Dodaj do ulubionych

outlety Factory - kilka pytań

18.09.11, 19:48
W Krakowie otwierają w październiku a ja do tej pory w żadnym polskim outlecie nie byłam-stąd moje pytanie - czy w outletach są również przeceny sezonowe? Na jakie zwykle obniżki można liczyc? 30 czy moze 50%? Jaki mają asortyment? Co opłaca się kupować?Z góry dziekuję za odpowiedzismile
Obserwuj wątek
    • romarzena Re: outlety Factory - kilka pytań 18.09.11, 22:02
      Ja mogę się wypowiedzieć o Ursusie, generalnie kupuję tam jedynie buty w Ecco lub ostatnio w Maraga Kids, chociaż ostatnio w lepszej cenie można upolować je w sklepach internetowych, ceny kiepskie, trzeba się dużo naszukać lub kupić coś przy okazji aby się opłacało, wolę kupować na wyprzedażach na koniec sezonów w normalnych sklepach.
      • pasik Re: outlety Factory - kilka pytań 18.09.11, 22:06
        Praktycznie kupuję tam tylko buty i bieliznę czasami.
        W Maradze do tej pory Geoxy lub Ecco.
        Ostatnio odkryłam outlet Smyka...no i ceny w miarę normalne, ale zamiast zabawek kupiłam kilka par butów.
        • magda79pn Re: outlety Factory - kilka pytań 18.09.11, 22:13
          pasik, z tego co kojarzę to ty również do Lubonia jeździsz smile w tym smyku czasem fajne ciuszki są, zabawki są w dobrych cenach, ale mają np uszkodzone pudełka (swojemu dziecku można kupić, obcemu już raczej nie) a poza tym, to moje dzieci już powoli z zabawek chyba wyrastają...
      • magda79pn Re: outlety Factory - kilka pytań 18.09.11, 22:10
        w luboniu jest syf totalny, ceny z kosmosu, modele z przed kilku lat, masakra jakaś, do tego tyle ludzi jakby za darmo dawali...

chodzi mi głównie o sklepy z odzieżą sportową, oczywiście kilka razy trafiły mi się jakieś buty fajne, np pumy za 129zł lub 69zł, ale to były wyjątki

generalnie nie cierpię tam jeździć wink wolę jechać do jakieś galerii handlowej i kupić coś na wyprzedaży

podobnie zresztą jest w tkmaxx, ja wierzę że można tam znaleźć "perełki" ale w tym sklepie jest taki bałagan że ja podziękuję wink nie mam na to ani czasu, ani nerwów wink
        • pasik Re: outlety Factory - kilka pytań 18.09.11, 23:38
          Masz rację..ja tam ciuchów chyba żadnych nie kupiłam dla siebie/ kilka razy czaiłam się na coś z Simple. Coś tam kupiłam w Caldezonii, ale to pierdoły.
          Ale butów to chyba z 10 par kupiłam tongue_out

Żadnej ekscytacji nie przezywam na np noc zakupów w F. lubońskim.
          normlnie żenua....a np nocki na Marcelinie uwielbiam.
          Dla mnie Smyk to sklep do pomacania, gdzie indziej zazwyczaj kupuję.

Tk Maxx wolę zagramaniczne bo fajniejszy wybór. Tam najlepiej samej jechać , zaszyć się na 2-3 godzinki a potem kawka.
          Żałuję że mają marny wybór mydełek..uzależniłam się od ilości w Londynie.
          Na Malcie kupuję pierdoły kuchenno- prezentowe dla przyjaciół..takie miłe gadżeciki.
          • robin81 Re: outlety Factory - kilka pytań 19.09.11, 14:03
            Dziekuję bardzo za odpowiedzi. Widzę, że szału nie ma i nie ma co oczekiwać by "nasze" outlety oferowaly lepsze okazje"/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka