Dodaj do ulubionych

Chomik Zhu-zhu pets-warto?

09.11.11, 21:34
Warto kupic tego chomika?
Fajny?
Którego wybrac?
Obserwuj wątek
    • stokrootka1 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 09.11.11, 22:03
      U nas się wcale nie sprawdził. Córka długo o nim marzyła, bo ja nie za bardzo chciałam ulec. Dobrze myślałam, że będzie to zabawka na "pięć minut". Później, korzystając z dużych promocji na różne akcesoria dla zhu zhu, dokupiłam jakieś sprzęty dla tego chomika, więc na chwilę wrócił do łask, a teraz znowu leży gdzieś w kącie, a chomikowe sprzęty kurzą się i zajmują miejscewink
      Ale już nie jeden raz przekonałam się, że dzieci są różne i często chwalone zabawki przez inne mamy nie sprawdzają się u nas i odwrotnie, dlatego trudno tu dobrze doradzić. Poza tym czytałam, że zabawa jest lepsza, gdy są przynajmniej dwa chomiki, ale mnie na drugiego juz naprawdę szkoda kasy. W ogóle uważam, że cena tych zabawek jest przesadzona. No ale cóż... kto nie lubi spełniać marzeń swoich pociech...?wink
      • edelstein Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 09.11.11, 22:12
        U nas tez nie,syn chcial,pobawil sie przyslowiowe 5min i zakonczyl swa kariere w szufladzie(chomik nie syn)zupelnie nie trafiona zabawka.
    • tempera_tura Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 09:39
      U nas chomiki jest ukochana zabawka. Karmi go, przytula, gada z nim. Ma dwa lata.
    • mama_amelii Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 09:48
      Córka dostała jak miała 4 lata,pobawiła się chwilę i leży i sam się włącza czasami.Teraz to atrakcja mojej rocznej córki,bo gania go po saloniebig_grin
      Kupiłam 2,5 letniej siostrzenicy z domkiem,bo jak do nas przychodzi to bawi się i ogląda naszego prawdziwego chomika.Być może u takich maluchów bardziej się sprawdza,a być może wwszystko zależy od dziecka.Jedno pokocha i nie będzie sę rozstawało,a drugie rzuci w kąt.
      Ten chomik jest taki trochę ogłupiający,bo muczy jak krowa,albo pieje jak kogutbig_grinbig_grinFajne jest to,że jeździ w różne strony,sam zawraca i skręca.Kupiłam z tunelem,domkiem,ale tylko dlatego,że siostrzenica ma już prawie wszystko.
    • morsk2 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 18:53
      Moja córka baaardzo chciała tą zabawkę i kupiłam jej ZZP w zeszłym roku na 5. urodziny. Szał szybko minął. Teraz chomik leży nie wiadomo gdziesad W sumie zabawka jako taka jest nawet sympatyczna, nie rozwaliło się nic, ani nie rozpruło. Tylko cena moim zdaniem mocno przesadzona.
    • kropkaa Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 19:59
      Uległam i kupiłam.
      - Mamusiu, tylko proszę cię, nie mów, że to badziew!
      Zaraz przestał jeździć, paragon wcięło.
      Naprawdę nie chciałam dziecka dołować, ale jak ten badziew nazwać inaczej niz po imieniu???
      • dziewczyna_kolegi Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 20:30
        Odpowiem podobnie jak forumki wyżej.
        Zabawka ogólnie fajna i jak dla mnie bardzo sympatyczna, ale rzeczywiście jakoś szybko poszła w zapomnienie.
        U nas się nic nie zepsuło.
        Córka dostała jeszcze te zwierzątka furry friends - kurzą się razem z zuzusami.
    • mielin Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 20:32
      U nas też leży od 1,5rokusad, zabawa była w dniu urodzin młodej jak jeździł po stole urodzinowym i wszystko przesuwał a nawet przewracał, od tej pory był wyjęty może kilka raz po kilka minut. Nie warto!

Zobacz w naszej wyszukiwarce, jest mnóstwo podobnych opinii na temat Zhu....
    • barbie09.07 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 20:35
      Moja czterolatka ma zhu zhu od 1, 5 roku gdzieś i bardzo lubi, niemal co dzień Zhu zhu śmiga po całym domu. Ja tez go lubię big_grin Kuzynka ośmioletnia tez ma i lubi.
    • agulag76 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 22:07
      Mnie się wydaje że ta zabawka jest atrakcyjniejsza dla młodszych dzieci - u nas obie córki za "chomiczkiem" przepadają smile ale jedna ma roczek a druga nieco ponad 2 latka
      • mamaemmy Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 11:43
        Dzieki za odpowiedzismile
        raczej go nie kupię,faktycznie-zabawka na chwilę...
      • marta76 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 12:06
        u nas nie bardzo ,poniewaz baterie działają tak na 10 minut maks, potem już nie jeźdżą, bo są za słabe.U Was tez taki problem z bateriami/
        • mielin Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 13:56
          Nie, u nas jeździł długo- ale używamy baterii do ponownego ładowania...
          • marta76 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 13:58
            my tez akumulatorki , ale 10 minut zabawy to za mało. Próbowaliśmy tez zwykłych i to samo.
    • alexsc Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 14:04
      to zależy od dziecka chyba.
      moja córka dostała w prezencie i jakoś wielkiego zachwytu nie było. właśnie wystawiłam na allsmile
    • eo_wina Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 14:07
      Otoz to! Zalezy od dziecka. Moj synek dostal go w zeszlym, roku na gwiazdke (zwykly, brazowy smile). I to byla ukochana zabawka. A smiechu i zachwytow bylo co niemiara smile Po pewnym czasie oczywiscie sie znudzil, ale dlugo cieszyl smile Generalnie polecam. Chociaz dokupowane potem za niemala kase gadzety dla niego (typu czerwony kabriolet z kulka) byly zupelnie zbedne, bo chomik sam w sobie byl radoscia.
      • eo_wina Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 14:08
        Aha, synek, gdy dostal chomika mial dwa lata. Ale chetnie bawil sie nim takze starszy - 5-latek.
        • bursz warto 11.11.11, 14:23
          Witam,
          u nas są dwa i jest to jedna z najfajniejszych zabawek, zabierana do przedszkola, teraz szkoły, dzieci podziwiają, chcą.
          pozdrawiam, mama 7-latki
          • paliwodaj Re: warto 11.11.11, 15:03
            > Witam,
            > u nas są dwa i jest to jedna z najfajniejszych zabawek, zabierana do przedszkol
            > a, teraz szkoły, dzieci podziwiają, chcą.
            > pozdrawiam, mama 7-latki

zazdroszcza, rozpraszaja inne dzieci na lekcjach .........
            • bursz Re: warto 13.11.11, 16:07
              Paliwodaj,
              w niektórych szkołach są przerwy, dzieci chodzą na świetlicęsmile))
              Nie wiem czy zazdroszczą, możesz tak to nazwać. Z mojego punktu widzenia nie zazdrość a podziw. Zapytaj swojego dziecka czy gdyby coś chciało mieć co kolega to jest to zazdrość. I jeśli dzieci chcą się bawić fajną zabawką.
              Taka złośliwośćsmile)) jak zazdrość,
              serdecznie pozdrawiam i życzę ..... dystansu, jola
    • eo_wina Ale! Uwaga! 12.11.11, 20:06
      Nalezy przy tej zabawce bardzo uwazac. Na wlosy! smile
      Moj synio - bardzo pomyslowy - polozyl mi kiedys tego swojego chomiczka na glowie i przycisnal. Wlosy wplataly sie w zebate nozki zwierzaka i niestety troche olysialam sad
      • stokrootka1 Re: Ale! Uwaga! 12.11.11, 22:02
        Tak, jest o tym informacja na chomiczku, aby uważać na włoski.
        Mimo, że bardzo wyczulałam moją córeczkę i jej tłumaczyłam, by nie zbliżała go do włosków, a ona starała sie na to uważać, przytrafiła nam się taka sytuacja. Córka położyła się na podłodze i obserwowała jeżdżącego chomiczka, a ten wjechał jej we włosy. Nic poważnego się nie stało, ale musiałam kosmyk włosków obciąć, nie dało się ich w żaden sposób wyjąć z kółeczek.
    • kropkaa Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 13.11.11, 10:44
      Nasz nie jeździ, brudny od uroczych dziecięcych łapekwink, także za darmo byłby wstyd.
    • my_valenciana Nie 13.11.11, 14:10
      Jest to najgłupsza zabawka, jaką w życiu dziecku kupiłam. Chomik, który pieje jak kogut, muczy jak krowa i wygrywa jakieś dziwne dźwięki, kręci się w kółko, nie można go wyłączyć i u nas bardzo szybko przestał jeździć. Nie widzę nic pozytywnego w tej zabawce.
      • eo_wina Re: Nie 13.11.11, 14:39
        Pieje jak kogut i muczy jak krowa??? Moze jakas podrobke kupilas, bo nasz wydawal bardzo fajne, smieszne dzwieki. I wystarczylo przeczytac instrukcje, zeby wiedziec, ze przestaje dzialac gdy sie go polozy na boku. Natomiast w kwestii dlugosci zycia baterii i gustu rodzica - nie wypowiadam sie. Moze dziecku chomik sie podobal?
        Ja natomiast niczego pozytywnego nigdy nie widzialam w kretynskich bakuganach i gormiti - a dzieciaki wariowaly swojego czasu na ich punkcie smile
    • katrio.na Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 13.11.11, 14:50
      Oryginalne bakugany sa nawet urokliwe np. te smoki z tymi rozkladanymi detalami. A precyzja skladania wink

Ale wracajac do Zhu-zhu to najwiecej uciechy maja nasze psy wink Chomiki jezdza po calym domu, trzeba tylko uwazac bo wszystko im sie wplatuje w kola np. dlugie wlosy.
      Jesli masz psy to polecam, jesli nie - beznadziejny zakup.
      • mamaaoli Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 13.11.11, 19:38
        U nas również zabawka na 5 minut, a taka wymarzona była. Szkoda kasy.
        • monia111175 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 13.11.11, 19:45
          kupiłąm w lumpie za 1 zł-bez bateri-wiec ryzyk fizyk,czy bedzie dział--ale co tam 1 zł smile
          kupiłam przed \swietami w zesżłym roku--mały miał ponad dwa latka bał się go-niby sie cieszył jak go widział z daleka---ale z bliska bał sie--i co gdzie jest--jak wjechał sam za narożnik-w takie miejsce-gdzie ni huhu nie idzie go wyjąć--tak leży,siedzi tam od zeszłęgo rokutongue_out
          musze go wyjac--może teraz starszy juz nie bedzie się bał
          smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka