Dodaj do ulubionych

ecco sie ceni

08.09.11, 22:38
spodobaly mi sie piekne botki w ecco, ale nie kupie, bo 749 zl za ecco to lekka przesada, ale to nie jest ich szczyt mozliwosci, bo oto
www.eobuwie.com.pl/product-pol-29971-Baleriny-ECCO-A-W-10-Premium-Collection-40004351707.html
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: ecco sie ceni 08.09.11, 22:58
      ja rozumiem że wygodne, ach i och, wygląd to już rzecz gustu, nie dałaby tyle kasy, widocznie mnie nie stać na ecco wink

zastanawia nie czy kupowałyście buty dla dzieci, firmy np columbia, the north face, wolfskin itp? jak one się sprawdzają zimą?

bo tutaj się wszyscy ecco zachwycają (my nigdy nie mieliśmy), ale przecież jest dużo innych firmy które mają porządne buty i nikt o nich nie pisze

w tym roku młodszemu kupiłam buty (zimowe? trekkingowe?) columbia + śniegowce sorel, jak się spiszą - nie wiem, dla starszego natomiast mam kilka modeli upatrzonych ale najpierw muszę poczytać opinie w necie
      • agaja5b Re: ecco sie ceni 09.09.11, 11:14
        Ja kupiłam sobie balerinki firmy Maciejka. Sa świetne, wygodne, mięciutkie i kosztowały ok 150. 1000 to ja bym nie dała za żadne buty, przynajmniej na raziewink
    • janka39 Re: ecco sie ceni 08.09.11, 23:13
      no, nie... jestem pewna, ze to tylko pomylka na stronie wink
      Ich baleriny kosztuja ok. 380 zl, na wypzedazy - ok.200
      ale fajnie wyglada wink
    • janka39 Re: ecco sie ceni 08.09.11, 23:41
      ups... doczytalam, ze to skora z węża, więc pewnie rzeczywiscie trzeba wyskoczyc z tysiaka...
      niezle...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka