Dodaj do ulubionych

ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:49
Ja mam 86... cudownie:D Nie spodziewałam się tego, jestem szczęśliwa:D
Polski: 48/50, MatPrzyr: 38/50 (kiepsko, ale i tak liczyłam na mniej!:P)
No ! To mamy to już za sobą, teraz tylko dostać się do wymarzonego LO i...
witajcie wakacje:D:D
Obserwuj wątek
    • Gość: syla Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:29
      ja mam 88 kurde nie spodziewaBam sie!! myslaBam ze z 70 bedzie :D:D ale massa :D
      • Gość: Kuba Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:48
        Ja mam 87 i dokładnie tyle się spodziewałem.
        • Gość: BoskiMiszcz Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:08
          a ja mam 80 a tp przez wypracowanie z którego dostałem poniżej 10 pkt:(
          ale i tak jest spoko
          • Gość: Wiktor Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: *.netfala.pl / 82.160.103.* 15.06.05, 16:11
            Ja mam 94(mat-przyr 48, hum 46)
            Liczyłem na 80-85
            Cuda się zdarzają:DDDD
            • Gość: ninka Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:06
              musiały być łatwe testy w tym roku skoro są tak dobre wyniki, w tamtym roku
              były o wiele niższe
              • Gość: gienio Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: *.astral.lodz.pl 16.06.05, 22:34
                na pierwshym exaaminie latfo nie bylo :P smiem twierzdic ze te examiny sa coraz
                trudniejshe :P
                • Gość: ekasia Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:56
                  Ja mam 88 pkt i jestem zadowolona!!! 43 z hum i 45 z mat:))
    • Gość: Kaja Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:18
      Ja mam 88 punktów z egzaminu, a w sumie z ocenami 172p. Niestety nie moge isc
      do dobrego liceum, bo mieszkam w malym miescie, a nie chce dojezdzac... :(
      • Gość: Hiwled Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:03
        Albo nakłamaliście, albo ci z niskim wynikiem się nie chcieli w ogóle
        wypowiadać, albo faktycznie test 2005 musiał być prosty. Bo ja nie wierze, żeby
        wam tak dobrze poszło ot :].
        • mali_mali Re: ILE MACIE PUNKTÓW Z EGZAMINU GIM. ?! 13.02.06, 20:23
          nie wiem o jakie wam wojewodztwo chodzi, ale ja jestem z malopolskiego i musze
          przyznac, ze test faktycznie byl latwy...chiciaz go strasznie zmascilam...;(
          mam 75 pkt i jestem zalamana. liczylam na troche wiecej;(. najgorsze jest to ze
          zrobilam wszystkie najtrudniejsze zadania a tych prostych nie. poprostu
          zalamka. 3majcie kciuki w kwietniu!!
          • Gość: bla bla Re: IP: 193.238.42.* 05.04.06, 18:32
            Baaaardzo Ciekawe, ze wszyscy mieli tyle pkt... =| u mnie w szkole, malo kto miał powyżej 30 z mat-przyr i powyzej 40 z polskiego... :/ ja Mialam lacznie 78 pkt i uwazam, ze to slaby wynik, ale jak na ten test to nie jest tragicznie... Szczegolnie, ze duuuuuuzo szkol nie bralo prawdopodobienstwa trojkatow i twierdzenia talesa... To program na 2 semestr =| a jesli wy tego nie zrobiliscie, a zadanie macie dobrze to powodzenia... W dalszym sciemnianiu... ;)
            • Gość: Izka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:54
              widze, że same kujony się tu wypowiadają!! Ja miałam 61 i na więcej nie liczyłam. Do technikum i tak sie dostanę to -o co się nadwyrężać!!
              • Gość: :| Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:16
                Też sądze że same kujony się tu wypowiadają :] Sądząc po waszych wypowiedziach
                to średnia w częstochowie była powyrzej 80 :/ Albo tylko w kulki lecicie albo
                same kujony :/ ja miałem 60 i się ciesze bo spodziewałęm się gorzej :]
                • Gość: yoooooooo Re: IP: *.aster.pl 24.04.06, 18:04
                  na probnym mialam 60, tez sie ciesze, bo spodziewalam sie kolo 50 albo i troche
                  nizej. i tak w zadnej 'dobrej' (mowie o powszechnych opiniach rodzicow i
                  nauczycieli - nie uczniow) szkole nie ma profilu, ktory by mi odpowiadal, wiec
                  mam to szczerze mowiac gdzies. poza tym szkola to szkola - chodzic trzeba, co tu
                  sie przejmowac..!
                  • Gość: lllol Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:38
                    jasne jasne tak mialam 94 88 80 ale sobie w kulki lecicie:)hahaha ja mialam 20
                    hahaha i co zaskoczeni????????????????
                    • Gość: fly Re: IP: *.28.udn.pl 25.04.06, 12:20
                      No nie sądze. Wyniki w tamtym roku były bardzo dobre, bo test był naprawde łatwy. Poza tym wystarczy spojrzeć na progi punktów do liceum z temtego roku!! Były baaardzo wysokie. Najgorsze jest to że pewnie w tym roku będzie dużo trudniejszy skoro rok temu tak dobrze poszedł.
                      • Gość: jaa Re: IP: *.lodz.mm.pl 25.04.06, 12:49
                        ludzie jak bedzie trudny to i tak nam to wyjdzie na dobre,bo wtedy progi do LO pojda w dol :P a co do punktow mialam 44 z mat-przyr. i 49 z polskiego ,czyli lacznie 93 xD ale ogolnie nielicze na wiecej niz 85 na prawdziwym ..powodzenia!!
                        • Gość: (nie)znajomek Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:51
                          93.był prosty-z polaka(47)3 stracilam za bzdury.....
          • Gość: pd Re: ile bradoz sporo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:45
            z próbnego 86 (43 i 43) najlepiej w szkole hehheehe
            mogloby byc wiecej wcale sie nie uczylem i pradu nie przerabuialismy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka