Dodaj do ulubionych

Buty zimowe ecco

13.09.11, 09:02
Witam!

Rozglądam się za przecenionymi butami zimowymi. Zainteresowały mnie te modele:

www.outletstore.pl/ecco/70100251052/Product.aspx
www.outletstore.pl/ecco/70102251052/Product.aspx
www.outletstore.pl/ecco/72102254997/Product.aspx
www.outletstore.pl/ecco/72104252668/Product.aspx
Miał ktoś wcześniej któreś z tych bucików? Pytam się, bo nie wiem jak będą sprawdzały się na co dzień takie krótkie buty zimowe. Zaznaczam, że syn ma 8 lat.

Podobają mi się również te buciki:

www.outletstore.pl/ecco/72100253859/Product.aspx
Obserwuj wątek
    • syka7 Re: Buty zimowe ecco 13.09.11, 10:00
      Kupiłam te ostatnie w słynnej maradze za 161zł z przesyłką w tym roku, niestety nie mogę pomóc czy warto ponieważ nie użytkowaliśmy ich.
      Wygląd są super, wykonanie też, niby w 100% pewne że nie przemakają, kupiłam do kombinezonu.
      • sylki Re: Buty zimowe ecco 13.09.11, 10:10
        Też mam te ostatnie dla syna
        Do tej pory nie mieliśmy ecco, ale nie kupiłabym na zimę tych niskich.
        Ośmiolatek wracając ze szkoły nie będzie szedł grzecznie smile Jak tylko popada śnieg, da upust fantazji, a w takich momentach najlepsze są wysokie buty, bo jest mniejsze prawdopodobieństwo dostania się śniegu do butów, a co za tym idzie suche stopy wink
        Piszę to z doświadczenia, syn ma 11 lat wink
        • beata_17 Re: Buty zimowe ecco 13.09.11, 12:12
          Od 5 lat kupuje ecco i nie zdarzylo sie zebym nie byla zadowolona. Zazwyczaj na zime mamy 2 pary, jedne niskie i jedne wysokie. Niskie syn zaklada jak jest mroz i nie ma sniegu (czesto tak mamy w zimie), a wysokie na snieg.
          • janka39 Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 00:44
            hmmm.... te sa przecenione? wlasnie kupilam najcieplejsze ecco - husky za 199 smile, rozmiar 33
            • szironna Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 07:14
              janka39 - gdzie kupiłaś w tej cenie? smile
              ja mam snow rush dla syna

dziewczyny - odejdę lekko od tematu - o ile większe kupujecie zimowe buty? 1cm?
              • janka39 Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 15:06
                szironna napisała:

> janka39 - gdzie kupiłaś w tej cenie? smile
                > ja mam snow rush dla syna
                >
                > dziewczyny - odejdę lekko od tematu - o ile większe kupujecie zimowe buty? 1cm?

w sarafis.pl - ale juz nie ma... niemniej warto tam zaglądac, bo kilka dni temu byl tylko nr 27 - dalam info na forum, a wczoraj wlasnie 33, sztuk 1 smile
                W domu mam tez 34 (husky, z lutowej wprzedazy za 210 zl), ale zdaje sie, ze znowu nie trafilam z rozmiarem (synek nosi teraz ecco 32, wiec to 34 jest jakies 2 cm za duze...). Prawdopodobnie te 34 bede sprzedawac, wiec mozna sie ustawiac w kolejce wink
            • ireland1 Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 10:12
              a husky są lepsze od snowborderow. Ja właśnie szukam zimowych dla synka na wysokie podbicie i nie wiem czy wszystkie pasują...
              • szironna Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 10:21
                w zeszłym sezonie zimowym syn miał snowboardery - noga sucha, łatwe zakładanie, mały nie skarżył się na zimno. zatem z butów byłam b.zadowolona (kilka par obuwia tej firmy miałam i jak na razie nie jestem zawiedziona).
                aha - syn ma wysokie podbicie, choć noga szczupła.
                • sylki Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 10:47
                  Dla syna wziełam cm większe od jego stopy wink
                  córka teraz nosi 26 więc wziełam jej 27 i będą ok
                  dla najmłodszej pociechy wziełam 23, póki co duże są, ale ona ma 18 miesięcy, więc i rośnie inaczej niż dziecko 4 czy 11 letnie wink
                  --
                  Wózkomania

• szironna Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 15:38
                    dzięki sylki - ja też wzięłam 1cm większe, inaczej syn pewnie miałby problemy z chodzeniem wink (nie mówiąc o aspekcie zdrowotnym). niemniej niektóre mamy kupują większe o 1,5 - 2cm i zgłupłam wink) stąd też pytanie na forum zadałam.
                    • sylki Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 15:55
                      2 cm to przesada, ale niektóre dzieci mają duże skoki rozmiarowe i noga np potrafi urosną o 2 rozmiary. Moje dzieci tak nie mają na szczęście i spokojnie mogę kupować im buty z wyprzedzeniem.
              • gosjana Re: Buty zimowe ecco 14.09.11, 16:28
                a husky są lepsze od snowborderow. Ja właśnie szukam zimowych dla synka na wysokie podbicie i nie wiem czy wszystkie pasują...

na wysokie podbicie pasują zarówno husky jak i snowboardery, syn nosił jedne i drugie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka