Dodaj do ulubionych

Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo?

08.09.11, 14:30
Dla przypomnienia:
www.tchibo.pl/Chlopiecy-kombinezon-zimowy-p200020409.html
Podpowiedzcie proszę jakie czapki kompletowałyście z tym kombinezonem?
Na mojego synka ten właśnie kombinezon czeka w szafie. Lubię czapki zimowe z h&m, ale w tym roku żadna mi do tego kombi nie pasuje.
Jeśli pamiętacie to napiszcie też proszę firmę z jakiej miałyście czapki...

Z góry dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 14:35
      jesooo...
      • sylki Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 14:57
        Asiowa,
        wdech, wydech, wdech, wydech big_grin
        Dopiero się zaczyna big_grin

A swoją drogą, naprawde trzeba pytać na forum co do niebiesko- brązowego kombinezonu pasować będzie? Mało, to kompletów na allegro.
        • kinga_owca Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 15:19
          no ale nie wiadomo który modny i który wypada nosic posiadaczowi kombinezonu tchibo
          śmiejecie się a to poważny problem przecież zeby dobrze dobrac -
          w tym sezonie wszystkie forumowe dzieciaki noszą kombinezon tchibo kupiony w realu lub na wyprz w tchibo + buty ecco kupione w maradze + jakis komplet czyli szalik+czapa+rękawiczki
          no i własnie ten komplet jeszcze jest wielką niewiadomą
          zamiast się tu podśmiewac to poszukajcie czegoś
          • kasia5030 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 15:28
            No cóż, dzięki za niezwykle "cenne" odpowiedzi.
            Pozwólcie, że ja pozostawię je bez większych zbędnych komentarzy...
          • sinceramente Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 15:29
            > w tym sezonie wszystkie forumowe dzieciaki noszą kombinezon tchibo kupiony w re
            > alu lub na wyprz w tchibo + buty ecco kupione w maradze + jakis komplet czyli s
            > zalik+czapa+rękawiczki

Najwyraźniej umknął Twej uwadze wątek o śniegowcach z decathlonu wink

A czapki: Dolli. To też towar często poszukiwany na forum :p
          • sylki Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 15:43
            Ups masz racje.
            To moze poszukacie mi czapki do kombinezony tchibo dla dziewczynki, dla przypomnienia rózowo-fioletowy tongue_out

kinga_owca napisała:

> no ale nie wiadomo który modny i który wypada nosic posiadaczowi kombinezonu tc
            > hibo
            > śmiejecie się a to poważny problem przecież zeby dobrze dobrac -
            > w tym sezonie wszystkie forumowe dzieciaki noszą kombinezon tchibo kupiony w re
            > alu lub na wyprz w tchibo + buty ecco kupione w maradze + jakis komplet czyli s
            > zalik+czapa+rękawiczki
            > no i własnie ten komplet jeszcze jest wielką niewiadomą
            > zamiast się tu podśmiewac to poszukajcie czegoś
            • asiaiwona_1 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 15:46
              żeby nie było, że tylko się zbędnie dopisuję to wklejam też propozycję czapki wink
              https://www.turbokrowa.pl/resources/pimg_w/105_1_czapka_kupa.jpg
              • kasia5030 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 15:52
                asiaiwona_1 - zapewne Twoje dziecko jest przeszczęśliwe, że jego mama ma tak "wspaniały" gust i że będzie w tym sezonie paradowało w czymś takim na głowie.
                Żałosne...
                • asiaiwona_1 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 15:56
                  ależ kasiu droga - ubierz okulary bo chyba coś źle przeczytałaś. Nigdzie nie napisałam, że moje dziecko ma taką czapkę. Nie muszę poza tym na forum prosić o radę dotyczącą koloru i rodzaju czapki do jakże "vipowskiego" kombinezonu tchibo z reala.
                  • kasia5030 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 17:54
                    Ależ przeczytałam Twoją wypowiedź z zupełnym zrozumieniem.
                    Jeśli doradzasz, abym swojemu dziecku kupiła taką czapkę, to rozumiem, że jest ona w Twoim guście. Także gratuluję. Jednak jak to się mawia, o gustach się nie dyskutuję i już nie zamierzam komentować Twego...
                    A co do proszenia o radę odnośnie czapki to oczekiwałam bardziej sugestii dotyczących producenta czapki, albo miejsc gdzie się ją kupiło.
                    Pozdrawiam
                    • sylki Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 18:02
                      www.next.co.uk/x48820s9
                      i to nie jest kupa wink
            • monia111175 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 15:47
              no jak to jakasmile
              szaliko golfik z h&mu i czapka z h&msmilenczarno niebieskie paski
              a jak dziecie małe-to ta wiązana niebieska w szare paseczkismile
    • maylove Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 18:45
      Niebieskie majtki w kratkę, fajne widziałam w c&a
      rajstopy- też odcień niebieskiego- może z Woli?
      trendy jest hand made- zatem może jakaś czapka z allegro, ręcznie robiona?
      • domi_33 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 19:12
        my mieliśmy taką na duże mrozy (w tym roku pewnie też). babcia zrobiła na drutach. smile
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/jj/bb/njtl/21W7vQRA5OlEKON6oX.jpg
        • kinga_owca Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 19:24
          to niech babcia zrobi więcej smile
          • domi_33 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 19:34
            kinga_owca napisała:

> to niech babcia zrobi więcej smile

już ją namawiałam na to, ale nie może się zorganizować jakoś. smile
            nawet dorosłe moje koleżanki chętne. big_grin
        • anusia_kra Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 19:37
          tez chetnie bym nabyła czapke babci cuuudna smile
          • krasulas Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 20:43
            czapka cudna!
            i całość idealnie pasująca do śniegowców z Decathlonusmile
            brązowych oczywiście !
            a takie też na % były bądź są!
            • domi_33 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 20:53
              to forum ma taką specyfikę, że już sama nie wiem czy mówicie prawdę czy się zgrywacie. uncertain
              śniegowców decatlonowych nie było tylko jakieś niebieskie Bartki ślicznie (zupełnie niechcący dopasowane).
              no ale kurcze może ja na serio tę babcię przyspieszę to na nowe tchibo jeszcze zarobię. big_grin
              • anusia_kra Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 22:07
                Domi ja na serio i chetnie w kolejce do Babci się ustawie smile

Cały wątek i pozostałe wymiatają dawno tak wesoło nie było wink
                • kinga_owca Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 09.09.11, 10:55
                  ja tez na serio o tej czapce
                  byleby nie z wełny bo mam uczulenie
                  moze do babci przemówią kwestie finansów? zważywszy na popularnośc zeszłorocznych kombinezonów tchibo i pomnożywszy to przez dostepnośc rozmiarów owych kombinezonów czapki w tym wzorze będą się swietnie sprzedawac, moim zdaniem warto babcię przekonac
                  a reklama na forum juz poszła smile
      • puellae_2007 Oj nie nadążacie dziewcyzny;-) 08.09.11, 21:04
        Dzisiaj już nic nie ma byc TRENDY, wszystko ma być JAZZY!! Tylko takich rzeczy szukamy...;Ptongue_outtongue_out
        • asiaiwona_1 Re: Oj nie nadążacie dziewcyzny;-) 08.09.11, 21:10
          oj, mnie coś się zdaje, że i jazzy już niemodne. Czy przypadkiem teraz rzeczy bądź ludzie nie są turbo? suspicious
          • ophelia78 Re: Oj nie nadążacie dziewcyzny;-) 08.09.11, 22:24
            >Czy przypadkiem teraz rzeczy bądź ludzie nie są turbo?

a nie lepiej czibo niż turbo, hę?
            • asiaiwona_1 Re: Oj nie nadążacie dziewcyzny;-) 09.09.11, 10:46
              ophelia78 napisała:

> a nie lepiej czibo niż turbo, hę?

I love you big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • magda79bb Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 22:33
      Jasne że niebieska albo brąz np. allegro.pl/kocham-czapki-raster-komplet-czapka-szal-50-55-i1805506528.html.
      • domi_33 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 08.09.11, 22:48
        a to nasza druga czapeczka która pasowała i do czibo. smile
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/jj/bb/njtl/dmTrvICDAN6Jo546NX.jpg
        • ageneiszka102 Re: Jaka czapka do zeszłorocznego kombi Tchibo? 09.09.11, 10:37
          Ta czapeczka to czapka Raster - kupiłam taką w Kocham Czapki.
          • listopadowka2008bis domi_33 09.09.11, 11:03
            babcia robi mega czapki (tak, to juz slowo nastepca turbo) ;> ale pewnie czibo sie lepiej przyjmie wink
            my tez mamy ten kombinezon i chyba sie skusimy na next'a, ale nie wiem czy nie bedzie za wiele wzorkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka