Dodaj do ulubionych

Allegro dla niemowlaka

10.01.12, 15:24
Macie jakichś sprawdzonych sprzedawców gdzie można kupić porządne rzeczy dla dzieci, najlepiej różne w jednym miejscu, tak, by nie płacić za przesyłkę kilka razy? Z góry dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • klaipio Re: Allegro dla niemowlaka 10.01.12, 18:44
      Jak mój 2 letni synek był niemowlakiem kilka razy kupiłam na allegro parę rzeczy - nie firmowych, zwykle opisanych jako polski produkt. Większość z nich rozpadło się po 2 praniach - puściły szwy lub zerwały się napki. Raz zrobiłam zakupy w smyku - sporo śpioszków, bodziaków jednorazowy koszt wyszedł spory, ale wiem że te właśnie ciuszki służą następnym bobasom. Jeżeli nikt Ci nie poradzi sprawdzonego sprzedawcy to radziłabym nie ryzykować. Niestety można się naciąć. Ja już nie kupię na allegro polskich ciuszkówsad
    • madzik0711 Re: Allegro dla niemowlaka 10.01.12, 19:16
      Napisz na e-mail to Ci polecesmile
      • sposobuzycia Re: Allegro dla niemowlaka 10.01.12, 20:36
        madzik - już piszę smile

Właśnie dlatego proszę o polecenie, raczej jakichś sklepów niż pojedynczych ludzi, bo wiadomo, że inaczej to wszystko się załatwia, inne przepisy obowiazują...
        Wiem, że Smyk, 5-10-15 i tak dalej, potem chciałabym kupować tam, ale dla niemowlaka wolałąbym tańsze - bo bardzo szybko wyrasta....
        • sposobuzycia madzik 10.01.12, 20:36
          madzik - podaj @
    • magdulka2 Re: Allegro dla niemowlaka 10.01.12, 22:14
      Napisz na gazetowego maila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka