mysiam 10.12.11, 08:42 zamierzam kupić synowi tę grę na gwiazdkę .Mma tylko zagwozdkę ktorą ,na all widzę kilka rożnych wersji i sama nie wiem ,co wybrac syn lat 9 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igguana2 Re: gra Monopoly-która? 12.12.11, 18:30 Ja kupiłam na mikołaja w tym roku mojemu siostrzeńcowi (9 lat) MONOPOLY POLSKA , bardzo mu się podoba, bo tam są nazwy polskich miast. Zabawa na długie lata dla całej rodziny, a poza tym chłopiec jak nie zna jakiegoś miasta to patrzy na mapie , gdzie jest położone Lepiej nie kupować jakiejś dziecięcej wersji, bo szybko mu się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_oliwki Re: gra Monopoly-która? 12.12.11, 22:41 Również mamy Monopoly Polska kupioną na Mikołaja dla 7 latki. Córka radzi sobie świetnie i wszystkich ogrywa Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: gra Monopoly-która? 13.12.11, 21:40 Mój ma monopoly junior(porażka), monopoly szalona gotówka-bardzo udana gra, lubi w nią grać (ja zreszta też. Na gwiazdkę chce dostać monopoly "bardziej dorosłe" - polska, pewnie dostanie, ale czy sie sprawdzi-ocenimy po świętach Odpowiedz Link Zgłoś
gizm0 Re: gra Monopoly-która? 13.12.11, 22:52 Monopoly polska w real nowej gazetce za chyba 59,9. Jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: gra Monopoly-która? 13.12.11, 23:14 My mamy taką zwykłą, z ulicami Warszawy, nazywa sie po prostu Monopoly. Córka 9-letnia oszalała na punkcie tej gry Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: gra Monopoly-która? 14.12.11, 00:10 O ile w Monopoly junior graliśmy kiedyś non-stop, o tyle w Monopoly Świat, które dostała córka na Mikołaja rok temu zagraliśmy moze z 2 razy. Długa gra, męcząca i mało emocjonująca, a na dodatek rozmieszczenie krajów i stolic na planszy mało logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
agajjja Re: gra Monopoly-która? 14.12.11, 07:46 A czym się różni monopoly świat d monoploly polska? Tylko nazwami miast? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: gra Monopoly-która? 14.12.11, 08:02 Monopoly Świat www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=1751 Nonopoly Polska www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=3582 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: gra Monopoly-która? 14.12.11, 08:14 dzięki za sugestie od początku skłaniałam się ku tej : allegro.pl/hasbro-gra-monopoly-i1975529592.html I myślę ,ze tą wersję kupię Odpowiedz Link Zgłoś