karolcia2005 04.11.11, 12:31 Wyjaśnijcie mi o co chodzi z tym systemem. Na jakiej zasadzie płaci się za tą kartę? Ile płacę ja a ile pracodawca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkara Re: Benefit System 04.11.11, 12:36 To zależy od pracowdawcy.Ja u jednego miałam kompletnie za darmo kartę i mogłam korzystać ze wszystkiego a drugi chciał nas nimi "obdarować" za 150zł miesięcznie - dla mnie to było kompletnie nieopłacalne. Jak masz kartę to możesz korzystać z różnych form aktywności fizycnej w miejscach które akcepują tą kartę, pokazujesz tam kartę i wchodzisz, nic nie płacisz już. Które miejsca akceptują ta karte w Twoim mieście możesz sprawdzić na stronie Benefit. Odpowiedz Link Zgłoś
nellyssima Re: Benefit System 04.11.11, 13:25 Ja mam ja w pakiecie za darmo. Mojego pracodawcę kosztuje ona chyba 60 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Re: Benefit System 04.11.11, 13:57 u nas dopłacamy 8 zł miesięcznie. fantastyczna rzecz, jeśli się korzysta w basenów, fitnesów itp Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Benefit System 04.11.11, 14:02 pracodawca może sfinansować w 100% czyli pracownik płaci tyko podatek i zus (powinno się dodać do dochodu podobnie jak opiekę medyczną) a może nie sfinansować w ogóle i wtedy pracownik płaci 100% czyli ok 100zł. Ale cena może być różna w zależności od tego ilu pracowników w firmie z tego korzysta i jak jest podpisana umowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Benefit System 04.11.11, 14:03 Tak jak dziewczyny napisały, dostajesz od pracodawcy, ew dopłacasz jeśli trzeba i korzystasz w miejscach, które te karty akceptują. Wyszukasz sobie w wyszukiwarce miejsca, które są w twojej miejscowości i idziesz sobie z taką kartą na basen, siłownię, masaż, itd. Odpowiedz Link Zgłoś