Dodaj do ulubionych

Śniegowce na mrozy

IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 09:58
na mrozy najlepsze są emu! smile
Obserwuj wątek
    • Gość: lama Re: Śniegowce na mrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 16:54
      Z reguły zmierzamy do pracy szkoły i jak w takich śniegowcach potem wytrzymać w pomieszczeniu.Nie każdy ma możliwość zmiany obuwia.
      • Gość: Olgalala Re: Śniegowce na mrozy IP: *.noc.fibertech.net.pl 03.02.12, 19:50
        Co do wytrzymywania potem w pomieszczeniu to najlepsze są buty typu "uggs" z owczej skóry. Ja noszę koalabi i są fajne i trwałe, w końcu mają mocną piętę (pożal się boże, jak wyglądają emu i tańsze buty tego typu po jakimś czasie) i są nieprzemakalne.
      • sowa_46 Re: Śniegowce na mrozy 04.02.12, 05:25
        Nie wyobrażam sobie kisić się w zimowych butach czy nawet w letnich przez kilka godzin w pracy czy szkole, kapcie na zmianę są niezbędne, noga musi odpocząć, kapcie nie są ciężkie i nie zajmują wiele miejsca nawet w biurku.
    • Gość: ania Śniegowce na mrozy IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 20:10
      Najlepsze są buty firmy CROCS, ja nosze i nawet przy mrozach po -20st sie sprawdzaja!!!
      • sowa_46 Re: Śniegowce na mrozy 04.02.12, 05:31
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Najlepsze są buty firmy CROCS, ja nosze i nawet przy mrozach po -20st sie spraw
        > dzaja!!!

*** Ty chyba sprzątasz w tej firmie i liczysz na awans po reklamie?
        Sprawdziłem ofertę CROCS, niczym sie nie wyróżnia, zwyczajne tenisówki można kupić u nich za 50EU, żenada.
        • Gość: ania Re: Śniegowce na mrozy IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 09:36
          No cóż, widać, że nie masz zielonego pojecia o butach Crocs na zime, jeżeli w tym wątku piszesz o trampkach, zreszta oferta wszystkich butów niczym sie nie wyroznia wyglądowo natomiast jezeli chodzi o zastosowanie i material z jakiego sa wykonane ma duze znaczenie. Bedziesz stara na pewno zrozumiesz, juz nie wiele ci brakuje. Moze, jeszcze ktos Ci kupi w prezencie bo najwidoczniej nie stać Cie na nie...
    • Gość: aga Śniegowce na mrozy IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 21:19
      emu są wspaniałe, szczególnie jak się je reklamuje!!!! bo futro wyciera się przy piętach po jakich 2 miesiącach użytkowania i zaczynają obcierać do krwi, a reklamacja oczywiście odrzucona. Wspaniałe buty akurat na jedną zimę dla bogatych.
    • Gość: cypis Re: Śniegowce na mrozy IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.02.12, 23:58
      najlepsze są mammuty gtx mt. trial.
      wink
    • Gość: Lucja Śniegowce na mrozy IP: *.home.aster.pl 05.02.12, 18:56
      Emu trochę mi się opatrzyły, poza tym na polskie zimy są słabe, bo przemakają. Ja w tym roku kupiłam sobie Hi-Tec St Moritz. W końcu buty które nie przemarzają i nie chłoną wody jak wiele innych.
      • awatura Re: Śniegowce na mrozy 12.02.12, 11:17
        Wszystkie buty Hi-Tec śmierdzą jak się w nich noga zapoci. Tragiczna firma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka