pinik 28.05.04, 22:22 hej, co sie z ta zabawka da robic? Nie widzialam jej nigdy na zywo, tylko jedno zdjecie wlasnie w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r345 Re: Fisher Price - garnuszek 28.05.04, 22:34 Ganuszek na klocuszek tak? To nasz swiezy zakup. Plusy: wersja angielska i polska( przelącznik),5 licz, 5 kształtów,regulacja głośnosci,otwierana pokrywka(luzna). Nosek swieci,ma duzy przycisk. Dodatkowo oprocz ksztaltow i liczb mowi Mniam i Kocham Cie. Rewelacyjna zabawka.Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Fisher Price - garnuszek 28.05.04, 22:36 wlasnie troche w ciemno kupilam ja na ebayu! Za 2,50 euro! ale uzywana i brakuje jednego klocka. Okazalo sie, ze Polka ja sprzedaje! Zal mi wydawac pieniedzy na nastepne nowe zabawki, bo Niklas sie nimi zwykle b. krotko bawi. Ale przypomnialo mi sie, ze mam jeszcze piwnicy farme fisher price, ktora czekala jak podrosnie.. Ide ja zobaczyc. Czy te zierzaki wydaja jakies dzwieki? czy twoje dziecko juz bawi sie tym garnuszkiem? w jakim jest wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
r345 Re: Fisher Price - garnuszek 28.05.04, 22:59 Ja kupilam go dla 2 latka ktory go bardzo lubi.Bawi sie nim od tygodnia.Codziennie wrzuca klocuszki ale spryciura przestawia sobie jezyk/ Chodzilo mi o jezyk polski bo moj maluch jest 2 jezyczny. A jak wiesz wszystkie zabawki sa w jezyku angielskim.Straszne. Co do Farmy Fisher to ustawijac zwierzatka we wlasciwym miejscu wydaje charakterystyczne dzwiek i gra tez piosenke Old Mc Donald's . Tez fajna sprawa.Moj maluch lubi ja najbardziej z serii little tikes ale nie mamy jeszcze ZOO- podobno dziala na tej samej zasadzie. Bardzo tanio kupilas ta zabawke.Ja tez kupuje na e-bayu ale amerykanskim. Ceny tez podobne ale czasami jednak licytuja sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Fisher Price - garnuszek 28.05.04, 23:08 wlasnie wyczytalam na pudelko fisher price zoo, ze ameryce jest mata do zabawy do kompletu (w Europie jej chyba nie ma). chyba poprosze znajomego (stewardessa), zeby nam przywiozl (od niego tez mamy to zoo). Widzialas ja? Odpowiedz Link Zgłoś
r345 Re: Fisher Price - garnuszek 28.05.04, 23:20 Tak, nawet ją mamy.Nie kłamiąc kosztowała 5$ albo coś w tym stylu.Nie widziałam jej w sklepach, zamiawialiśmy ją przez kupon zamieszczony do zabawki. Polecam gdy masz sporo miejsca i kilka zabawek z serii Little tikes. Wtedy robisz takie mini miasteczko. My mamy stały kącik Little tikes i maly codziennie do niego zaglada. Mysle ze jako 3 latek bedzie spedzal w nim wiecej czasu. A jak ZOO??? Warte 19$???? Masz wersje rozszerzoną czy podstawową? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Fisher Price - garnuszek 30.05.04, 23:15 Hej, sprawdzilam, ze mam tez ten kupon! I do konca czerwca mozna go zrealizowac. U nas w sklepie znalazlam te matke, ale kosztuje 15 czy 20 euro! Moze warto by bylo zrealizowac ten kupon. Tylko, ze oni nie wysylaja do Niemiec i tu problem... A co do ZOO to mamy wersje podstawowa, na ktora moj synek jest jeszcze i tak troche za maly (bawi sie tym, ale nie tak "jak trzeba" Odpowiedz Link Zgłoś