Dodaj do ulubionych

Kupię gdzieś styropian do fotelika roemer king plu

27.10.11, 21:22
Moja mama postanowiła wyprać pokrowiec fotelika roemer king plus taki i niestety (robiła to ze swoją siostrą) zrobiły to siłowo. Połamały w foteliku styropian z jednej strony. Chciałabym kupić nowy, ale nie wiem gdzie mogę to zrobić i czy w ogóle można go gdzieś dokupić?
Obserwuj wątek
    • alanus0 Re: Kupię gdzieś styropian do fotelika roemer kin 27.10.11, 21:40
      mi też połamał się styropian foteliku romer co prawda w modelu Kid, oddałam
      do reklamacji do sklepu. Wymienili styropian na nowy bez problemu.
      Połamanie zauważyłam dopiero jak zdjęłam tapicerkę do prania.
      Pod mocno naciągniętym pokrowcem było to nie wyczuwalne.
    • miniaturka Re: Kupię gdzieś styropian do fotelika roemer kin 27.10.11, 22:10
      W zeszłym roku bez problemu zamawiałam u importera czyli w Akpolu (Trójmiasto).
      Nie było nawet drogo, chociaż przesyłka kosztowała więcej niż styropian wink
      • alkara Akpol 28.10.11, 09:49
        Dowiedz się w Akpolu, oni mają parę sklepów.Ja ostatnio w moim Romer Kid też zauważyłam peknięty styropian na zagłówku i w slepie bez problemu za 30zł kupiłam - akurat mieli w sklepie.
        • hoow Re: Akpol 28.10.11, 10:09
          Właśnie dzwoniłam. Styropian kosztuje 30 zł., przesyłka 15 zł. więc całkiem nieźle. Chciałam jeszcze nowy pokrowiec do fotelika, ale chyba jednak wypiorę stary, bo nowy kosztuje 199 zł. A może wiecie czy gdzieś kupię pokrowiec oryginalny taniej?
    • zajacowna Re: Kupię gdzieś styropian do fotelika roemer kin 27.10.11, 23:01
      mam do sprzedania kinga plusa za 150 zl...
      coreczk jezdzila w nim rok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka