beata1974 23.09.11, 12:33 był ktoś - niech zda relacje warto się wybrać ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: TK MAXX 23.09.11, 13:20 Wczoraj w Gdańsku na otwarcie były gigantyczne kolejki do kas, bajzel i chaos, nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy. Odczekam aż minie pierwszy szał i na spokojnie pooglądam Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: TK MAXX 23.09.11, 13:23 słyszałam że były buty dla dzieci superfit - półbuty na 2 rzepy za 79 i kozaczki do rozm 30 za 99 zł Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: TK MAXX 24.09.11, 23:19 Dzisiaj byly tez primigi za 99 pln, ale trzewiki. Dzial dla dzieci - dla niemowlaczkow troche ciuchow, akcesoria,pledy etc. Dla dziewczynek - wiadomo, tony ciuchow. Dla chlopcow - duzo mniej. B.duzo kurtek dziewczecych. Ceny jak dla mnie wysokie. Np. spodnie po 50 pln, bluzki tez. Kurtki od 100 w gore. Dzial buty damskie - no idzie cos znalezc dom przelecialam pobieznie, torebki tez - za wysokie ceny i za duze tlumy Pojade tam za jakies 2-3 tygodnie i wtedy na spokojnie polukam. Wyszlam z pustymi rekoma, ale ludzie cos dla siebie znalezli, bo kolejka na dole liczyla ok 50 osob. Odpowiedz Link Zgłoś