kakaka2 04.11.11, 11:36 hej, polećcie fajne gry dla chłopczyka blisko 3,5 letniego. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patir23 Re: Gry - 3,5 roku 04.11.11, 11:46 Kiki Ricky, Lotti Karotti na All jest Funny Bunny tanszy odpowiednik tej gry. My mamy i 3,5 latek jest zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1a Re: Gry - 3,5 roku 05.11.11, 13:12 u nas gry z carsami, domino,tęcza, wszystko zalezy od sprawnosci dziecka, moja córa grała juz w tym wieku z powodzeniem w chinczyka, zgadnij kto to,skubane kurczaki, a synek w tym wieku lepiej sobie radzi z grami łatwiejszymi Odpowiedz Link Zgłoś
lanza2 Re: Gry - 3,5 roku 06.11.11, 11:27 fajną grą jest Pewnego razu: merlin.pl/Pewnego-razu-gra_Hobbity/browse/product/206,777471.html moje maluchy ją uwielbiają Odpowiedz Link Zgłoś
wuwuem Re: Gry - 3,5 roku 06.11.11, 13:36 Co prawda ja mam córcię 3,5 letnią ale może też coś podpowiem - domino z kolorami - fajne ale gra już od dawna i pewnie niedługo z niej wyrośnie - spadające małpki - grzybobranie i inne proste planszówki gdzie gra składa się z niezbyt długiej planszy z zadaniami (typu cofnij się o określoną liczbę pól, skocz do pola nr.. itd) - jenga, chociaż z lekką pomocą - czarny Piotruś - memory (jest wiele prostszych dla dzieci) - chińczyk - lubi ale zwykle znudzi się zanim gra się skończy Odpowiedz Link Zgłoś