19.10.11, 11:57
Czy któreś z Waszych dzieci ma te zabawki? Moja córka zażyczyła sobie Zoobles na gwiazdkę i na pewno dostanie, tylko teraz nie wiem czy zainwestować w jakichś bardziej obszerny zestaw czy kupić raczej mniejszy, bo jeśli szkoda na toto pieniędzy, zaraz się rozleci i ogólnie mało fajna zabawka, to wolę kupić mniejszy zestaw i dać córce jeszcze jakiś inny dodatkowy prezent.. ale jeśli to fajna zabawka, to kupię jej już coś większego. Córce bakugany dla chłopców się podobają, nie wiem tylko jak z trwałością tych Zooblesów.
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: Zoobles 19.10.11, 12:02
      Moja 5 latka ma 3 zooblesy,bo bardzo chciała.Jeden pojedyńczy,a drugi zestaw składający się z 2 zooblesów.Zabawka jest dość trwała i fajna,ale córka się nimi nie bardzo chce bawić.Petshopy górą od roku.Może kup jej jakiegoś zooblesa na próbę(jeden kosztuje około 20zł)i zobaczysz,czy będzie zainteresowana,czy rzuci w kąt?
      • aagulek Re: Zoobles 19.10.11, 14:59
        mialam ten sam dylemat, znalazlam na allegro taniuski zestaw/jak na zoobles, dzis moze juz go bede miala wiec dam znac, bo jest bardzo podstawowy ale 6 szt za niecale 30zl
    • mielin Re: Zoobles 19.10.11, 15:36
      Moja córka ma, no i to jest bardzo mało fajna zabawka. Młoda kocha Pet shop'y (już nie napiszę ile ich mamysmile) hi, hi), a Zooblesy się nie przyjęły, bo co z nimi robić, poza zbieraniem? Na początku otwierała je i zamykała w kulkę ale w końcu ile można? Zwierzątek prawdziwych to to nawet nie przypomina, scenek z życia zwierząt więc nie można odgrywać, słodkie nie są, no więc co...

A też bardzo chciała. Mamy 4szt. i leżą w torebeczce na półce, nie otwierane od dnia dzieckasad

Moim zdaniem to odpowiedź na chłopięce Bakugany i tyle. Nie warto!
      • wiola_wd Re: Zoobles 19.10.11, 16:46
        moja z kolei ma już chyba 11 czy 12 sztuk, kupowane pojedynczo, żeby każdy miał domek i do tego jeden duży zestaw z karuzelą, huśtawkami itp (kupiłam na ebayu bo w Polsce go nie mogłam znaleźć.
        Moja córka, lat obecnie 5,5, bardzo je lubi, odgrywa scenki, bawi się nimi po prostu, wieczorem każdy idzie spać do swojego domku smile - tak więc u nas zabawka bardzo się przyjęła (pierwsze dwa kupiliśmy wiosną, kolejne przy różnych okazjach, bawi się nimi od pół roku i jeszcze jej się nie znudziły)
        Jeśli chodzi o trwałość to są porządnie wykonane.
        Moja córka nie niszczy zabawek, wszystkiego używa bardzo ostrożnie i delikatnie więc Zooblesy u nas będą chyba wieczne smile

Aha, wybrała Zooblesy ale nie chciała nigdy Pet Shopów, Barbie, kucyków i innych zabawek z reklam, tylko te Zooblesy smile Nawet zbiera sobie pieniądze i jak jest okazja to sama sobie dokupuje zwierzaka do kolekcji (pojedynczy około 25 zł)

Tak więc ja osobiście polecam.
        --
    • agaward Re: Zoobles 20.10.11, 09:31
      Moja 7-latka ma 13 zooblesów. U niej w szkole wszystkie dziewcznki się tym bawią. Najfajniejsze są świecące, mamy też Mame i dziecko oraz domek (gniazdo). Myślę, że jest to fajna zabawka i warto kupić choć jednego na próbę. Na alegro trzeba uważać a tanie zestawy, bo sprzedają podróbki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka