madagalia 09.01.12, 15:03 Brakowało mi zestawów lego typowo dziewczyńskich (belville mnie jakoś nie przekonuje), więc się bardzo cieszę na całą serię Lego Friends. www.worldtoys.pl/pl/c/Friends/131 Pojawi się jeszcze kilka zestawów z serii Lego Princessa , np Chatka Królewny Śnieżki , Pokój Śpiącej Królewny, ale na razie nie wiadomo jak będą wyglądać (pojawią się w marcu). Nie wiem czy to duplo nie będzie. I pojawił się zestaw Kreatywne ciasteczka i się nad nim zastanawiam, mimo, że moja córka już z duplo wyrasta i ma kilka zestawów zwykłego lego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie09.07 Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 16:13 Bardzo ładne te klocki, a do jakich innych lego pasują wymiarem? Bo duplo chyba większe, prawda? Czy to jeszcze jakiś nowy rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
beatag05 Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 16:34 Mi osobiscie takie klocki sie nie podobaja. Bo klocki powinny byc klocki, to tworzenia i budowania. A jak juz wprowadzaja postaci z bajek to jakos mi sie nie widzi. np. Lego duplo zestaw Kubus Puchatek, ogranicza pole zabawy i wyobrazni, bo dziecko wie, ze to z bajki i kto jest kim. Odpowiedz Link Zgłoś
madagalia Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 16:49 To rozmiar zwykłego lego, nawet fryzurki z tych figurek pasują na zwykłe figurki. Ja nie lubię mocno tematycznych zestawów (np. pojazdy lego duplo), ale akurat te zestawy nic nie narzucają a zawierają ciekawe elementy. Nie trzeba przecież budować tego co jest w instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 18:20 My bardzo czekamy na te klocki. Pokazywałam córce zdjęcia i jest zachwycona już nawet zestawy wybrała, które chce. Dla niej najważniejsze, że są zwierzątka. Odpowiedz Link Zgłoś
malibu_stacy Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 19:53 Wszystkie księżniczkowate zestawy to Duplo, ale nie ma jeszcze fotek. Mnie podoba się Safari a mały zestawik z pandą jest uroczy. Strasznie podoba mi się Lego Friends, super że wreszcie pasuje rozmiarowo np. do City. Belville przy Friends to mutanty Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 20:29 też czekam na marzec i nowe lego piekne są! Odpowiedz Link Zgłoś
lolapalola Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 20:37 My tez czekamy widzialam je w sklepach internetowych i w katalagu na 2012 lego wzielam ze sklepu i corcia siedzi i codzinnie go oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
s_alander Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 21:27 dzisiaj je oglądałam w sklepie z zabawkami, fajne zestawy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 09.01.12, 21:32 Sama bym sie pobawila Szkoda, ze moja Mloda juz taka stara Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 10.01.12, 00:08 Bardzo polecam! Klocki są naprawdę rewelacyjne! Na amazonie uk można kupić, nawet bywały ostatnio promocje (no i w Tesco w UK też były w promocji, ale to raczej dla niewielu dostępne). Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 10.01.12, 11:36 Super, w końcu coś dla dziewczyn. Pewnie jeszcze na stronie lego będzie parę filmików co dodatkowo może zainspirować. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 10.01.12, 18:00 mój syn jest 'oburzony' że zestawy dziewczyńskie zajmują tyle miejsca w nowym katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
pchelka831 Re: LEGO dla dziewczynek - nowości 2012 10.01.12, 20:52 O coś dla mojej córci,już nie będziemy skazane na Duplo i nie jest tak bardzo różowo jak w poprzednich zestawach dla dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś