Dodaj do ulubionych

czy w smyk.com są jakieś "happy hours"?

18.11.11, 13:17
czy coś w tym stylu?

Wczoraj upatrzyłam sobie zabawkę była po 56zł, dzisiaj rano jak mi przeglądarka odświeżyła stronkę to cena była 48zł, a w tym momencie znowu jest po 56zł. Z czego wynikają te różnice w cenie?
Obserwuj wątek
    • xantia.1 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 13:22
      9-11 i 20-22 rabat 15% do 18.11 jeśli dobrze pamiętam smile
      • a.g.a.t.a.r Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 19:06
        Dzięki za cynk wink Mam pytanie czy jeśli jest teraz niższa cena na grę to do tej nowej będzie naliczany rabat -15%? bo teraz jest obniżona o więcej niż 15% z tego co wyliczyłam wink
        I ostatnie czy odbiór osobisty w Empiku tylko przy zakupie od 200zł? bo w tabelce są kwoty do 99zł i jest pokazane, że odbiór osobisty 0zł. to jak to jest?
        Czy ceny na stronie i w sklepie są takie same?
        • kazia4 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 22:05
          Te "czerwone ceny" były już niższe o 15%. Odbiór w empiku obowiązuje dla "małych" rzeczy.
          A promocja już się skończyła, była do dzisiaj.
          • agni71 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 22:20
            nawet chciałam skorzystac i kupić Lego Creator. Niestety, nie była dostepna opcja odbioru osobistego, a z przesyłka to sie nie opłaca. Ciekawa jestem, co wg nich jest wystarczająco małe, by mozna bylo odebrac osobiście?
    • dominika99211 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 18.11.11, 22:25
      promocja skonczyła sie o 22
      ale ceny czerwone to były ceny promocyjne (zwykłe były tak na szaro nizej )
      i od tych cen czerwonych w godzinach 9-11 i 20-22 było odejmowane własnie 15%
      obkupiłam małego na zapas smile
      a odbiór osobisty w empiku nie zalezy od gabarytów ani od ceny tylko od konkretnych rzeczy
      np. zrobiłam jedno zamówienie za ponad 200zł i mogłam odebrac je w empiku
      a w kolejnym zamówieniu miałam kilka zł i juz odbioru osobistego niemogłam wybrac
      zostawiłam w koszyku tylko domino (czyli drobna rzecz napewno moje zakupy za ponad 200zł gabarytowo były wieksze) i niemogłam go odebrac w empiku tylko wybrac przesyłke
      wiec ta przesyłka to od ich widzi mi sie

ale moim zdaniem fajna była ta promocja
      moze dadza cos jeszcze bo ja jestem chetna
      • tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 11:49
        Dzisiaj rano znowu był "happy hours"smile
        Kupiłam córce ubrania (dwie bluzy, bluzeczkę i tregginsy), na które polowałam stacjonarnie, ale u nas już dawno był problem z rozmiarówką więc nie dość że wszystko się udało to jeszcze za fajne pieniądze tzn. od przecen było jeszcze minus 15%smile Na odbiór osobisty w empiku tez sie załapałam.
    • afork Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 10:06
      a skąd info ,że happy hours do 18 ? Bo u mnie na stronie nadal się wyświetla,że codziennie
      • cortinka Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 10:16
        W regulaminie jest napisane, ze promocja obowiązuje do 18.11 lub do odwołania przez organizatora. Ale u mnie strona Smyka cały czas się zawiesza i niczego nie mogę kupić...
        • blizniaki14 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 11:05
          Ja zarobiłam wczoraj zakupy za 140zł, i małe rzeczy typu koraliki hama i ciut większe typu gitara dla dziecka, przytulanka jednorożec i autko i mam odbiór w empiku bez problemu
          • areola82 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 11:48
            ja również kupiłam sporo rzeczy i mam odbiór w empiku
            • agni71 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 11:59
              A kupował ktos Lego z odbiorem w Empiku? Ciekawa jestem, czy tylko niektóre sa zablokowane, czy zadnego Lego tak nie kupię....
              • xantia.1 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 12:03
                kupiłam zestaw star wars 7957 i odbierałam w empiku smile
            • carpediem30 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 12:03

Możliwość odbioru osobistego zależy chyba od gabarytów konkretnego przedmiotu.
              Ja kupowałam grę "Bitwa ortograficzna" i odbiór w empiku się odhaczyłam bez problemu.
              Później chciałam kupić grę "Polowanie na robale" i niestety opcja odbioru osobistego była zablokowana (tylko ten jeden produkt w koszyku) - czyżby była za duża? Zrezygnowałam w każdym razie sad
    • afork Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 21:17
      ok, kupiłam przed chwilą kurtkę i zabawkę (happy hours nadal jest aktualny ), odbiór w salonie ale...przypomniało mi się, że w Empiku dostałam kod-przy zakupach w smyk.com pow. 100 zł wpisujemy ten kod i dostaje się ekstra 20 zł na kolejne zakupy...i zonk. Po wpisaniu kodu ceny moich zakupów od razu wzrosły-mniej więcej o te 20 zł uncertain .
      Tak więc uwaga. Ja w końcu "promocję" olałam, kupiłam korzystając tylko z HH .
      • carpediem30 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 21:23

To dlatego, że promocje się nie łączą wink
        • tymianek21 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 21:34
          Znalazłam maila ze mogę zamówić w smyku z odbiorem w EMPIKU -zamówiłam 2 gry "Pędzące żółwie" i pojawił się napis że nie mogę ich odebrać w empiku. Próbowałam 1 ale też się nie udało. Pzdr
    • tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:01
      Zrobiłam kolejne zakupy w "happy hours" ( średni zestaw lego, ciastolina, duża gra, książka ) i znowu bez problemu przyjęło mi odbiór w empikusmile Jak dla mnie bombasmile
      • iwonka_81 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:03
        A mi właśnie pod koniec realizacji skoczyła cena do górysad
        Nie mogę się tam odnaleźć. Powiedzcie mi jeszcze raz, te czerwone ceny są ostateczne? czy od tego jest rabat?
        • tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:08
          Może minęła 22 i dlatego Ci ceny skoczyły?
          Czerwone ceny są ostateczne. Ja w ciągu dnia dodałam sobie do schowka kilka produktów, a po 20 tylko siup je do koszykasmile
          Dodatkowym plusem było równiez to, że miałam czarno na biały że ceny faktycznie zmalały.
          • iwonka_81 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:10
            Dziękismile tak pomyślałam, zerknę jutro. Tylko i tak to co chcę nie można odebrać w Empikusad brak możliwość wyboru jest od razu, trudno
      • carpediem30 tweety_28 19.11.11, 22:09

Mogłabyś spróbować czy udałoby Ci się "odebrać w empiku" grę "Polowanie na robale"?
        Ja próbowałam kilka razy, ale opcja odbioru jest zablokowana i myślałam, że to dlatego bo jest za duża, a widzę że większe zamówienia dadzą się odebrać... Dlatego ciekawa jestem czy u Ciebie też opcja odbioru os. tej gry będzie zablokowana czy nie? Oczywiście "kup" tak na próbę, coby tylko opcję dostawy zobaczyć wink Dzięki.
        • tweety_28 carpediem30 19.11.11, 22:23
          U mnie również nie ma odbioru w Empikusad
          No to faktycznie loteria. Dzisiaj w sumie kupiłam 10 rzeczy ( od ciuchów po zabawki, niektóre naprawdę spore ) i wszystko poszło do odbioru w Empiku. Szkoda, że w totka nie mam takiego szczęściasad
          • iwonka_81 Re: carpediem30 19.11.11, 22:28
            U mnie też tej gry nie można odebrać w Empiku, ale już inną mogę.

Powiedzcie jeszcze, co warto kupić? Nie chcę mi się przeglądać wszystkiegosmile
            • carpediem30 Re: carpediem30 20.11.11, 09:19

Dzięki za sprawdzenie. Szkoda, bo w empiku ta gra kosztuje ponad 50 zł.
    • tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:05
      Kurcze, a może odbiór w Empiku wcale nie zależy od gabarytów zamówienia ( jak widać jednym udaje się spore zmówienia tam odebrać np. mnie, innym jedna gra nie przechodzi ), a od salonu, który się wybiera?
      • agni71 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 20.11.11, 10:29
        tweety_28 napisała:

> Kurcze, a może odbiór w Empiku wcale nie zależy od gabarytów zamówienia ( jak w
        > idać jednym udaje się spore zmówienia tam odebrać np. mnie, innym jedna gra nie
        > przechodzi ), a od salonu, który się wybiera?

Ale informacja, że niektóre opcje dostarczenia sa niedostepne pojawia się zanim w ogóle przejdzie sie do wyboru salonu Empik. Po prostu opcja "odbior osobisty" w ogóle sie nie pojawia, jest tylko PP i kurier. Szkoda, ale ich strata, zamowię gdzie indziej.
        • tweety_28 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 20.11.11, 11:31
          Agni71 masz całkowitą racjęsmile Odwołuję to co wczesniej napisałamsmile
    • dominika99211 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 22:37
      tak jak pisałam wczoraj mi sie wydaje ze to zalezy od ich widzi mi sie
      bo zrobiłam duze zakupy (mysle ze bedzie to spora paczka) i miałam opcje odbioru w salonie
      a np wrzuciłam do koszyka gre domino to chyba kazdy jest w stanie sobie wyobrazic jakiej to jest wielkosci (małe podłuzne pudełeczko ) i juz odbioru w empiku brak i nawet jak miałam same domino bez reszty zakupów to samo wiec zrezygnowałam z tego zakupu i reszta poszła elegancko
      • tymianek21 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 19.11.11, 23:32
        Tylko ze ja najpierw dostałam maila od Empiku że w smyku mogę zamawiać a odbierać u nich. W Szczecinie jest już kilka empików, ale wszystkie są zablokowane dla 2 małych gier. Nawet jak zamawiałam po 1 to opcja odbioru w empiku była zablokowana. Ponieważ zależało mi na czasie złozyłam zamówienie ... w empiku.com i oczywiście bez problemu odbieram te 2 gry w...empiku.
        • robin81 czy w smyk.com licza sie punkty i promocje payback 20.11.11, 09:07
          Będę wdzięczna za odpowiedź
    • jagodasoft2 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 20.11.11, 10:50
      Ja zrobiłam zamówienie na ponad 200zł i wszystkie rzeczy od malutkich p duże mogę odebrać w empiku. Troche to śmieszne bo u mnie w centrum smyk od empiku leżą od siebie jakieś 10-20 metrów
      • stokrootka1 Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 20.11.11, 10:58
        To jest chyba jednak kwestia tego, co kupiłaś. Ja wrzuciłam do koszyka towary na ponad 200 zł i miałam możliwość odboioru w empiku, po dorzuceniu do koszyka jeszcze Pędzących żółwii, odbiór osobisty stał się niemożliwy.
    • wielkajolka zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 14:23
      dziewczyny, pamiętajcie, że zakupy powyżej 200pln są dostarczane kurierem gratis! warto o tym wiedzieć przy większych zakupach. Ja z tego skorzystałam.
      • jagodasoft2 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 16:05
        No tak tylko ja ma do empiku 5 min piechotką to wolę się przejść niż z kurierem umawiać smile
      • kazia4 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 16:10
        Tak, ale w przypadku produktów o niewielkich wymiarach.

Jeśli chodzi o produkty o średnich i dużych wymiarach, np.: puzzle, gry, foteliki samochodowe, meble, wózki to kurier gratis jest od 500 zł - i to przy płatności online.

Koszt_wysyłki
        • ania0079 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 18:58
          Wychodzi na to, że rzeczy, które możesz kupi w empiku nie możesz ich u nich odebrac.
          • stokrootka1 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 19:16
            Też raczej nie tak, bo zamówiłam w smyku Bitwę ortograficzną trefla i bez przeszkód mogę odebrać ją w empiku, gdzie też jest dostępna, z tym, że dużo drożej.
            • krasulas Re: off topic - bitwa ort... 20.11.11, 19:20
              chciałam skusić się na tą bitwę,
              przypadkiem trafiłam do Auchana - w którym nie bywam...
              tam - 34,99zł!
          • tweety_28 Re: zakupy >200 kurier gratis 20.11.11, 19:23
            ania0079 napisała:

> Wychodzi na to, że rzeczy, które możesz kupi w empiku nie możesz ich u nich ode
            > brac.

Niekoniecznie ponieważ ja zamawiałam ksiązkę, którą również mają w ofercie i to dużo droższą, a załapałam się na odbiór w saloniesmile
    • kaja_mach Re: czy w smyk.com są jakieś "happy hours"? 05.12.11, 12:45
      Trzeba by śledzić happy hours w Blue city na facebooku codziennie podaja do innego sklepu może do smyka też przed świętami będzie, na razie znalazłam info o mikołajkach w smyku
      www.bluecity.pl/plan-wydarzen/mikolajki-ze-smykiem.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka