areola82 18.11.11, 13:17 czy coś w tym stylu? Wczoraj upatrzyłam sobie zabawkę była po 56zł, dzisiaj rano jak mi przeglądarka odświeżyła stronkę to cena była 48zł, a w tym momencie znowu jest po 56zł. Z czego wynikają te różnice w cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xantia.1 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 13:22 9-11 i 20-22 rabat 15% do 18.11 jeśli dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 19:06 Dzięki za cynk Mam pytanie czy jeśli jest teraz niższa cena na grę to do tej nowej będzie naliczany rabat -15%? bo teraz jest obniżona o więcej niż 15% z tego co wyliczyłam I ostatnie czy odbiór osobisty w Empiku tylko przy zakupie od 200zł? bo w tabelce są kwoty do 99zł i jest pokazane, że odbiór osobisty 0zł. to jak to jest? Czy ceny na stronie i w sklepie są takie same? Odpowiedz Link Zgłoś
kazia4 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 22:05 Te "czerwone ceny" były już niższe o 15%. Odbiór w empiku obowiązuje dla "małych" rzeczy. A promocja już się skończyła, była do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 22:20 nawet chciałam skorzystac i kupić Lego Creator. Niestety, nie była dostepna opcja odbioru osobistego, a z przesyłka to sie nie opłaca. Ciekawa jestem, co wg nich jest wystarczająco małe, by mozna bylo odebrac osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika99211 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 22:25 promocja skonczyła sie o 22 ale ceny czerwone to były ceny promocyjne (zwykłe były tak na szaro nizej ) i od tych cen czerwonych w godzinach 9-11 i 20-22 było odejmowane własnie 15% obkupiłam małego na zapas a odbiór osobisty w empiku nie zalezy od gabarytów ani od ceny tylko od konkretnych rzeczy np. zrobiłam jedno zamówienie za ponad 200zł i mogłam odebrac je w empiku a w kolejnym zamówieniu miałam kilka zł i juz odbioru osobistego niemogłam wybrac zostawiłam w koszyku tylko domino (czyli drobna rzecz napewno moje zakupy za ponad 200zł gabarytowo były wieksze) i niemogłam go odebrac w empiku tylko wybrac przesyłke wiec ta przesyłka to od ich widzi mi sie ale moim zdaniem fajna była ta promocja moze dadza cos jeszcze bo ja jestem chetna Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 11:49 Dzisiaj rano znowu był "happy hours" Kupiłam córce ubrania (dwie bluzy, bluzeczkę i tregginsy), na które polowałam stacjonarnie, ale u nas już dawno był problem z rozmiarówką więc nie dość że wszystko się udało to jeszcze za fajne pieniądze tzn. od przecen było jeszcze minus 15% Na odbiór osobisty w empiku tez sie załapałam. Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 10:06 a skąd info ,że happy hours do 18 ? Bo u mnie na stronie nadal się wyświetla,że codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 10:16 W regulaminie jest napisane, ze promocja obowiązuje do 18.11 lub do odwołania przez organizatora. Ale u mnie strona Smyka cały czas się zawiesza i niczego nie mogę kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 11:05 Ja zarobiłam wczoraj zakupy za 140zł, i małe rzeczy typu koraliki hama i ciut większe typu gitara dla dziecka, przytulanka jednorożec i autko i mam odbiór w empiku bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 11:48 ja również kupiłam sporo rzeczy i mam odbiór w empiku Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 11:59 A kupował ktos Lego z odbiorem w Empiku? Ciekawa jestem, czy tylko niektóre sa zablokowane, czy zadnego Lego tak nie kupię.... Odpowiedz Link Zgłoś
xantia.1 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 12:03 kupiłam zestaw star wars 7957 i odbierałam w empiku Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 12:03 Możliwość odbioru osobistego zależy chyba od gabarytów konkretnego przedmiotu. Ja kupowałam grę "Bitwa ortograficzna" i odbiór w empiku się odhaczyłam bez problemu. Później chciałam kupić grę "Polowanie na robale" i niestety opcja odbioru osobistego była zablokowana (tylko ten jeden produkt w koszyku) - czyżby była za duża? Zrezygnowałam w każdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 21:17 ok, kupiłam przed chwilą kurtkę i zabawkę (happy hours nadal jest aktualny ), odbiór w salonie ale...przypomniało mi się, że w Empiku dostałam kod-przy zakupach w smyk.com pow. 100 zł wpisujemy ten kod i dostaje się ekstra 20 zł na kolejne zakupy...i zonk. Po wpisaniu kodu ceny moich zakupów od razu wzrosły-mniej więcej o te 20 zł . Tak więc uwaga. Ja w końcu "promocję" olałam, kupiłam korzystając tylko z HH . Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 21:23 To dlatego, że promocje się nie łączą Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 21:34 Znalazłam maila ze mogę zamówić w smyku z odbiorem w EMPIKU -zamówiłam 2 gry "Pędzące żółwie" i pojawił się napis że nie mogę ich odebrać w empiku. Próbowałam 1 ale też się nie udało. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:01 Zrobiłam kolejne zakupy w "happy hours" ( średni zestaw lego, ciastolina, duża gra, książka ) i znowu bez problemu przyjęło mi odbiór w empiku Jak dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:03 A mi właśnie pod koniec realizacji skoczyła cena do góry Nie mogę się tam odnaleźć. Powiedzcie mi jeszcze raz, te czerwone ceny są ostateczne? czy od tego jest rabat? Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:08 Może minęła 22 i dlatego Ci ceny skoczyły? Czerwone ceny są ostateczne. Ja w ciągu dnia dodałam sobie do schowka kilka produktów, a po 20 tylko siup je do koszyka Dodatkowym plusem było równiez to, że miałam czarno na biały że ceny faktycznie zmalały. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:10 Dzięki tak pomyślałam, zerknę jutro. Tylko i tak to co chcę nie można odebrać w Empiku brak możliwość wyboru jest od razu, trudno Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 tweety_28 19.11.11, 22:09 Mogłabyś spróbować czy udałoby Ci się "odebrać w empiku" grę "Polowanie na robale"? Ja próbowałam kilka razy, ale opcja odbioru jest zablokowana i myślałam, że to dlatego bo jest za duża, a widzę że większe zamówienia dadzą się odebrać... Dlatego ciekawa jestem czy u Ciebie też opcja odbioru os. tej gry będzie zablokowana czy nie? Oczywiście "kup" tak na próbę, coby tylko opcję dostawy zobaczyć Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 carpediem30 19.11.11, 22:23 U mnie również nie ma odbioru w Empiku No to faktycznie loteria. Dzisiaj w sumie kupiłam 10 rzeczy ( od ciuchów po zabawki, niektóre naprawdę spore ) i wszystko poszło do odbioru w Empiku. Szkoda, że w totka nie mam takiego szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: carpediem30 19.11.11, 22:28 U mnie też tej gry nie można odebrać w Empiku, ale już inną mogę. Powiedzcie jeszcze, co warto kupić? Nie chcę mi się przeglądać wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: carpediem30 20.11.11, 09:19 Dzięki za sprawdzenie. Szkoda, bo w empiku ta gra kosztuje ponad 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:05 Kurcze, a może odbiór w Empiku wcale nie zależy od gabarytów zamówienia ( jak widać jednym udaje się spore zmówienia tam odebrać np. mnie, innym jedna gra nie przechodzi ), a od salonu, który się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 20.11.11, 10:29 tweety_28 napisała: > Kurcze, a może odbiór w Empiku wcale nie zależy od gabarytów zamówienia ( jak w > idać jednym udaje się spore zmówienia tam odebrać np. mnie, innym jedna gra nie > przechodzi ), a od salonu, który się wybiera? Ale informacja, że niektóre opcje dostarczenia sa niedostepne pojawia się zanim w ogóle przejdzie sie do wyboru salonu Empik. Po prostu opcja "odbior osobisty" w ogóle sie nie pojawia, jest tylko PP i kurier. Szkoda, ale ich strata, zamowię gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 20.11.11, 11:31 Agni71 masz całkowitą rację Odwołuję to co wczesniej napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
dominika99211 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:37 tak jak pisałam wczoraj mi sie wydaje ze to zalezy od ich widzi mi sie bo zrobiłam duze zakupy (mysle ze bedzie to spora paczka) i miałam opcje odbioru w salonie a np wrzuciłam do koszyka gre domino to chyba kazdy jest w stanie sobie wyobrazic jakiej to jest wielkosci (małe podłuzne pudełeczko ) i juz odbioru w empiku brak i nawet jak miałam same domino bez reszty zakupów to samo wiec zrezygnowałam z tego zakupu i reszta poszła elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 23:32 Tylko ze ja najpierw dostałam maila od Empiku że w smyku mogę zamawiać a odbierać u nich. W Szczecinie jest już kilka empików, ale wszystkie są zablokowane dla 2 małych gier. Nawet jak zamawiałam po 1 to opcja odbioru w empiku była zablokowana. Ponieważ zależało mi na czasie złozyłam zamówienie ... w empiku.com i oczywiście bez problemu odbieram te 2 gry w...empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 czy w smyk.com licza sie punkty i promocje payback 20.11.11, 09:07 Będę wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 20.11.11, 10:50 Ja zrobiłam zamówienie na ponad 200zł i wszystkie rzeczy od malutkich p duże mogę odebrać w empiku. Troche to śmieszne bo u mnie w centrum smyk od empiku leżą od siebie jakieś 10-20 metrów Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 20.11.11, 10:58 To jest chyba jednak kwestia tego, co kupiłaś. Ja wrzuciłam do koszyka towary na ponad 200 zł i miałam możliwość odboioru w empiku, po dorzuceniu do koszyka jeszcze Pędzących żółwii, odbiór osobisty stał się niemożliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkajolka zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 14:23 dziewczyny, pamiętajcie, że zakupy powyżej 200pln są dostarczane kurierem gratis! warto o tym wiedzieć przy większych zakupach. Ja z tego skorzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 16:05 No tak tylko ja ma do empiku 5 min piechotką to wolę się przejść niż z kurierem umawiać Odpowiedz Link Zgłoś
kazia4 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 16:10 Tak, ale w przypadku produktów o niewielkich wymiarach. Jeśli chodzi o produkty o średnich i dużych wymiarach, np.: puzzle, gry, foteliki samochodowe, meble, wózki to kurier gratis jest od 500 zł - i to przy płatności online. Koszt_wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
ania0079 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 18:58 Wychodzi na to, że rzeczy, które możesz kupi w empiku nie możesz ich u nich odebrac. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 19:16 Też raczej nie tak, bo zamówiłam w smyku Bitwę ortograficzną trefla i bez przeszkód mogę odebrać ją w empiku, gdzie też jest dostępna, z tym, że dużo drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: off topic - bitwa ort... 20.11.11, 19:20 chciałam skusić się na tą bitwę, przypadkiem trafiłam do Auchana - w którym nie bywam... tam - 34,99zł! Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 19:23 ania0079 napisała: > Wychodzi na to, że rzeczy, które możesz kupi w empiku nie możesz ich u nich ode > brac. Niekoniecznie ponieważ ja zamawiałam ksiązkę, którą również mają w ofercie i to dużo droższą, a załapałam się na odbiór w salonie Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_mach Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 05.12.11, 12:45 Trzeba by śledzić happy hours w Blue city na facebooku codziennie podaja do innego sklepu może do smyka też przed świętami będzie, na razie znalazłam info o mikołajkach w smyku www.bluecity.pl/plan-wydarzen/mikolajki-ze-smykiem.html Odpowiedz Link Zgłoś