foro-estupido 16.11.11, 16:56 Najlepiej takiego,które świeci i wydaje jakieś dzwięki...Coś podobnego czego szukam jest w Biedronce.Ale nie jest to do końca to co bym chciała.Poza tym...Prezent mam kupic w biedronce??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: poszukuję auta 16.11.11, 17:02 foro-estupido napisał: > Pre > zent mam kupic w biedronce??? Litości... Jeśli prezent fajny to jakie ma znaczenie w którym sklepie kupiony ??? Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: poszukuję auta 16.11.11, 18:51 ale nie chodzi tu o mnie....Tylko nie wiem co sobie pomyśli matka dzieckaŻe poszłam na łatwiznę,albo żąłowałam dziecku na zabawkę. Ale normalnie WIEDZIAŁAM że się tych słów ktoś na bank doczepi Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: poszukuję auta 16.11.11, 17:03 allegro.pl/duzy-twister-2-szalone-auto-w-super-cenie-aku-bat-i1922902639.html Odpowiedz Link Zgłoś
agajjja Re: poszukuję auta 16.11.11, 17:08 A jakie ma znaczenie czy w biedronce czy w tesco czy na allegro. Ważne żeby się podobała. A w jakim wieku chłopiec? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: poszukuję auta 16.11.11, 17:13 te same auta które są w Biedronie widziałam w Leclercu, pewnie trochę droższe, pewnie w Smyku też są za 2 razy taką cenę jak w Biedronie co za różnica gdzie kupujesz, i tak jeden chińczyk to składa... Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: poszukuję auta 16.11.11, 18:53 magda-lenka78 napisała: > co za różnica gdzie kupujesz, i tak jeden chińczyk to składa... No własnie...O to też mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś