mamaemmy 09.11.11, 21:34 Warto kupic tego chomika? Fajny? Którego wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrootka1 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 09.11.11, 22:03 U nas się wcale nie sprawdził. Córka długo o nim marzyła, bo ja nie za bardzo chciałam ulec. Dobrze myślałam, że będzie to zabawka na "pięć minut". Później, korzystając z dużych promocji na różne akcesoria dla zhu zhu, dokupiłam jakieś sprzęty dla tego chomika, więc na chwilę wrócił do łask, a teraz znowu leży gdzieś w kącie, a chomikowe sprzęty kurzą się i zajmują miejsce Ale już nie jeden raz przekonałam się, że dzieci są różne i często chwalone zabawki przez inne mamy nie sprawdzają się u nas i odwrotnie, dlatego trudno tu dobrze doradzić. Poza tym czytałam, że zabawa jest lepsza, gdy są przynajmniej dwa chomiki, ale mnie na drugiego juz naprawdę szkoda kasy. W ogóle uważam, że cena tych zabawek jest przesadzona. No ale cóż... kto nie lubi spełniać marzeń swoich pociech...? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 09.11.11, 22:12 U nas tez nie,syn chcial,pobawil sie przyslowiowe 5min i zakonczyl swa kariere w szufladzie(chomik nie syn)zupelnie nie trafiona zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 09:39 U nas chomiki jest ukochana zabawka. Karmi go, przytula, gada z nim. Ma dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 09:48 Córka dostała jak miała 4 lata,pobawiła się chwilę i leży i sam się włącza czasami.Teraz to atrakcja mojej rocznej córki,bo gania go po salonie Kupiłam 2,5 letniej siostrzenicy z domkiem,bo jak do nas przychodzi to bawi się i ogląda naszego prawdziwego chomika.Być może u takich maluchów bardziej się sprawdza,a być może wwszystko zależy od dziecka.Jedno pokocha i nie będzie sę rozstawało,a drugie rzuci w kąt. Ten chomik jest taki trochę ogłupiający,bo muczy jak krowa,albo pieje jak kogutFajne jest to,że jeździ w różne strony,sam zawraca i skręca.Kupiłam z tunelem,domkiem,ale tylko dlatego,że siostrzenica ma już prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 18:53 Moja córka baaardzo chciała tą zabawkę i kupiłam jej ZZP w zeszłym roku na 5. urodziny. Szał szybko minął. Teraz chomik leży nie wiadomo gdzie W sumie zabawka jako taka jest nawet sympatyczna, nie rozwaliło się nic, ani nie rozpruło. Tylko cena moim zdaniem mocno przesadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 19:59 Uległam i kupiłam. - Mamusiu, tylko proszę cię, nie mów, że to badziew! Zaraz przestał jeździć, paragon wcięło. Naprawdę nie chciałam dziecka dołować, ale jak ten badziew nazwać inaczej niz po imieniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 20:30 Odpowiem podobnie jak forumki wyżej. Zabawka ogólnie fajna i jak dla mnie bardzo sympatyczna, ale rzeczywiście jakoś szybko poszła w zapomnienie. U nas się nic nie zepsuło. Córka dostała jeszcze te zwierzątka furry friends - kurzą się razem z zuzusami. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 20:32 U nas też leży od 1,5roku, zabawa była w dniu urodzin młodej jak jeździł po stole urodzinowym i wszystko przesuwał a nawet przewracał, od tej pory był wyjęty może kilka raz po kilka minut. Nie warto! Zobacz w naszej wyszukiwarce, jest mnóstwo podobnych opinii na temat Zhu.... Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 20:35 Moja czterolatka ma zhu zhu od 1, 5 roku gdzieś i bardzo lubi, niemal co dzień Zhu zhu śmiga po całym domu. Ja tez go lubię Kuzynka ośmioletnia tez ma i lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
agulag76 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 10.11.11, 22:07 Mnie się wydaje że ta zabawka jest atrakcyjniejsza dla młodszych dzieci - u nas obie córki za "chomiczkiem" przepadają ale jedna ma roczek a druga nieco ponad 2 latka Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 11:43 Dzieki za odpowiedzi raczej go nie kupię,faktycznie-zabawka na chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 12:06 u nas nie bardzo ,poniewaz baterie działają tak na 10 minut maks, potem już nie jeźdżą, bo są za słabe.U Was tez taki problem z bateriami/ Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 13:56 Nie, u nas jeździł długo- ale używamy baterii do ponownego ładowania... Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 13:58 my tez akumulatorki , ale 10 minut zabawy to za mało. Próbowaliśmy tez zwykłych i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 14:04 to zależy od dziecka chyba. moja córka dostała w prezencie i jakoś wielkiego zachwytu nie było. właśnie wystawiłam na all Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 14:07 Otoz to! Zalezy od dziecka. Moj synek dostal go w zeszlym, roku na gwiazdke (zwykly, brazowy ). I to byla ukochana zabawka. A smiechu i zachwytow bylo co niemiara Po pewnym czasie oczywiscie sie znudzil, ale dlugo cieszyl Generalnie polecam. Chociaz dokupowane potem za niemala kase gadzety dla niego (typu czerwony kabriolet z kulka) byly zupelnie zbedne, bo chomik sam w sobie byl radoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 11.11.11, 14:08 Aha, synek, gdy dostal chomika mial dwa lata. Ale chetnie bawil sie nim takze starszy - 5-latek. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz warto 11.11.11, 14:23 Witam, u nas są dwa i jest to jedna z najfajniejszych zabawek, zabierana do przedszkola, teraz szkoły, dzieci podziwiają, chcą. pozdrawiam, mama 7-latki Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: warto 11.11.11, 15:03 > Witam, > u nas są dwa i jest to jedna z najfajniejszych zabawek, zabierana do przedszkol > a, teraz szkoły, dzieci podziwiają, chcą. > pozdrawiam, mama 7-latki zazdroszcza, rozpraszaja inne dzieci na lekcjach ......... Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: warto 13.11.11, 16:07 Paliwodaj, w niektórych szkołach są przerwy, dzieci chodzą na świetlicę)) Nie wiem czy zazdroszczą, możesz tak to nazwać. Z mojego punktu widzenia nie zazdrość a podziw. Zapytaj swojego dziecka czy gdyby coś chciało mieć co kolega to jest to zazdrość. I jeśli dzieci chcą się bawić fajną zabawką. Taka złośliwość)) jak zazdrość, serdecznie pozdrawiam i życzę ..... dystansu, jola Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Ale! Uwaga! 12.11.11, 20:06 Nalezy przy tej zabawce bardzo uwazac. Na wlosy! Moj synio - bardzo pomyslowy - polozyl mi kiedys tego swojego chomiczka na glowie i przycisnal. Wlosy wplataly sie w zebate nozki zwierzaka i niestety troche olysialam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Ale! Uwaga! 12.11.11, 22:02 Tak, jest o tym informacja na chomiczku, aby uważać na włoski. Mimo, że bardzo wyczulałam moją córeczkę i jej tłumaczyłam, by nie zbliżała go do włosków, a ona starała sie na to uważać, przytrafiła nam się taka sytuacja. Córka położyła się na podłodze i obserwowała jeżdżącego chomiczka, a ten wjechał jej we włosy. Nic poważnego się nie stało, ale musiałam kosmyk włosków obciąć, nie dało się ich w żaden sposób wyjąć z kółeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 13.11.11, 10:44 Nasz nie jeździ, brudny od uroczych dziecięcych łapek, także za darmo byłby wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Nie 13.11.11, 14:10 Jest to najgłupsza zabawka, jaką w życiu dziecku kupiłam. Chomik, który pieje jak kogut, muczy jak krowa i wygrywa jakieś dziwne dźwięki, kręci się w kółko, nie można go wyłączyć i u nas bardzo szybko przestał jeździć. Nie widzę nic pozytywnego w tej zabawce. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Nie 13.11.11, 14:39 Pieje jak kogut i muczy jak krowa??? Moze jakas podrobke kupilas, bo nasz wydawal bardzo fajne, smieszne dzwieki. I wystarczylo przeczytac instrukcje, zeby wiedziec, ze przestaje dzialac gdy sie go polozy na boku. Natomiast w kwestii dlugosci zycia baterii i gustu rodzica - nie wypowiadam sie. Moze dziecku chomik sie podobal? Ja natomiast niczego pozytywnego nigdy nie widzialam w kretynskich bakuganach i gormiti - a dzieciaki wariowaly swojego czasu na ich punkcie Odpowiedz Link Zgłoś
katrio.na Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 13.11.11, 14:50 Oryginalne bakugany sa nawet urokliwe np. te smoki z tymi rozkladanymi detalami. A precyzja skladania Ale wracajac do Zhu-zhu to najwiecej uciechy maja nasze psy Chomiki jezdza po calym domu, trzeba tylko uwazac bo wszystko im sie wplatuje w kola np. dlugie wlosy. Jesli masz psy to polecam, jesli nie - beznadziejny zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 13.11.11, 19:38 U nas również zabawka na 5 minut, a taka wymarzona była. Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Chomik Zhu-zhu pets-warto? 13.11.11, 19:45 kupiłąm w lumpie za 1 zł-bez bateri-wiec ryzyk fizyk,czy bedzie dział--ale co tam 1 zł kupiłam przed \swietami w zesżłym roku--mały miał ponad dwa latka bał się go-niby sie cieszył jak go widział z daleka---ale z bliska bał sie--i co gdzie jest--jak wjechał sam za narożnik-w takie miejsce-gdzie ni huhu nie idzie go wyjąć--tak leży,siedzi tam od zeszłęgo roku musze go wyjac--może teraz starszy juz nie bedzie się bał Odpowiedz Link Zgłoś