meg.26 09.10.11, 23:00 Czy w Warszawie (najlepiej Centrum) dostanę gdzieś tego typu czapki (niekoniecznie tej firmy, chodzi mi raczej o stylistykę): www.kameaczapki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia5030 Re: Czapka dla mamy 09.10.11, 23:10 Ja te czapki kupowałam w zeszłych 2 sezonach w CH Marywilska. Ale niestety nie pamiętam boxu. Mogę Ci tylko jeszcze napisać, że jakość i wzory super. Zdecydowanie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Czapka dla mamy 09.10.11, 23:37 a możesz napisać parę słów o tej marywilskiej, bo nie mogę się tam wybrać-warto? co tam właściwie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5030 Re: Czapka dla mamy 09.10.11, 23:52 To jest coś podobnego do CH Maximus. Hale (a właściwie jedna podzielona na części) o różnej tematyce. Zależy czego szukasz. Jest tam kilka boxów, które warto dowiedzić (na pewno fajne 2 z butami włoskimi, te czapki właśnie, może ze 2-3 z fajnymi ciuchami włoskimi i nie tylko, 1 z komponentami do biżuterii m.in. bransoletek typu Pandora). Trzeba zarezerwować sobie więcej czasu, aby to przejść. Jest to kawałek drogi z centrum, bo przy giełdzie samochodowej na Żeraniu, ale w sumie do Nadarzyna to też większa wyprawa Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Czapka dla mamy 10.10.11, 14:03 Dzięki, maximusa znam i właśnie chodzi mi o to czy na marywilskiej też tyle badziewia, chińszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5030 Re: Czapka dla mamy 10.10.11, 14:15 No niestety też. Można coś znaleźć, ale to trzeba wiedzieć, w których konkretnie boxach jest coś porządnego. Odpowiedz Link Zgłoś