iberystka_pl 27.03.10, 17:42 Witam, czy ktoś może wybiera się na rozmowę kwalifikacyjną do Rainbow Tours? I czy wie ktoś jak wyglada u nich taka rozmowa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
touroperatorrep Re: Rainbow 27.03.10, 20:29 1. Musisz coś wiedzieć na temat RT-powstanie, w czym się specjalizuje, jakie ma kierunki 2. Musisz umieć opowiedzieć o sobie w języku jaki masz wpisany do legitymacji oraz porozumiewać się w językach jakie masz wpisane w CV A reszta to po prostu rozmowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
tektonika Re: Rainbow 02.04.10, 08:39 Możesz też dostać jakąś sytuację awaryjną i pytanie o to jak byś sobie poradziła. Ale generalnie pytania rzekłabym tendencyjne:) czego oczekujesz od firmy, co możesz jej dać, dlaczego chcesz pracować akurat z rainbow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.zywiec Re: Rainbow 03.04.10, 23:41 czy to znaczy, że są jeszcze jakieś rozmowy?bo ja otrzymałam informacje, że nabór na ten sezon letni zakończony... Odpowiedz Link Zgłoś
iberystka_pl Re: Rainbow 04.04.10, 16:34 Dziękuje za wskazówki, pyt. rzeczywiście były jak napisaliście:) A rozmowy z tego co się orientuję zakończyły się w tym tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
mardzilka Re: Rainbow 01.06.11, 13:04 witam ja wybieram się na taką rozmowę w piątek możecie powiedzieć coś więcej o co pytają i jak wygląda rozmowa :) dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś