anecia88.net 16.09.11, 21:47 witam emamy podopwiedzcie mi co można dać szwagierce na parapetówe?? jutro idziemy z mężem a nie mamy pomysłu: odpadają kwiatki deski do prasowania. te rzeczy maja bo mieszkali już w w ynajmowanym domu teraz są na swoim i nie mam pojęcia co kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: prezent na parapetówe 16.09.11, 21:52 Bon do Ikei, Home & decor, czy czegoś takiego. Na swoim najlepiej wybiera się samemu Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: prezent na parapetówe 16.09.11, 22:04 Gustowny, skórzany zegar na ściane Piękny obraz z zachodem słońca Albo taka piekna fontanna, która na pewno wkomponuje się w każde wnętrze Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: prezent na parapetówe 16.09.11, 22:51 zuzu, jeszcze zapomnialas o TYM Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: prezent na parapetówe 16.09.11, 23:01 ale wredne no... Kupic możesz wiele rzeczy pytanie tylko za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: prezent na parapetówe 16.09.11, 23:04 Rzeczywiście! Jelenie są obowiązkowym, prezentem, który uszczęśliwi nawet najbardziej wymagająca panią domu. Myślę co jeszcze można podarować Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: prezent na parapetówe 16.09.11, 23:20 jak to co ? poroże p.s. pan domu też będzie zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: prezent na parapetówe 16.09.11, 23:07 komplet /sztuk dwie/ ładnych filiżanek do kawy lub herbaty www.porcelana-koszuta.pl/attachments/Image/eliza_2_2_na_stron__.jpg[/img] duży kolorowy wazon na kwiaty karafka do wina, wódki, miska z ładnymi łyżkami do sałaty komplet do serów dużo fajnych rzeczy www.modernform.pl/Jadalnia-k48/Misy-kosze-na-owoce-k186/ Odpowiedz Link Zgłoś