Dodaj do ulubionych

Serwis chicco

21.10.11, 15:31
Szukam kontaktu telefonicznego do serwisu Chicco, znalazlam w necie ze jest to firma baby collection z Raszyna dzwonię od kilku tygodni na wszystkie numery (i serwis i marketing i dział handlowy) i nikt nie odbiera. Strona www nie działa, co się stało czy to jakaś firma widmo ? Potrzebuje dokupić pasy do krzeselka do karmienia i nie mogę. Może ktoś z Was wie gdzie jest serwis chicco ?
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Serwis chicco 21.10.11, 15:35
      513 107 405 to numer do oficjalnego dystrybutora Chicco, może będą mogli Ci jakoś pomóc?
    • feromonka Re: Serwis chicco 21.10.11, 15:36
      podobno chicco sie zwinęłouncertain

gdzieś wyczytałam że mają rozpoczac dzialalność, ale kiedy...nie wiadomo

mam od nich karte przedplacona, chcialam we wrzesniu ją wykorzystac i zdaje sie że nie bede miała okazji wrrrr

jak bedziesz cos wiedziala to daj znac
      ja kiedys pisalam do nich maila (własnie wrzesien) i odpisali ale tylko na jednego maila, poźniej cisza...
      • heppy-1 Re: Serwis chicco 09.11.11, 18:19
        Dzisiaj dowiedziałam się, że główny dystrybutor Chicco na Polskie zbankrutował. Nie wiem czy na 100% to prawdziwa wiadomość ale gościu który sprzedaje te produkty twierdził, że jest załamany gdyż nie można dopytać się nawet o serwis. A przecież klienci zgłaszają mu zapotrzebowanie. Nie ma żadnej (przynajmniej nie ma żadnego namiaru )w Polsce teraz odpowiedzialnej osoby, która by się tą sprawą zajęła. Telefony do siedziby milczą, handlowcy nie odbierają telefonów. Teraz najlepiej się wstrzymać z zakupem jakichkolwiek produktów firmy Chicco do puki nie zostanie ustalony jakiś serwis tej firmy. Szkoda wydawać kasę na nowe produkty które i tak nie mają gwarancji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka