Dodaj do ulubionych

SMYK - 20% 18-19 na zabawki

18.11.11, 12:24
właśnie dostałam smsa z kartą SMYK -20% na wszystkie zabawki, ja się cieszę, bo mam upatrzonych parę zabawek doug&melissa
Obserwuj wątek
    • zebraw-paski Re: SMYK - 20% 18-19 na zabawki 18.11.11, 12:31
      Ja mam kartę Smyka ale nie dostałam sms-a (jeszcze nigdy nie dostałam od nich żadnego). Czy przy zakupie trzeba pokazać tylko kartę czy też sms-a? Miałabym ochotę na Sylvanian Families.
      • mielin Re: SMYK - 20% 18-19 na zabawki 18.11.11, 13:58
        Też dostałam. Nie trzeba SMS ale trzeba mieć kartę i sie upomnieć.

Inna rzecz, uważajcie (porównujcie ceny!) w tym roku ceny są naprawdę tam wysokie, -20% to chyba lekki żart;-(

Kilka dni temu oniemiałam: Pet shop z samochodem zdalnie sterowanym- cena na pudełku w Smyk GM była 359zł!- na Allegro 109zł, a w ToysRus 22USD!
      • jowitka345 Re: SMYK - 20% 18-19 na zabawki 18.11.11, 14:55
        zebraw-paski napisała:

> Ja mam kartę Smyka ale nie dostałam sms-a (jeszcze nigdy nie dostałam od nich ż
        > adnego). Czy przy zakupie trzeba pokazać tylko kartę czy też sms-a? Miałabym oc
        > hotę na Sylvanian Families.

ja tez jeszcze nigdy nie dostałam od nich smsa... dziwne to ale dobrze, ze tu na forum można się dowiedzieć o tych akcjach smyka smile
    • mama_amelii Re: SMYK - 20% 18-19 na zabawki 18.11.11, 15:39
      Już wcześniej pisałam,że taka promocja mnie bawi.Smyk ma najdroższe zabawki ze wszystkich sieciówek.
      Gąsienica Gawędziarka w Smyku kosztuje 189zł(w Auchan 109zł),Garnuszek na klocuszek w Smyku 149(w Auchan 80zł) i mogłabym tak wymieniac bez końca,bo wszystkie zabawki sa o wiele droższe i takie 20% mnie bawi.Ciuchy jeszcze w miarę,ale zabawki to jakas paranoja.
      • asiaiwona_1 Re: SMYK - 20% 18-19 na zabawki 18.11.11, 16:24
        a ja dziś ze zdumieniem odkryłam, że w Makro są jeszcze wyższe ceny niż w Smyku. Zapewnie nie wszystkie, ale mimo to myślałam, że drożej niż w Smyku nie będzie.

A co do SMyka to prawda - nie dość że mają bardzo wysokie ceny to jeszcze przed takimi promocjami -20% sztucznie podwyższają ceny, żeby koniec końców i tak wyjść na swoje.
    • alkara do bladyroz 18.11.11, 16:34
      Jeśli masz gdzieś w pobliżu TkMaxx to tam mają bardzo duży wybór zabawek Mellisa&Dough w o wiele niższych cenach niż w Smyku.
      U nas w Bydgoszczy ostanio coraz to nowe rzeczy wykładają z tych zabawek.
      • dammma Re: do bladyroz 19.11.11, 13:21
        pilne pytanie, bo zaraz chcę ruszać do smyka:
        czy mogę pożyczyć od koleżanki kartkę payback do smyka i na nią dostanę rabat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka