Dodaj do ulubionych

Śniadaniówka poszukiwana;)

02.01.12, 14:03
Muszę kupić córce śniadaniówkę. Takie plastikowe pudełko na kanapkę. Niby pierdoła a problem. Bo wszystkie napotkane przeze mnie śniadaniówki są strasznie wysokie. I wielkie. A ja potrzebuję płaską, na jedną kanapkę. Na Allegro znalazłam tylko jedną ale z Barbi uncertain a moja córka ma już 10 lat! Może wiecie gdzie taką kupić? Może w jakimś supermarkecie?
Obserwuj wątek
    • kugorki Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 02.01.12, 14:16
      ja bym polecała pudełka z ikei-tam są takie płaskie prostokątne pudełka typu na kanapkę.
      • agulka04 Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 02.01.12, 18:18
        W Carrefourze są płaskie i w różnych wymiarach (prostokątne i kwadratowe).
        • gosjana Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 02.01.12, 19:25
          Płaską śniadaniówkę, na jedną kanapkę kupiłam w Realu, firma OKT:
          wpisz w wyszukiwarkę na tej stronie: "Click-Box" mini
          www.okt.pl/szukaj.php

mam głęboka i płaską śniadaniówkę tej firmy, są b.tanie i dobre
    • twarz2 Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 02.01.12, 19:59
      Ja też polecam OKT - u nas świetnie się sprawdza, wkładam kanapkę i trzyma się bez owijania przez cały czas wink Widziałam w Kauflandzie takie jak my mamy.
      • pocztarenata Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 02.01.12, 20:36
        Dziękuję wszystkim serdeczniesmile Najbliżej mi do Reala i Kauflandu.
    • kanna Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 03.01.12, 12:12
      Błagam.. i dwie torby dzieciak tacha?

Płaskie są tez śniadaniówki z plecaków Tiger (dzielone na dwie) i na owoce z Tchibo
      • asiakh Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 03.01.12, 12:17
        Rzeczywiście super patent .. zamienić śniadaniówkę za 5 zl na plecak za 80+ kolejny plecak do dźwigania ?! ten plecaczek to dobry na wyjazd czy piknik ale nie do szkoły!
        • heca7 Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 03.01.12, 12:26
          Ona ma 10 lat smile I taka sowa nie przejdzie. Poza tym wraca piechotą i musiałaby ciagnąć ze sobą torbę i plecak ze śniadaniem. I co jak tam włożę? Jak ona tylko kanapkę jedną nosi do szkoły a bidon mały na picie w torbie? Stanowczo wystarczy jej płaska śniadaniówka.
          • katse Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 03.01.12, 12:46
            kupiłam płaską śniadaniówkę, dosłownie na jedną kanapkę w intermarche - niestety z myszką miki ale moje dziecko obrazki olewa i może mieć z czymkolwiek
      • muka79 Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 04.01.12, 16:19
        no ta śniadaniówka lunchówka nie jest wielka...jedyny minus to cena - bo wiadomo plastikową śniadaniówkę można kupić tanio, a tą lunchówkę można doczepić do plecaka i nie zajmuje miejsca w środkusmile
    • levoonia Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 03.01.12, 14:36
      tu duży wybór pojemników na kanapki i bento:
      www.bentomania.pl/
      wzory boskie.
      • aka79 Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 03.01.12, 19:27
        tupperware.pl
        • lilka0408 Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 04.01.12, 18:05
          Też pomyślałam o tupperware np. coś w tym stylu
          allegro.pl/sniadaniowka-tupperware-i2036705012.html
          Ja kupiłam kiedyś w Aldiku pumpernikiel(chyba 4 cieniutkie kromki) w takim niedużym, płaskim pudełku, idealnym na śniadaniówkę na jedną kanapkę z "normalnego" chlebasmile
          • coronella Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 04.01.12, 18:57
            ja kupiłam dzisiaj w Realu 5 opakowań szybkiego kubka Knnorr zapakowane w super plastikowy pojemnik, idealny na jedną kanapkę! Całość kosztowała 5 zł.
            Zupki mam barszczyk czerwony, jedyny, który czasem pijam.
    • olaj Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 04.01.12, 20:09
      Moje dzieci mają taki model, tylko nie Adidas, tylko reklamówkę z imprezy ze SpongeBobem - takie widziałam np w Factory Outlet w sklepie Adidasa:

img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/81/04/02/1981040281
      małe, płaskie i otworki wentylacyjne ma wink
      wchodzi 1 kanapka i mandarynka

Ola
      • olaj Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 04.01.12, 20:11
        a i wymiary:
        SZEROKOŚĆ 16 cm WYSOKOŚĆ 11 cm GŁĘBOKOŚĆ:4,5 cm

i inne kolory:
        img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/81/04/02/1981040281_3
        a, kosztował 19 zł w sklepie, a sprawdziałm, bo byłam ciekawa, ile będę musiała wydać, jak kiedyś nam się rozwali Bob - na razie 3 lata nosi młody śniadanka, zmywarka daje radę też.

Ola
        • winia5 Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 04.01.12, 23:14
          ja kupiłam zwykły w Kauflandzie, podobny do OKT, tylko z naklejką z logo Kaufland ok 5-6 zł, idealny podwójna kanapkę
      • aaangel do olaj 05.01.12, 10:15
        Naprawdę myjesz ją w zmywarce? Mam właśnie tą adidasa, ale się nie odważyłam,myślałam że rysunki zejdą.
        Mamy też tą małą/płaską śniadaniówkę z OKT kupioną w auchan + topgala pomarańczową.
        Najczęściej jednak mieścimy się w tej malutkiej OKT więc ją polecam(zajmuje mało miejsca i leciutka), na drugim miejscu jest ta adidasa a topgal w zasadzie nam nie potrzebny, tak wielki że używam tylko na zajęcia dodatkowe jak jadę z dwójką dziecismile- wchodzi nam kilka kanapeczek, owoce,ciasto...jak ktoś takiej potrzebuje to jest fajna.
        • olaj Re: do olaj 05.01.12, 12:04
          Myję, moja to taka sama jak ta adidasa, tylko ma firmowy nadruk SpongeBoba - z mojej nic nie złazi w zmywarce.

Chciaż z drugiej strony nie bardzo się przejmuję, bo moje dziecię wygrało ją na jakiejś imprezie, gdzie akurat banieczki robiłam, więc nawet jak ją popsuję, to dużej straty nie będzie wink

Ola
    • alpepe Re: Śniadaniówka poszukiwana;) 13.03.12, 18:28
      i co, opłaca się?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka