Dodaj do ulubionych

Wyprzedaż w Lidlu

21.09.11, 14:39
Nie wiem, czy we wszytkich sklepach ale warto sprawdzić, całe kosze sprzetu rtv, agd, ogrodniczego, zywności, kosmertyków art papierniczych i biurowych, ciuchów, butów i innych. Ceny od 1 zł. Kupiłam zestawy kartek po 6 i 10 szt z kopertami za 1 zł/kpl, elementy strojów karnawałowych (czapka + spodnie) za 4 zł, mydła w płynie i balsamy z serii medycznej po 3 zł/szt, świeczki bożonarodzeniowe ozdobne po 3 zł/kpl 2 lub 6 szt. Ludzie rzucali się na zeszłojesienne kurtki z wyłogami ze sztucznego futerka, które kosztowały 129 zł, a dzisiaj za 15 zł, pizamy po 10 i 15 zł. Młode i przyszłe mamy brały kombinezony zimowe dla niemowlaków po 15 zł, ręczniczki z kapturkiem za 7 zł itd.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Wyprzedaż w Lidlu 21.09.11, 14:40
      Byłam w Lidlu w Leśnicy (Wrocław), wyprzedaż zaczeła się dzisiaj o 8,30 rano.
      • samanta25 Re: Wyprzedaż w Lidlu 21.09.11, 14:52
        Rano byłam w Lidlu i nic nie widziałam
    • dorotadu Re: Wyprzedaż w Lidlu 21.09.11, 16:39
      w naszym lidlu była taka akcja przed remontem - chcieli pozbyc sie całego towaru
      dajcie znac jesli to ogólnokrajowa akcja
      • blizniaki14 Re: Wyprzedaż w Lidlu 21.09.11, 16:43
        U nas przed remontem było -30% na wszystko, nawet nie wiedzieliśmy,że jest akcja, mąż pojechał zrobić zwykłe zakupy spożywcze a tam ... puste półki wink ale to było wiosną
        Takiej akcji o której piszesz nie ma u nas.
        • pasik Re: Wyprzedaż w Lidlu 21.09.11, 16:52
          u nas przed remontem mąż kupował pewnie 30 albo 50%.... a potem człowiek płacze że d...rośnie bo obkupiliśmy się wszelkiego rodzaju słodycze.
    • estragonka Re: Wyprzedaż w Lidlu 21.09.11, 19:59
      u mnie nie ma, bylam przed chwila na zakupach spozywczych.
      • babeth Re: Wyprzedaż w Lidlu 21.09.11, 21:11
        Wyprzedaże w Lidlu są na poszczególne sklepy. U nas np w 1 lidlu są wyprzedaże, w 2 lidlu (w którym towar lepiej schodzi) nigdy nie ma analogicznych wyprzedaży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka