ewa-ef 11.01.12, 16:43 Witam Chcę kupić synkowi hulajnogę, po lekturze forum (nie tylko tego) jestem prawie zdecydowana na mini micro. Mam jedno pytanie - jak ona sprawuje się na polskich chodnikach? Tzn. nierównych, z dziurami? Daje radę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
14kj Re: Hulajnoga mini micro 11.01.12, 16:50 Jest genialna. Lekka, zrotna i wytrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
lolapalola Re: Hulajnoga mini micro 11.01.12, 18:31 Daje rade jest super ani chwili nie zalowalam, ze ja kupilam corce. Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: Hulajnoga mini micro 11.01.12, 18:55 Jest fantastyczna, moje dziecko jeździ nawet po parkingu zrobionym z takiej ażurowej kostki. Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Nie polecam 11.01.12, 19:51 Corka ma Maxi Micro i powiem szczerze, że jestem troche rozczarowana hulajnoga. Fakt, jest lekka, zwrotna , super sprawa z tym systemem skretu natomiast , gdy córka jedzie nawet po najgładszym asfalcie słychac jakiechs stukania. Sprawdzałam i pojawiły sie luzy przy kierownicy i układzie skrecania. Hulajnoga ma dosłownie kilka miesiecy. Także, ja osobiscie nie polecam tymbardziej ,że kosztowała niemało ( 469 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ef Re: Nie polecam 12.01.12, 10:44 zar.hm napisała: > Corka ma Maxi Micro i powiem szczerze, że jestem troche rozczarowana hulajnoga. > Fakt, jest lekka, zwrotna , super sprawa z tym systemem skretu natomiast , gdy > córka jedzie nawet po najgładszym asfalcie słychac jakiechs stukania. Sprawdza > łam i pojawiły sie luzy przy kierownicy i układzie skrecania. Hulajnoga ma dos > łownie kilka miesiecy. Także, ja osobiscie nie polecam tymbardziej ,że kosztowa > ła niemało ( 469 zł). Pierwszy raz spotykam się z negatywną wypowiedzią na temat hulajnogi tej firmy. Może trafił się Wam wadliwy egzemplarz, tak przecież może być. Reklamowaliście to? Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Re: Nie polecam 12.01.12, 13:24 Jestem w trakcie reklamacji, czekam na decyzje. Hulajnoga jak była nowa sprawowała sie bez zarzutu, natomiast teraz pojawiły sie luzy i cały czas cos stuka przy jezdzie. Dodam ,że hulajnoga ma dosłownie kilka miesiecy i nie była dużo używana. No może faktycznie jakichs wadliwy egzemplarz nam sie trafil. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ef Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 10:45 Dziękuję za odpowiedzi , może jeszcze ktoś ma jakieś uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 11:29 Ja mam mini mikro, użytkowana przez dwoje dzieci. Sprawuje się bez zarzutu, naprawdę. Jest zwrotna, lekka, intuicyjnie się na niej jeździ, po prostu super. Na każdej powierzchni się sprawdza, nawet w lesie na ubitej drodze Jeśli chodzi o jakieś "ale" - brakuje mi możliwości składania. Głównie to kwestia przewożenia - trzeba jakoś umieścić, żeby po bagażniku nie jeździła i gdyby miała składaną kierownicę byłabym przeszczęśliwa. Zdarzyło nam się tak, że kółka się obracały bardzo słabo. To było po tym, jak mój syn z impetem testował jazdę w kałużach Powiedzmy sobie szczerze, tego żadne koło nie zniesie. Chciałam nawet szukać części zamiennych (no właśnie, można spokojnie dokupić części i wymienić, jeśli jest coś nie tak), ale po oczyszczeniu przez męża nadal jeździ i nic się nie dzieje. I mimo, że mój syn z niej wyrósł nadal podkrada młodszej siostrze Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 11:43 Hmm..ale ona się składa Może nie tak hop siup, ale się składa i do przwożenia spokojnie. Nasze nawet do walizki wchodzą i samolotem latają, serio My je uwielbiamy. Młodsza na wiosne chyba już dostanie dużą wersję, bo z malej neistety wyrasta. starsza jeździ na dużej. Są boskie. Hulajnogi Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 12:03 monix123 napisała: > Hmm..ale ona się składa Może nie tak hop siup, ale się składa i do przwożenia > spokojnie. Nasze nawet do walizki wchodzą i samolotem latają, serio > Naprawdę? Jakoś nigdy nie próbowałam, chyba wiosną czas przyjrzeć się jej dokładnie Monix, a jaką kupujesz dla córki, możesz podlinkować? Kupiłabym synkowi, bo Mini Mikro ukochał i my też, nie ukrywam Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 11:30 Aha, no i odnośnie ceny - w Decathlonie zdarzały się tańsze, trzeba polować, choć teraz ich nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 13:28 Mini micro za blisko 500 zl???? Kupowalam ze dwa lata temu, cos ponad 200 - w decathlonie. I jest znakomita. Moi synowie jej nie oszczędzają, a jest w świetnym stanie. Młodszy nauczył się na niej jeździc, jak mial 1,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 13:31 > Mini micro za blisko 500 zl???? Nie mini micro tylko maxi micro Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 14:33 no tak, to sie zgadza zasugerowałam się tytułem wątku Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12_2 Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 16:22 Hulajnoga jest boska, ale na chodnikach trzeba uważać. Kilka razy nam się zdarzyło, że koło wpadło w szparę między płytami chodnikowymi i dziecko hop, głową przez kierownicę, Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ef Re: Hulajnoga mini micro 12.01.12, 21:06 O, proszę, właśnie tego się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
frestre Re: Hulajnoga mini micro 13.01.12, 10:12 na MM mojemu synkowi także zdarzyło się przez kierownicę przelecieć, ale zawsze na głowie ma kask.... trzeba po prostu uważać na większych nierównościach.... hop-siup przez kierownicę można zrobić także przy jeździe na rowerze to chyba jednak nie znaczy, że dzieć nigdy nie zazna przyjemnosci pedałowania jestem bardzo zadowolona z tej hulajnogi! Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Hulajnoga mini micro 13.01.12, 12:21 > hop-siup przez kierownicę można zrobić także przy jeździe na rowerze to chyba j > ednak nie znaczy, że dzieć nigdy nie zazna przyjemnosci pedałowania Dokładnie. Byłam kiedyś świadkiem jak chłopiec przeleciał przez kierownicę na normalnej hulajnodze (i to bez kasku na głowie) więc nie ma reguły. Według mnie takie wypadki mogą przytrafić się na hulajnodze, laufradzie czy tradycyjnym rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś