julit.a 17.12.11, 21:43 Gdzie kupię Vectrona najtaniej stacjonarnie? Zostałam oszukana na allegro. Walczę o odzyskanie kasy,ale zabawkę muszę kupić pod choinkę. Gdzie dostane stacjonarnie poniżej 150 zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubona Re: Air Hogs - Vectron Wave-gdzie kupić? 17.12.11, 22:00 u nas w sklepie zabawkowym, tym najdroższym wectron kosztuje 149 zł. jeszcze są, dzis widziałam. niestety nie wiem, gdzie mieszkasz, więc inaczej pomóc nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
julit.a Re: Air Hogs - Vectron Wave-gdzie kupić? 18.12.11, 20:31 Codzi mi o sklepy sieciowe: Smyk, tesco, Macro itp... W moich lokalnych zabawkowych cena nie schodzi poniżej 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Air Hogs - Vectron Wave-gdzie kupić? 18.12.11, 20:36 w moich lokalnych nie ma. Sa tylko w tym jednym konkretnym zwanym "Juniorem". za to stoi ich kilka sztuk, makro, tesco ani smyka w pobliżu nie mam, bo to małe miasto. najprościej podać nazwe miasta, lub zadzwonić do sklepu, i zapytac czy taką to a taką zabawkę posiadają na stanie. nie wiedząc o jakie miasto pytasz, trudno jest udzielić odpowiedzi. acha, dziś była niedziela handlowa, chyba wszystkie sklepy z zabawkami w kraju były otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
julit.a Re: Air Hogs - Vectron Wave-gdzie kupić? 21.12.11, 11:44 Właściwie to liczyłam, że ktos będzie miał jakiś przeciek na temat %% w większych sklepach. W grę wchodzi Szczecin i Koszalin. Odpowiedz Link Zgłoś