Dodaj do ulubionych

drewniany wózek do pchania

05.12.11, 18:52
szukam dla syna - 20 miesięcysmile w normalnej cenie, czyli wszelkie Haby i Brio odpadają. Chciałabym ten z Ikea ale akurat we Wrocławiu go nie masad ostatecznie przepłacę na allegro ale może polecicie jakieś inne? jest też na allegro polski wyrób za 59zł -drewniany wózek dla lalek, jeżeli ktoś taki ma to jestem ciekawa opinii. Jeszcze jest Plan Toys-cena trochę za wysoka, klocki mamy, więc nie potrzebuję, chcemy sam pojazd do pchania i wożenia dobytku. Podstawą są gumowane koła, fajnie jakby rączka się regulowała.
Obserwuj wątek
    • janka39 Re: drewniany wózek do pchania 05.12.11, 20:17
      Widzialam dzis jakis wozek/pchacz drewniany w biedronce, ale jakie mam kola, zabij, nie wiem... 59 czy 69 zl. W ogole odkrylam, ze w B jest duzo ciekawych, tanich rzeczy, np. Klocki drewniane za 40 zl (za baaaardzo podobne maz dal kiedys w Smyku stowe!). Sa tez ladne kurtyny swietlne, 5 gwiazd za 40 zl i fajne filcowe podkladki swiateczne po 4 zeta). Nie wiem tylko czu te rzeczy nie wala chinszczyzna)
      Mmala sorki za OT wink
      • mmala6 Re: drewniany wózek do pchania 05.12.11, 20:35
        dobry OT nie jest zływink
        zajrzę do Biedrony jutro, może jeszcze będzie ten wózkopchaczwink
        • dziustynka Re: drewniany wózek do pchania 05.12.11, 20:52
          Ja macałam w B dwa, obydwa za 79zl. Jeden z jakimiś chyba królikami, które przy pchaniu wg mnie halasuja. A drugi fajny, gumowe koła, kształt żyrafy, tylko że to nie wózek, a sorter, niezdejmowalny.
          • mmala6 Re: drewniany wózek do pchania 05.12.11, 20:57
            te króliki to coś w tym stylu?:

allegro.pl/drewniany-wozek-do-pchania-pchacz-jezdzik-chodzik-i1978392387.html
            • edzia321 Re: drewniany wózek do pchania 05.12.11, 21:04
              A ja polecam brio, te wózki są super i nie do zdarcia. Mają ciche gumowe kółka. Moje chlopaki go uwielbiają, oprócz zabawek wzajemnie się w nim wożą. Piszesz, że brio Cię nie interesuje, ale jeśli tylko ze względu na cenę to warto szukać okazji na allegro i na amazonie. Pojawiają się te wózki w fajnych cenach.
              Np tu:
              allegro.pl/taczka-wozek-brio-i1979025473.html
              to nie moja aukcja.
              • mmala6 Re: drewniany wózek do pchania 05.12.11, 21:40
                dzięki, szukałam Brio używane (choć to na prezent no ale....) ale jakoś tej aukcji nie znalazłam. Nowe nie ze względu na cenę. Mam też starszego syna i wiem, że obaj by się tym bawili, właśnie tak jak piszesz.
                • mmala6 edzia 05.12.11, 21:45
                  dzięki jeszcze raz! najpierw myślałam, że to używany wózek ale doczytałam, że nowy i już capnęłam. Dzięki wielkiebig_grin
                  • edzia321 Re: edzia 05.12.11, 22:05
                    Nie ma za cosmile Jestem pewna, że będziesz zadowolona i cena super. My mamy taki tylko czarnysmile
                    • mmala6 Re: edzia 05.12.11, 22:15
                      wątpię abym to JA była zadowolonawink wystarczy jak we dwóch się ganiają jeździkami, osiwieć można a o ten wózek będzie wojnawinkno ale prezenty dla dzieci już prawie skompletowane.
                      • edzia321 Re: edzia 05.12.11, 22:30
                        No fakt, źle się wyraziłam, chłopcy będą zadowolenismile U nas jazda na siedząco już się chyba znudziła młodszemu więc teraz staje w tym wózku i starszak go wozi na stojąco, a ja zawału dostaję.... a wyścigi na jeździkach też przerabiamy codzienniesmile
    • janka39 a propos mojego OT 05.12.11, 23:56
      Kupilam w Biedronce kilka drobiazgow, m.in torebki na prezenty, pakowane po 3 szt.
      I juz wiem, dlaczego te rzeczy sa takie takie. Maaaaatko!!! Jak one śmierdza! Mialy do nich trafic czekoladki i inne slodkosci, ale absolutnie sie do tego nie nadaja sad
    • dombrufka Re: drewniany wózek do pchania 06.12.11, 10:03
      Widziałam taki z Ikea, wg mnie beznadziejny, bardzo niestabilny.
      Mam do sprzedania używany bajo, w super stanie (wg mnie jest niezniszczalny) taki jak zalinkowany:
      www.cudanakiju.pl/Chodzik_Bajo_t1106.html
      mój nie ma kolorowych koralików, tylko poduszkę/kołderkę którą się kładzie na kołysce.
      Gdybyś była zainteresowana pisz na priv.
      • mmala6 Re: drewniany wózek do pchania 06.12.11, 10:42
        dzięki, kupiłam już ten Brio z aukcji powyżejwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka