Dodaj do ulubionych

Serwis wózków Peg Perego, zmiana tapicerki

04.06.04, 12:09
Czy możecie podać namiary na serwisy Peg Perego w Polsce, najchętniej jeśli
takowe mieszczą się w Wawie.
A może któraś z Was ma doświadczenie, chciałabym zmienić tapicerkę na inny
kolor czy będzie to możliwe za pośrednictwem serwisu?
Magda
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Serwis wózków Peg Perego, zmiana tapicerki 04.06.04, 13:05
      Hej,

zmiana tapicerki napewno jest mozliwa. W Niemczech nowe tapicerki sa b. drogie
      (wszystkie czesci z materialem). Ale nie wiem jak w PL. A do jakiego wozka
      potrzebujesz tapicerki i jakiej? Bo ja mam do Pliko matic.
      • bebewawa Re: Serwis wózków Peg Perego, zmiana tapicerki 04.06.04, 13:08
        Chcialabym kupic uzywana gondole Navetta no i w przypadku gdyby kolor nie
        pasowal do reszty wozka to chcialabym zmienic tapicerke. Ale jak piszesz ze to
        droga impreza to nie wiem czy warto cos takiego robic?
        Magda
    • pinik Re: Serwis wózków Peg Perego, zmiana tapicerki 04.06.04, 13:15
      A to ty chcialas kupic te gondole na ebayu... Wiesz co? Ten kolor jest dopiero
      od niedawna i nie ma go np. na pliko matic (nazywa sie synergy). Mialam kiedys
      P3 w tym kolorze, ale juz nie mam... szkoda
      • bebewawa Re: Serwis wózków Peg Perego, zmiana tapicerki 04.06.04, 13:30
        Zgadza sie to ja chce kupic ta gondolke na ebay-u. Bardzo podoba mi sie PP
        Atlantico kolor Metropolis lub Cherry Cola. No i w zwiazku z tym dlugo sie
        zastanawialam (wlasciwie do tej pory) czy kupic tylko taka usztywniana wkladke
        dla noworodka, ktora mozna wlozyc do wozka czy tez gondole (te niestety maja
        dosc wysokie ceny w Polsce, a uzywanej nie moge dostac) dlatego zaczelam szukac
        w innych krajach. A maluch urodzi sie jesienia wiec dlugo nie pojezdzi w
        gondoli w zwiazku z czym nie chce az tyle w nia inwestowac. No i stad
        zainteresowanie e-bay-em niemieckim
        Pozdrowionka
        Magda
        • pinik Re: Serwis wózków Peg Perego, zmiana tapicerki 04.06.04, 13:36
          a ja mam tapicerke do sprzedania do pliko matic wlasnie metropolis smile

Ten wklad ma taki minus, ze nie bedziesz widziala dziecka pchajac. gondole
          navetta mozesz zamontowac tak, zeby widziec dziecko i male ma budke. ale fakt,
          ze te gondole sa male
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka