Dodaj do ulubionych

Graco Air 6 ?????

06.06.04, 19:15
Hej smile
mam pytanie do wszystkich mam posiadających ten model spacerowki.
Mianowicie jak sie w nim czują wasze bobaski , jak sie sprawuje i czy warto zainwestować w ten model wozka , czy moze lepiej zainwestowac w jakis inny wozek. Moj synek ma 6 miesiecy i mysle juz nad spacerowka.
Prosze o rade i z gory dziekuje.
pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Graco Air 6 ????? 06.06.04, 20:01
      Witaj! Ja nie mam tego wózka, więc jako uzytkowniczka nie doradzę. Ale zaczne,
      moze i inne mamy sie odezwą.

Parę miesięcy temu, gdy szukałam wózka dla corci, tez pytałam o to Graco.
      Napaliłam sie na niego, gdyz znalazłam na allegro w promocyjnej cenie.
      Najpierw jednak spytałam tu, i dobrze, bo wózek skutecznie mi odradzono.

Generalnie firma Graco nie jest polecana. Wózki liche, szybko się rozklekotują.
      Oczywiście, są penie mamy bardzo z nich zadowolone, jak ze wszystkim bywa smile

A co do Air 6- dla mnie wada nie do przyjęcia to brak regulacji podnózka. i
      siedzisko jakies małe. Wózek cięzki, i przy innych nowszych, prezentuje sie
      smutno.

Ale to moje indywidualne odczucie.

pozdrawiam

Za to pompowane koła sa super. Ja mam chicco z pompowanymi, i mimo, że wazy
      swoje, bardzo go lubie.
      • tula_77 Re: Graco Air 6 ????? 07.06.04, 15:26
        czesc Coronella
        dzieki za odzew smile)
        Piszesz ze Air 6 sa ciezkie a ja slyszalam ze wazą tylko 8,5 kg.
        I to wlasnie to spowodowalo ze zwrocilam na te spacerowki uwage.
        Pozdrawiam i prosze emamy o powiedzenie mi cos na temat tego wozka.
        • gosiaczek79 Re: Graco Air 6 ????? 07.06.04, 21:35
          Hej!
          Ja mam Graco MetroSport Air i on faktycznie waży niecałe 9kg, a Voyager Air6
          waży ok. 11,5kg. To odczuwalna różnica. Jeżeli zalezy Ci na sprytnej spacerówce
          na pompowanych kołach to polecam MetroSporta. Jego siedzisko jest szersze niż w
          Air6 o jakieś 4cm i ma regulowaną rączkę. Przymierzałam się do obydwu i Metro
          jest zdecydowanie lepszy.
          Oczywiście według mnie. smile
          • ania1592 Re: Graco Air 6 ????? 07.06.04, 22:30
            Jak miałam kupić spacerówkę obeszłam wiele sklepów. W większości doradzano mi
            ten wózek. Generalnie każdy mi mówił co chciałam usłyszeć. Ale w jednym sklepie
            pokazano mi co jest złego w tych wózkach: połóż dziecko w nim i popatrz pupa
            jest wyżej niż nogi; plecy prawie nie usztywnione; brak amortyzacji. Musisz
            spokojnie obejrzeć. Jeśli jesteś z Warszawy to mogę Ci podać nazwę sklepu gdzie
            mi pomogli w wyboże mojego wózka (ABC Tempo Light) Pozdrawiam ANKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka