kkk_k 09.12.11, 15:10 Może ktoś zna firmę po praskiej stronie wawy w której mogłabym kupić i napompować balona na hel? k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_33 Re: balony na hel -Warszawa 09.12.11, 22:18 przy wejsciu do zoo sprzedaja juz napompowane. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: balony na hel -Warszawa 10.12.11, 01:42 Co prawda nie praska strona ale centrum zlote tarasy mozna kupic i napompowac Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: balony na hel -Warszawa 10.12.11, 11:35 ja zawsze jeżdże pod zoo w tym celu Odpowiedz Link Zgłoś
big-smoczyca Re: balony na hel -Warszawa 10.12.11, 13:14 ch targówek - jest sklep z akcesoriami balowo-imprezowymi Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: balony na hel -Warszawa 10.12.11, 16:50 big-smoczyca napisała: > ch targówek - jest sklep z akcesoriami balowo-imprezowymi juz go nie ma. Ostatni sie własnie zdziwiłam Odpowiedz Link Zgłoś
b_aania Re: balony na hel -Warszawa 11.12.11, 11:36 sklep Enjoy faktycznie jest zamknięty. Podobno mieli się przenieść do Arkadii. w CH Targówek zostało za to otwarte małe stoisko z balonami pompowanymi helem w alejce na wysokości Euro AGD i punktu Cezar. Jeżeli tu nic nie znajdziesz to pozostaje ci zadzwonić do firmy Godan z ul.Dźwigowej (bo to ich są te sklepy Enjoy) i zapytać gdzie jeszcze mają swoje stoiska. Odpowiedz Link Zgłoś
nana2005 Re: balony na hel -Warszawa 12.12.11, 00:00 ja napełniałam helem zwykłe balony helem - 3 zł sztuka w Wawrze www.impradekor.pl chyba można też na sęczkowej sklep internetowy urodzinki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
panbalon Re: balony na hel -Warszawa 14.11.17, 18:48 znam, sprawdź balonylatajace.pl są z warszawy i mają balony z helem, pompują też jak przyniesiesz swoje Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: balony na hel -Warszawa 21.01.18, 12:50 A pod zoo jeszcze można kupić balony z helem ? Jaka cena? Ktoś ma aktualne dane? Odpowiedz Link Zgłoś