Dodaj do ulubionych

Accessorize -70% większośc rzeczy

04.02.12, 20:07
Naprawde niewiele przecenionych jest o 50%, większośc o 70%. Czasem warto też sprawdzic cenę, bo mnie dzisiaj mile zaskoczono przy kasie, kiedy okazało się, że rekawiczki skórzane przecenione ze 120 zł na 60 zł, w rzeczywistości kosztuja juz 35 zł, tylko jeszcze ich nie przemetkowano. Fajne czapki, typu beret, niektóre z polarkiem w środku są po 15 zł. Niby dla dorosłych, ale nie są bardzo duże i zastanawiam sie, czy nie wrócić się jeszcze po taki berecik dla córki... Niektóre ozdoby choinkowe są mocno przecenione, np. z 17 zł na 2,50 zł. Jest jeszcze dużo szali, nauszników, równiez w dziale dziecięcym, choc tu chyba w w iększośc malutkie rozmiary zostały. Piękne wyjściowe sukienki dziewczęce przecenione na 75 zł (z ponad 200 zł). Sa tez akcesoria, które mogłyby nadać się do lub po komunii (torebka satynowa ecru, opaska z kwiatem itp.). Duzo jest ozdób do włosów, spinki, opaski, niektóre rzeczy w naprawdę atrakcyjnych cenach.
Obserwuj wątek
    • krasulas 90% na akcesoria świąteczne i inne 14.02.12, 17:36
      częściowo kolekcja sówek, ozdoby choinkowe, ozdobnie pakowane kartki świąteczne sówki itp, ozdobnie pakowane formy do wykrawania pierników, gadżety halloweenowe, akcesoria dla psów - opaski, szaliki, kurteczki świteczne... , dwupaki slipek z sówką... , ozdoby na włosy a'la rogi renifera, spinki, zawieszki z reniferami/mikołajami, matroszki w kilku wersjach rozmiarowych jedna w drugą, mikołajki z innymi wewnątrz ozdóbkami...wszystko 90% (ceny nieprzemetkowane jeszcze)
      niektóre rękawiczki i biżuteria po 5zł (nic ciekawego)
      ceny prześmieszne!
      ps. bytomski sklep w Agorze będzie outletemsmile
      dosłano kapelusiki z ub.roku - z 49zł na 15zł przecenione - śliczne w stylu marynarskim!
      • agapk poszła krasulas ! 14.02.12, 17:59
        juz mnie korci zeby podjechać ja uwielbiam takie pierdółki kupować smile
    • dorocik833 Re: Accessorize -70% większośc rzeczy 14.02.12, 18:11
      gdzie jest ich lokalizacja sklepów? nigdzie nie mogę znaleźć
      • krasulas Re: Accessorize -70% większośc rzeczy 14.02.12, 18:45
        Warszawa 2x
        Kraków
        Bytom
        Częstochowa
        Łódź
        Kraków

sklepów malutko...
        co do Bytomia - bardzo się cieszę , że się outlet'ują, bo ceny wyjściowe są wysokie, a towar inny/ciekawy
        co do przecen... wykupiłam 80% atrakcyjnych produktów na 90%przecenie
        zapłaciłam 70zł, a wyszłam z 2 reklamówami
        moja 8latka przeszczęśliwa!

• katka761 Re: Accessorize -70% większośc rzeczy 14.02.12, 21:43
          mauuupa jesteś Krasulas, bo ja nie mam po co jechać smilesmilesmile
      • monikaj21 Re: Accessorize -70% większośc rzeczy 14.02.12, 18:47
        lokalizator sklepów:
        www.accessorize.com/page/storelocator
        • krasulas Re: Accessorize -70% większośc rzeczy 14.02.12, 19:10
          www.modnaulica.pl/gdzie-kupic-accessorize/247
    • kropkaa Re: Accessorize -70% większośc rzeczy 14.02.12, 20:52
      Kupiłam sobie fajny beret (taki raczej letni) czarny z cekinami, 17 zł i komplet czapka+długi szalik, kolorowe paski, ale taka mała czapka, że dla dziecka się nadaje (były dwie wersje 0 zwykła i ocieplana) 23 + 29 (jakoś tak, nie pamiętam dokładnie).
      Były piękne rękawiczki z takimi trzema guziczkami, klasyczna, mięciutka skóra, ale jak się zdecydowałam, nie było już rozmiaru M/L (z 99 na 29).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka