Dodaj do ulubionych

Zara - prosba do krakowianek

27.12.11, 09:44
Chodzi oczywiscie o zakup: www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/164030/491504/BROGUE%2BSTRETCH%2BBOOT kolor brazowy, rozmiar 38

Wracam po swietach dzis wieczorem, gdyby dzis udalo sie komus kupic dla mnie te kozaki - odebralabym jutro rano, bylabym wdzieczna. Wiem, ze to spora kwota, moglabym sie jakos zrewnzowac, bo bardzo mi zalezy na tych butach.
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: Zara - prosba do krakowianek 27.12.11, 20:03
      Byłam dziś ok 18 w G.Krakowskiej - mega bajzel, wszystko na ziemi, tam chyba nikt nie sprzątał od rana... Gorzej, niż w New Yorkerze... Specjalnie rozglądałam się za tymi butami, ale niczego takiego nie znalazłam. Zagadnęłam babeczkę z obsługi, ta rozejrzała się bezradnie i powiedziała: rano gdzieś były...
      Bez komentarza po prostu.
      Chciałam przymierzyć koronkową sukienkę, ale godzina stania do przymierzalni skutecznie mnie zniechęciła. Poszłam sobie precz, wrócę na końcówkę wyprzedaży.
      • gibon301 Re: Zara - prosba do krakowianek 27.12.11, 21:50
        patrzyłam w bonarce, wrażenia podobne, nie na 100% ale raczej ich tam nie ma...
        • malwina79 Re: Zara - prosba do krakowianek 27.12.11, 22:05
          Ja będę w Krakowskiej jutro rano. Prześlij mi nr na priva jeśli chcesz te buty, to zadzwonię do Ciebie i ewentualnie potwierdzę smile
          • malwina79 Re: Zara - prosba do krakowianek 27.12.11, 22:09
            Teraz doczytałam, że pisałaś posta rano, a dziś już wracasz. Widziałam w południe te buty w Bonarce, sporo ich było, ale nie wiem jak będzie jutro.
            • monika78kr Re: Zara - prosba do krakowianek 27.12.11, 22:45
              Dzieki dziewczyny. Wrocilam, jade do Krakowskiej jutro kolo poludnia. Malwina, prosze Cie tylko abys mi dala znac czy sa (wysle Ci numer na priv), jesli nie to pojade do Kazimierz i Plazy. Zmartwilas mnie, bo 2 kolezanki szukaly mi dzis tych butow w Bonarce i nie znalazly. Boje sie, ze wykupionesad
              • alkara do monika 78kr 28.12.11, 09:52
                Mam do Ciebie ogromna prośbę czy spojrzałbyś na dziale dziecięcym czy są takie kurteczki
                www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163112/387034/COAT%2BWITH%2BFAUX-SUEDE%2BDETAILS
                Bardzo bym chciała taką dla córki a u nas ich nigdy nie było, jak by była w rozmiarze 5-6 lat to od razu bym Tobie pieniążki przelała smile
                Proszę Cię, rzuć okiem - mój numer tel:606626677 smile
                Ja jeszcze zadzwonie do sklepów ale one od 10 wszystkie czynne są.
                • puellae_2007 Re: do monika 78kr 28.12.11, 10:38
                  Ja też bym prosiła o te spodnie, sztruksy turkusowe i pomarańczowe dla chłopca na 4- 5 lat. Będę dozgonnie wdzięcznasmile
                  • monika78kr Re: do monika 78kr 28.12.11, 15:06
                    Moja misja zakonczona pomyslnie (G. Kazimierz), a waszych postow nie przeczytalam, niestety przed wyjazdem, a szkoda bo kurteczki zalinkowane ogladalam. Ale jutro pewnie bede jeszcze gdzies krazyc, wezme numer, w razie czego sie odezwe.
                    • magma_pl Re: do monika 78kr 28.12.11, 17:28
                      Dziewczyny,wróciłam właśnie z zary i u mnie w mieście tych butów z 1 linku dużo.w 3 kolorach i wszystkich rozmiarach.tylko cena na nich była 399,może zwyczajnie nie zdążyły panie ometkować a system sam nalicza właściwą cenę,nie wiem...
                      tych kurtek jasnych nie widziałam. ktoś jeszcze pytał o rurki dziewczęce,tych też mnóstwo w różnych kolorach i rozmiarach,ale że nie mam córy to się nie zagłębiałam ))
                    • alkara Re: do monika 78kr 28.12.11, 21:05
                      Jak byś naprawdę dotarła jutro do Zary i oglądała te kurtki to proszę kup mi w rozmiarze 5-6 lat bo obdzwoniłam dużo sklepów i niestety nie mają a w Krakowie nikt nie odbierał sad
                      Od razu przeleję Tobie pieniążki. Ja już też parę razy kupowałam coś komuś z forum - ostatnio hurtowo śniegowce z Decatlonu smile więc może w końcu "dobro powróci " smile smile smile
                      • monika78kr Re: do monika 78kr 29.12.11, 22:26
                        alkara, przykro mi ale najwieksze byly na 4-5 lat wiec nawet nie dzwonilam.
                        Sztruksow tez nie znalazlam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka