Dodaj do ulubionych

cicha pozytywka

15.09.11, 11:39
jestem w ciaży. Chciałam kupic dla dziecka przytulanke z pozytywka ale z taka cichą melodią, wiekszość pozytywek ma glosne melodie (dla poprzedniego kupilam z kolorino i strasznie to glosne jest), czy wiecie gdzie mozna kupic pozytywki z cichą melodią?
Wiem ze kiedys byly w ikei ale juz tam takich nie znalazlam...
Obserwuj wątek
    • bbacha Re: cicha pozytywka 15.09.11, 22:05
      Wiem o czym mówisz, mnie tak wkurzały te standardowe pozytywki że szukałam, az znalazłam, kupiłam pozytywkę firmy Fehn, jest świetna. Jak jadę z córcią na spacer to daję jej do wózka i ja jej nie słyszę smile
      Mozna je kupić w internecie, np. na stronie sklepu marko. Aha, one wszystkie mają inne melodyjki niż ta nigdy nieumierająca wink my mamy z linii Ahoy.
    • matka_karmiaca Re: cicha pozytywka 16.09.11, 10:32
      Mamy pozytywki firmy Buratino, z których byłam bardzo zadowolona, ale niestety 2 z 3 popsuły się w ciągu kilku miesięcy...

Ulubioną pozytywką mojej młodej była karuzelka Tiny Love (nawet już po zdemontowaniu ramienia z maskotkami).
      • bejsi Re: cicha pozytywka 16.09.11, 13:30
        Mam taka pozytywkę allegro.pl/pozytywka-z-kolekcji-myszka-maxi-sterntaler-0m-i1813558703.html
        Moim zdaniem ma najpiekniejsza, czysta, cichą melodię.
        Moj syn uwielbia ja. Teraz ma juz 14 miesiecy i sam ja sobie puszcza przed zasnieciem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka