, albo dla maluszków, a tak na teraz na taką pogodę, jak coś trzeba nałożyć
      > nic nie ma.
      • magata.d Re: aaaaa 12.08.11, 13:53
        A może ona chce założyć na głowę dziecku cienką bawełnianą czapeczkę jak jest zimno i bardzo wieje np.nad morzem. Tak trudno to zrozumieć? Ja wybieram sie we wrzesniu nad morze i też na wszelki wypadek taką czapeczkę zabiorę. Jak jest ciepło tak jak teraz czapki nie zakładam. W zeszłym roku sama zakładałam we wrześniu kaptur jak wiało i było zimno, wiec dlaczego mam dziecku nie założyć cienkiej czapeczki?
        A do autorki wątku, widziałam czapeczki raster na stoiskach w centrach handlowych.
        • 18_lipcowa1 Re: aaaaa 13.08.11, 13:48
          magata.d napisała:

> A może ona chce założyć na głowę dziecku cienką bawełnianą czapeczkę jak jest z
          > imno i bardzo wieje np.nad morzem. Tak trudno to zrozumieć? Ja wybieram sie we
          > wrzesniu nad morze i też na wszelki wypadek taką czapeczkę zabiorę.

ale po co ?

Jak jest ci
          > epło tak jak teraz czapki nie zakładam. W zeszłym roku sama zakładałam we wrześ
          > niu kaptur jak wiało i było zimno, wiec dlaczego mam dziecku nie założyć cienki
          > ej czapeczki?

po co?
    • lilly_about Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 13:51
      Na taka pogodę, czyli na jaką?
    • irima2 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 14:32
      Aż przeczytałam post dwa razy. I doczytałam, że nie interesują Cię czapki dla maluszków. Czyli ile lat ma dziecko, któremu chcesz latem "na taką pogodę" czapkę zakładać?? Sama jakie czapki nosisz w "taką" pogodę?
      • koza_w_rajtuzach Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 12.08.11, 17:52
        sama dzieciakom w taką pogodę czapek nie zakładam, nad morzem też nie big_grin, bo nie wiem po co, ale autorka wątku nie pytała się co na ten temat sądzicie, tylko gdzie czapki kupić wink.
    • marta76 Re: gdzie wybór czapek dla chłopca? 13.08.11, 15:40
      hmm jeżeli chodzi o cienką czapkę to ja kupiłam wczoraj w KappHall .Ładna cienka granatowa z napisami za 29.90 zł.Ja akurat dla 9 latka wzięłam mysląc o jesieni, bo za 2 miesiące pewnie nic nie będzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka