Dodaj do ulubionych

h&m - karty z avanti

15.12.11, 12:09
Potwierdzam, można łączyć bez żadnego problemu. Właśnie wróciłam z zakupów wink
Obserwuj wątek
    • ju_mi Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 12:23
      Również skorzystałam bez żadnego problemu. Byłam pierwsza płacącą kartami w sklepie smile
      • oliwia5000 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 12:25
        dużo ludzi? wybieram się wieczorkiem i boje sie tłumów smile
    • iberka Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 13:01
      ja też już po, 400 pln nie moje ale drugie tyle jeszcze zostało ;p.
      Byłam o 9 w M1 Kraków i było puto ale o 9.30 już kolejka do kasy. O 10.30 w Bonarce dłuuuugie kolejki

iza
      • ju_mi Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 13:20
        Ja byłam zaraz po 9:00 w Galerii Krakowskiej.
        • tweety_28 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 13:23
          Coś czuję, że moja wyprawa do Galerii Krakowskiej około godziny 17 jest pozbawiona sensusad
          No nic, może coś jeszcze zostanie.
    • m_a_g_d_a_l_e_n_a Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 13:03
      Ja byłam koło 10 i nie byłam pierwsza z kartami smile Ale było puściutko.
      • gosiapal Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 13:08
        oświećcie mnie o co chodzi z tymi kartami?
        rozumiem, ze w avanti sa jakies karty do hm?
        ile koszutje avanti i jaka jest wartosc kart?
        • asiaiwona_1 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 13:17
          przypuszczam, że avanti z kartą już nigdzie nie dostaniesz. Forumki wykupiły cały nakład. Avanti z kartą kosztowało 5,50, a na karcie było 20 zł do hm. nawet na allegro można kupić te karty.
          • edzia321 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 13:21
            Niekoniecznie, ja jeszcze wczoraj kupiłam 7 szt w małym osiedlowym kioskusmile
        • edzia321 do gosiapal 15.12.11, 13:17
          forum.gazeta.pl/forum/w,583,131008033,,Karta_podarunkowa_H_M_w_Avanti.html?v=2
          • asikwikt Avanti 15.12.11, 13:43
            ja mialam 14 sztuk z gazet. Dzisiaj wydałam 8, reszta jutro w innym H&M.
            Kupilam mlodemu kilka koszulek z długim rekawem a sobie przeceniony o polowe na wyprzedazy bezrękawnik puchowy
            i tak = cena bezrekawnika poczatkowa 129 pln / wyprzedaz 60 PLN/ z avanti 16,50 pln tongue_out
    • magdalenca78 lublin 15.12.11, 13:41
      Również juz skorzystałam smile Mozna łączyc, można nimi płacić za artykuły przecenione.
      Wymiana na inną rzecz lub zwrot na kartę HM; nie ma zwrotu gotówki.
      Kupiłam młodemu na przyszly sezon kilka ciuchów, ale nie wiem, czy trafiłam z rozmiarami.
      Generalnie szału z przecenami nie ma, nieduzo ubran dla małych chłopców jest poprzecenianych, dla dziewczynek chyba więcej sad
    • afork Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 13:58
      też już zaszalałam, byłam po 9 w sklepie - wydałam wszystkie i jeszcze trochę dopłaciłam wink
      Czekam na kolejną taką akcję big_grin
      • magma_pl Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 15:00
        ja miałam 10 kart ale niestety 2 mi nie przeszły .zwyczajnie były przez system nie do odczytania uncertain
        kierowniczka powiedziała że są do wyrzucenia (( to ciekawe po co jest kod cyfrowy.nic,napiszę do h&m niech mi wyjaśnią
        • oliwia5000 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 15:04
          mi tez nie chciala wejsc karta ale kasjer wbil nr recznie
          • magdalenca78 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 15:20
            Dokładnie, u mnie kilka kart nie chciało przejść, ale to przez ten klej, na który były przyklejone do gazety. Tam, gdzie sie udało wszsytko zdrapac - przeszło, w 2 szt - nr został przez panią wpisany ręcznie.
            • magma_pl Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 15:28
              ok,dzięki ! będę się tego domagać przy następnych zakupach smile
            • just-a25 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 16:19
              do kiedy karty sa ważne
              • m_a_g_d_a_l_e_n_a Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 16:23
                Oddałam już moje, ale chyba 23.12.
    • pia_ Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 17:31
      Byłam w H&M przy Świdnickiej we Wrocławiu i w Magnolii. Kolejki do kas były, ale niezbyt duże, oprócz mnie nie widziałam aby ktoś płacił kartami z Avanti. Obsługa w obu sklepach przemiła, a dodatkowo w Magnolii Pani z obsługi sama zaproponowała mi obniżenie ceny (z 49,99 na 20 zł) na bluzkę z cekinowym sercem dla córki, bo miała maciupeńką dziurkę z tyłu. Mało tego, bluzka była ostatnia, więc nawet gdyby nie miała dziurki, to z racji ostatniej sztuki mogłam poprosić o obnizenie ceny i wtedy kosztowałaby 30 zł - dobrze wiedzieć na przyszłość, ze jest taka możliwość big_grin
      • emma6666 Opole 15.12.11, 18:25
        Chwilę po 9 rano były pustki, 3 z 7 zakupionych rzeczy oddam bo jednak stwierdziłam że kolory mi się nie podobają. Oddają zwrot na kartę ważną 2 lata, do tego czasu na pewno wejdą nowe kolory.
    • kawior543 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 18:27
      fanie smile
      • asikwikt Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 21:34
        Musza przyjac kartę, kod wpisują recznie. Ja tak mialam dzisiaj z kilkoma kartami ze klej przeszkadzał i pani wpisalam recznie smile zamiast 169 zapłacilam 40 + 9 smile
        • agni71 Re: Arkadia 15.12.11, 22:17
          Byłam dzisiaj ok. 20.00. Karty łaczyłam bez problemu, problem mialam tylko co kupić, bo jak zwykle kolekcja dla starszych dziewczynek słaba. Wzięłam więc tylko dla najmłodszej spódniczke na balet i baletki, oraz getry. Zostały mi jeszcze karty, przejade sie w przyszłym tygodniu przed południem.
          • alkara Re: Arkadia 15.12.11, 22:26
            Byłam dziś z samego rana, sprawę załatwiłam szybko bo od wtorku miałam odłożone rzeczy - wczoraj przemiła Pani jak jeszcze coś dokładałam to wszystko mi od nowa zarezerwowała do dziś wieczorem smile Z wielką satysfakcją zostawiłam swoje 30 kart w kasie - w końcu skusiłam się na swój upatrzony kardigan w pasy z działu młodzieżowego i szkoda tylko że nadal był po 99zł sad
            Nie powiem, ale jak bym jeszcze gdzieś dorwała takie Avanti z kartą to pewnie bym się skusiła smile smile smile
            • babeth Re: Arkadia 16.12.11, 10:51
              A czy ktoś gdzieś jeszcze się natknął na te karty? Spróbuję jeszcze może w jakiś kioskach oddalonych od centrum.
    • tweety_28 Galeria Krakowska 15.12.11, 22:34
      Byłasmile Ludzi sporo ( kolejki do kas, przymierzalni ) również tych płacących kartami avantismile Dla córki ( rozm. 110-116 ) kupiłam 3 bluzy, fajne bojówki, pasek i kapcie z HK ( niestety do zwrotu ) i jakieś drobiazgi, a dla siebie legginsy z działu dla starszych dziewczynek, trochę bielizny i niby koronkowy szalik. Generalnie jestem zadowolona, ale w sumie to co mi sie najbardziej podobało z aktualnej kolekcji nie jest przecenionesad
    • modniara1.2 Re: h&m - karty z avanti 15.12.11, 23:50
      U mnie też już PO kartach z avanti smile
      Bez problemu, w 5 min., o 17., wydałam 300 zł. - płacąc tylko kartami z avanti. Wszystko poszło na dziecko.
      Uwielbiam takie akcje.
      • aga_in29 Re: h&m - karty z avanti 16.12.11, 11:06
        Moje zakupy super udane, obkupiłam dzieci na przyszłe lato i trochę na teraz.
        Bluzeczki hello kitty były po 10 zł, sukienki hello kitty po 30 zł, majtki 5 pack 20 zł, apaszki hello kitty 5 zł, czapki po 10 zł. Udało mi się kupić dziewczynkom takie same ciuszki w dwóch rozmiarówkach.
        Dla syna 134/140 cm mam fajne koszulki LOGG po 10 zł, rękawiczki 10 zł, bluza z kapturem 40 zł. Dla siebie sweter długi z golfem za 60 pln, dla męża jeansy, ale to już w pełnej cenie. Do zapłaty niecałe 600 zł, co w kartach Avanti wyszło dużo mniej smile
        Tłumów nie było, ale to normalne w H&M Wałbrzych.
        • joanna.80 Re: h&m - karty z avanti 16.12.11, 17:37
          ja kupilam tylko dwie sukienki z dzianiny z bambi dł. rekaw 122-128 ktore okazaly sie za duze,chetnie zamienie sie na rozmiar mniejszy 110-116, potrzebuje tez sweterek z bambi 110-116.
          • magdalenca78 Re: h&m - karty z avanti 16.12.11, 18:11
            Mozesz zwrócic w sklepie i wymienic na cos innego lub dostać zwrot w kartach podarunkowych HM.
            • bladyroz Re: h&m - karty z avanti 16.12.11, 20:08
              wiecie, czy zwracają kwotę - pełną wartość danej rzeczy, czy tą pomniejszoną o rabat z karty?
      • emi.76 można gdzieś jeszcze zdobyć to Avanti 16.12.11, 21:33
        obleciałam wszystkie skepiki okoliczne i NIC...
        • magdalenca78 Re: można gdzieś jeszcze zdobyć to Avanti 16.12.11, 21:48
          Spóźniłaś sie z polowaniem an Avanti jakies 2 tygodnie...pod koniec listopada wyszedł grudniowy nr.
          • agata9991 Re: można gdzieś jeszcze zdobyć to Avanti 16.12.11, 21:53
            niekoniecznie, ja kiupiłam dzisiaj w Atrium 5 sztuksmile
    • conosida Re: h&m - karty z avanti 17.12.11, 09:28
      A ja najbardziej żałuję, że nie kupiłam więcej kart, na początku kupowałam avanti nieśmiało po kilka avanti i pukałam się w czoło, a końcu zdecydowałam że kupię do oporu i klops już nigdzie nie ma. Ale z zakupów jestem zadowolona kupiłam 3 pary spodni o rozmiar większe niż teraz nosi córka, rajstopki, polar, bluzę po 20 zł z wyprzedaży, strój myszki miki po 60 zł, ciuch dla mamy za stówkę, spodnie dla męża i taty po 100 i chyba zwrócę będą karty podarunkowe po 100 zł ważne 2 lata. (dobre obejście jak ktoś nie ma co zrobić z katami avanti teraz)
      Mam nadzieję, że w przyszłym roku znowu będą chcieli nas tak obdarować.
      • lilianka_100 Re: h&m - karty z avanti pytanko 17.12.11, 17:38
        witam,przeczytałam w waszym poście kiedy będą karty o wartości 100 zł ważne 2 lata
    • aurinko Re: h&m - karty z avanti 17.12.11, 16:41
      Ja wlasnie wrocilam z zakupow i jestem bardzo rozczarowana. Dla moich dzieciakow nic mi w oko nie wpadlo, na sile kupilam jedna spodniczke z wyprzedazy i baletki do stroju karnawalowego. Za reszte kart kupilam byle co i godzine pozniej oddalam ze zwrotem na karte wazna 2 lata. Tak jesrjest bezpieczniej bo w przeciagu 2 lat wydam te kilka stow jak nie na ciuchy dla calej rodzinki i to w rozsadniejszy sposob niz na sile bo termin kart goni.
      • marmoladka33 Re: h&m - karty z avanti 17.12.11, 16:51
        O losie, ale cwaniactwo...
        • asiaiwona_1 Re: h&m - karty z avanti 17.12.11, 17:01
          marmoladka33 napisała:

>, ale cwaniactwo...

Dlaczego cwaniactwo? Skoro hm zgadza się na takie działania to nie widzę w tym żadnego cwaniactwa tylko wykorzystanie przysługującego prawa do zwrotu. Przecież gdyby chcieli to mogliby w regulaminie tej konkretnej promocji napisać, że no zwrot jest też na kartę ale ważną tak jak ta pierwotna czyli do świąt, albo, że zwrotu nie ma tylko np wymiana na inną rzecz.
          • blizniaki14 Re: h&m - karty z avanti 17.12.11, 20:04
            a ja mam dwie karty i nawet jeszcze z nich nie skorzystałam, jedną gazetę kupił mąż, jedną ja.
            nawet do głowy by mi nie przyszło, by kupować ich więcej smile
            • asiaiwona_1 Re: h&m - karty z avanti 17.12.11, 20:08
              a ja żadnej karty nie mam big_grin Czytałam na forum wpisy jak to dziewczyny cały nakład wykupują i jakoś nie wpadłam na pomysł by też poszukać tych gazet. Zaćmienie mnie jakieś dopadło big_grin
              • brewcia Re: h&m - karty z avanti 17.12.11, 20:58
                A ja po zakupachsmile razem z mamą miałam 19 kart. Kupiłam dla mojej córy spódniczki, bluzę, czapki,skarpety, spinki, sobie leginsy, bieliznę, mężowi też coś tam . Żałuję że nie miałam więcej jeszcze bym kilka rzeczy kupiła. A najlepsze jak poszłam do kasy i mówię, że płacę kartami, Pani spojrzała przerażona że mam ich tyle, ale wczoraj rekordzistka miała 40. No i komentarz Panów z kolejki " łowca promocji", " pewnie cały kiosk wykupiła".
                Ale Ci ludzie dziwni, przecież na swoje karty wydałam ok. 60zł a zakupy zrobiłam za 240zł, które i tak miałam w planie, więc czemu nie korzystać?smile
                • perspektywa13 Re: h&m - karty z avanti 17.12.11, 21:06
                  Brewcia, pewnie wkurzyli się, że tyle musza czekać, póki pani ściągnie kase z kart. Przecież każdą musi "przejechać", to trwasmile
                  • pasik Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 02:09
                    Dla każdego coś kupiliśmy, byłam w Starym Browarze- ludzi mnóstwo, ale co chwilę wyjeżdżały nowe wieszaki z ubraniami. Przy kasie stałam może z 2 minuty
                    Szkoda że już nie ma Avantiitongue_out
                    • magdalenca78 Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 09:06
                      Ciekawe, kiedy następna taka akcja będzie wink
                      Czy często HM robi tego typu promocje? Ja dopiero od kilku m-cy śledzę to forum i dzięki wam jestem na bieząco big_grin Wczesniej nie miałam swiadomosci, ze jest tyle wyprzedazy i okazji, większosc przechodziła mi koło nosa....
                • iberka Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 22:17
                  ja miałam 41 ale czy ktos mi zabronił tyle kupić? nie a to 800 pln przydało się bardzo

iza
              • kinga_owca Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 12:28
                ja tez nie kupiłam i teraz mnie zazdrość zżera wink
                • janka39 Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 13:19
                  Ja tez nie mam zadnej karty i mimo ze przed wyprzedaza nie widzialam nic godnego uwagi, swoim chlopakom kupilam juz fajne koszule po 30, tiszerty po 20, ocieplane bojowki po 40, dzinsy -40 i skarpetki - pieciopak za 10. W planach mam jeszcze kardigan dla Starszego (bo marynarki juz chyba tam nie znajde uncertain ). Kurcze, zebym miala choc ze dwie karty, to bylabym zadowolona, ale za duzo na tym forum mam z wro wink
                  • kornnella Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 13:46
                    tez załuje ze nie zapolowałam na avanti. A kilka drobnych rzeczy na dziecięcym kupiłam uff szkoda sad
                    • listopadowka2008bis Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 13:55
                      no ja polowalam dzielnie, ale niestety u nas wymiotlo avanti w ciagu jednego dnia!!!
                  • pia_ Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 14:05
                    Najwięcej Avanti kupiłam juz po tygodniu od pojawienia się gazety w kioskach - na wrocławskim lotnisku - zainteresowanie było zerowe.
                    • janka39 Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 14:13
                      pia_ napisała:

> Najwięcej Avanti kupiłam juz po tygodniu od pojawienia się gazety w kioskach -
                      > na wrocławskim lotnisku - zainteresowanie było zerowe.

to tak, ale wykupilas cały naklad wink
                      • pia_ Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 14:41
                        Nie mogłam pozwolić, aby się zmarnowały i trafiły do zwrotu wink
                        • katrio.na Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 15:53
                          Byłam w Arkadii - problemów z kartami żadnych nie ma. Trwa to chwilę - po prostu krótkie przeciągnięcie karty, ot cała filozofia. Niechęci kolejki nie zauważyłam.
                          Zresztą wiele rzeczy nie miałam bo wszystko kupowałam w regularnych cenach - na wyprzedaży kompletnie nic nie znalazłam. Ale odkąd syn przeszedł do działu młodzieżowego przyzwyczaiłam się do tego. Dla młodszych dzieci było kilka fajnych rzeczy przecenionych - np. świetnie ciepłe piżamki. A dla dziewczynek to już bajka wink
                          Choć udało mi się upolować 20 Avanti bez wysiłku spożytkowałabym drugie tyle wink Strasznie drogie te ciuchy wink
                          • samanta25 Re: h&m - karty z avanti 18.12.11, 23:40
                            mi by nawet na myśl nie przyszło żeby kupić kilkanaście gazet z kuponami wink
                            Ale dzięki takim osobom wydawnictwo będzie zacierać ręce ze szczęścia, że tak ładnie numer się rozszedł
                            • magdalenca78 Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 20:21
                              Owszem, a HM zacierac ręce, ze tyle towaru wyprzedali - bo nie oszukujmy się, pewnie większość nas zrobiła zakupy na kwotę wyższą, niż wartość kart Avanti big_grin
                              I dobrze, oby wiecej takich akcji - ja jestem zadowolona smile Kupiłam trochę ciuchów dla siebie, młodego, a i niemąż dla siebie coś wyszukał smile Do tego przy okazji skoczyłam do Mango i zrealizowałam kupon na -40% big_grin
                              • alkara Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 20:44
                                Oj nie każdy wydał więcej niż miał na kartach smile, mi nawet 5 zl jeszcze zostało. Liczyłam na to że na lotnisku w piątek jeszcze coś upoluję, ale niestety kiszka sad.
                                Zastanawia mnie tylko jedno, po przeczytaniu jednego z postów apropo "łowców promocji" - dlaczego w innych krajach takie osoby są nawet w jakiś sposób podziwiane, że umieją skorzystać z promocji a w Polsce to już od razu cwaniaki??? Ach ta polska mentalność.
                                • katrio.na Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 21:15
                                  Ot zwykla, kolejna promocja jakich mamy pelno w ciagu roku i o jakich sobie mowimysmile Najbardziej mi szkoda bylo tych bezsensownych gazet i z tym sie czulam okropnie. Dobrze, ze mamy segregacje chociaz.

Kazdy poluje na cos innego, ja na wyprzedaz Realowa sie nie pchalam bo nie mam zadnego Reala na tyle blisko aby wykorzystac tam bony, nie robie tez zapisow na kombinezony Tchibo, ani nie poluje na nie w w/w sklepie bo dziecie mi wyroslo zanadto. Ale czy mam obrazac z tego powodu dziewczyny ktore z powyzszych akcji korzystaja????

• agni71 Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 21:53
                                magdalenca78 napisała:

> Owszem, a HM zacierac ręce, ze tyle towaru wyprzedali - bo nie oszukujmy się, p
                                > ewnie większość nas zrobiła zakupy na kwotę wyższą, niż wartość kart Avanti big_grin

Nie wiem, czy większośc. Jesli tak, to jestem w tej rozsądnej mniejszości. Dzisiaj wydałam ostatnie karty (miałam ich raptem 7 w sumie). Nawet mi na jednej zostało 2,50, ktorego juz nie wydam). Tak więc w sumie wydałam 38,50 na karty, a kupiłam za to baletki, spódniczkę "baletową", sukienke z dzianinki, polarek, getry i gumki do włosów (2 szt.). Mam nadzieję, ze jeszcze kiedys zrobią taka promocję smile
                                • a-e-p Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 22:20
                                  Złosliwe uwagi niektorych = niestety typowe dla Polaka, bo przeciez okazja przeszła mi koło nosa, wiec pozostali musza byc cwaniakami... Przeciez kazdy miał szanse isc do kiosku i kupic gazete, nie była reglamentowana ani przeznaczona dla wybrańców...

Tak jak poprzedniczka nie mam kombinezonu Tchibo z Reala, nie chodze na wszystkie promocje i nie obchodzi mnie czy inni chodzą orza jak duzo na tym zarabiaja.

A czesc swoich kart rozdałam w rodzinie jako prezenty Mikołajkowo/choinkowe, z czego najbardziej młodzież sie ucieszyła. Szkoda, ze nie kupiłam wiecej kart...

Bardzo tez dziekuje forumce, ktora dała znac o kartach.
                                  • pia_ Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 22:34
                                    Też nie rozumiem tych uwag o pazernym wykupywaniu Avanti wink.
                                    Sama mogę mieć tylko do siebie pretensje, że nie kupiłam więcej egzemplarzy, kiedy miałam taką możliwość. Niestety dopóki oficjalnie nie potwierdzono, że karty można łączyć, to nie chciałam ryzykować, a potem było już "po herbacie" ;-(
                                    Szkoda tylko, że ważność tych kart jest taka krótka, bo jestem pewna, ze sporo egzemplarzy z kiosków w małych miejscowościach trafi do zwrotu.
                                    • iberka Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 22:37
                                      to zależy z jakich małych miejscowości. bo dookoła Krakowa nie ma nicsmile. Na trasie Kraków- Zakopane i tam nie miejscu już 3 grudnia śladu nie było a wkioskach od razu słyszałam : po 5,50 nie ma ;P

iza
                                      • pia_ Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 22:43
                                        Z takich bardziej oddalonych od najblizszego H&M. Moja pani z kiosku miała nawet plan, aby poprosić gościa, który dostarcza codziennie prasę do róznych miejscowości, aby skupował Avanti w tych kioskach, w których jeszcze było, ale plan niewypalił sad
                                        • brewcia Re: h&m - karty z avanti 19.12.11, 23:41
                                          ja najbliższy hm mam ok 90km w Bydgoszczy i u nas też poszedł dosłownie cały nakładbig_grin a co do komentarzy że jesteśmy cwaniakami, to zwyczajna zazdrość. I też dziękuję za info o tej akcji, gdyby nie to forum, nawet bym nie wiedziała.
                                          • anusia_kra Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 00:03
                                            Tzw "zazdrość rodaka" jak na kombiki tchibo się nie załapią Szacowne Forumki to tez od razu padaja posty "poszłam do reala żeby sobie tylko popatrzeć na ten szał jak sobie pazery beda je wyrywać a ja spokojnie sobie kupie nowa kolekcje ew reime bo jej ufam i juz"

Na Avant sie nie załapałam ale tez niespecjalnie szukałam w dwóch kioskach nie było i zapomniałam o temacie, a nie powiem przydałyby się karty smile
                                            • marmoladka33 Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 07:41
                                              Tak, jasnetongue_out
                                              Radziłabym czytać ze zrozumieniem, patrzeć, do czego/kogo się dany post odnosi.
                                              Cwaniactwem nazywam postawę tego typu:
                                              Ja wlasnie wrocilam z zakupow i jestem bardzo rozczarowana. Dla moich dzieciakow nic mi w oko nie wpadlo, na sile kupilam jedna spodniczke z wyprzedazy i baletki do stroju karnawalowego. Za reszte kart kupilam byle co i godzine pozniej oddalam ze zwrotem na karte wazna 2 lata. Tak jesrjest bezpieczniej bo w przeciagu 2 lat wydam te kilka stow jak nie na ciuchy dla calej rodzinki i to w rozsadniejszy sposob niz na sile bo termin kart goni.

"Godzinę później" - po co te pozory? Trzeba było po pięciu minutach wpaść po swoją kaskętongue_out
                                              • anusia_kra Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 08:32
                                                Ale dlaczego nie??? Jesli H&M chciałoby ukrócić cwaniactwo czy do niego nie dopuścić to oddawałoby karty TAKIE SAME tzn ważne do któregośtam grudnia. Skoro oddaja swoje karty ważne dwa lata to już ich sprawa.

Ide o zakład ze masa "hurtowników" tez nabyła karty i teraz towar w przebitce 20 zł za 5,50 wisi na allegro. I co z tego jeśli po zapłaceniu podatków i vatów do US sa na plusie to już ich uczciwy zarobek.
                                              • aurinko Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 09:01
                                                Oj marmoladko, ale ci żal tyłek ściska big_grin big_grin big_grin
                                          • edzia321 Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 00:05
                                            Ja również dziękuję za info o tych kartach, dzięki tej promocji obkupiłam moje dziecko na 2 lata do przodusmile
                                    • agni71 Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 08:37
                                      pia_ napisała:

> Też nie rozumiem tych uwag o pazernym wykupywaniu Avanti wink.

Chodziło chyba o kupowanie byle czego z kartami, by po chwili oddać i wymienic je na karty o 2-letnim terminie? Przyznaję, ze sama na to nie wpadłam, ale gdybym absolutnie nie miala czego kupic teraz, to kto wie, czy nie skorzystałabym ze sposobu?

> Sama mogę mieć tylko do siebie pretensje, że nie kupiłam więcej egzemplarzy, ki
                                      > edy miałam taką możliwość. Niestety dopóki oficjalnie nie potwierdzono, że kart
                                      > y można łączyć, to nie chciałam ryzykować, a potem było już "po herbacie" ;-(

To tak jak ja, w mojej miejscowości Avanti z kartami było dostepne przez kilka dni, a ja kupiłam tylko 7 smile

• a-e-p Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 12:02
                                        Gdybym tylko miała wiecej kart tez zwrociłabym towar i nabiła nowa karte, w ten sposób miałabym zasilone konto na przyszłe zakupy. Co w tym złego? Jest promocja, regulamin tego nie zabrania, wiec o co wielkie halo????? Czy czujesz sie dlatego oszukana czy okradziona... W przyszłosci po prostu skorzystaj, chociaz watpie zeby ta akcja sie powtórzyła.

Mam nadzieje, ze dziewczyny nie zniechęcą sie takimi postami i beda pomimo wszystko zamieszczac info o ciekawych akcjach/promocjach. Do tej pory dzieki Wam zaoszczedziłam mnóstwo pieniedzy, nawet nie zdawalam sobie sprawy ile promocji przechodzi mi koło nosa.
                                        Jeszcze raz dzieki za wszystkie informacje smile
                                        • agni71 Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 14:14
                                          a-e-p napisała:

> Gdybym tylko miała wiecej kart tez zwrociłabym towar i nabiła nowa karte, w ten
                                          > sposób miałabym zasilone konto na przyszłe zakupy. Co w tym złego? Jest promoc
                                          > ja, regulamin tego nie zabrania, wiec o co wielkie halo????? Czy czujesz sie dl
                                          > atego oszukana czy okradziona... W przyszłosci po prostu skorzystaj, chociaz wa
                                          > tpie zeby ta akcja sie powtórzyła.

To do mnie? A czy ja pisałam, ze mnie to rusza? Wyjaśnilam o co, jak mi sie zdawało, chodziło komus wyżej....

Moim zdaniem również, ta promocja była super. Naprawde mozna było duzo zaoszczędzić, tym bardziej, ze juz zaczęły sie wyprzedaże w H&M. Tez mam nadzieję, ze zawsze życzliwa dusza poinformuje na forum o ciekawych promocjach smile
                                          • a-e-p Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 14:21
                                            Nie to nie do Ciebie agni, tylko do wytłuszczonego postu marmoladki. Sorry, ze sie tak podpiełam...
                                            • listopadowka2008bis Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 21:51
                                              ja tam wrecz podziwiam spryt smile trzeba korzystac z takich okazji, bo i tak nas robia te wszystkie sieciowki ladnie. Chociazby z przelicznikiem euro wink
                                              ja z h&m mam taki problem, ze mlody jest w przedziale, gdzie na promocjach ciezko cos ciekawego upolowac, nowe kolekcje mega drogie i czesto ciemne,bure,nijakie (z wyjatkiem lata). Dla siebie kupuje tam jeansy, koszulki basic i dodatki (bizu etc.). Jakosc obecnie jest tam tak marna, ze szkoda mi wydawac np.100 pln na sweterek, bo po dwoch praniach wyglada on jak szmata. Wole dolozyc nastepne 100 pln i kupic juz cos lepszego gatunkowo (choc to tez nie jest proste).
                                              Za to ubostwiam rzeczy dla niemowlakow smile Wzornictwo maja cudownesmile
                                              • agni71 Re: h&m - karty z avanti 20.12.11, 22:00
                                                Ja dla najstarszej córki (kupuje na 140) tez nic nie wybrałam. Dla 7,5-latki tylko polarek, a najwięcej dla 5-latki. Niestety, w rozmiarowce mlodzieżowej (czy 9-latka to juz mlodzież?) ubrania w H&M są przeważnie brzydkie i kiepskie jakościowo.
                                                • sposobuzycia Re: h&m - karty z avanti 21.12.11, 08:23
                                                  Mam pytanie - czy są jakieś specjalnie oznaczone Avanti? Bo w kilku kioskach były, jakieś zafoliowane i z katalogiem od Apartu chyba czy czymś takim - czy są jakieś specjalne numery czy po prostu w środku były karty w każdym numerze?
                                                  • asiaiwona_1 Re: h&m - karty z avanti 21.12.11, 08:31
                                                    tylko w avanti za 5,50 były karty. W identycznych avanti ale za 4,50 kart nie było.
                                                  • pia_ Re: h&m - karty z avanti 21.12.11, 08:38
                                                    Na okładce Avanti za 5,50 jest okrągły szary znaczek z napisem: Prezent od H&M dla Ciebie znajdziesz w środku!
                                                  • pia_ Re: h&m - karty z avanti 21.12.11, 08:39
                                                    I jeszcze jedno: karta jest ważna tylko do 23 grudnia!
                                                  • niki36712 Re: h&m - karty z avanti 21.12.11, 18:13
                                                    A dzisiaj w kioskach już nowe Avanti na styczeń 2012...
                                        • magdalenca78 Re: h&m - karty z avanti 25.12.11, 20:03
                                          Jeden ze sprzedających na Allegro pomyślał podobnie, tylko zamiast wykorzystać karty na własnei potrzeby wystawił je na sprzedaz. Znalazłam aukcję, gdzie sprzedawana jest karta podarunkowa H&M o wartości 200 zł, ważna do 18-12-2013, cena ok. 175 zł; takich kart sprzedaje 4 sztuki. Na karcie napis, ze karta wydawana w ramach zwrotu towaru. Czyli ktos wykupił sterte Avanti, zrobił zakupy w sklepie i zaraz zrobił zwrot towaru 18-12-2011.
                                          Do tego na pozostałych aukcjach ten sprzedawca wystawia karty Heyah za ok. 50 zł....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka