Dodaj do ulubionych

Allegro - stan Payu ?

14.02.12, 08:40
Miał ktoś tak że sprzedał rzecz na allegro zapłacono mi na konto Payu, dostałam informacje kupujący wpłacił, zlecił przelew na swoje osobiste konto i nie dostał środków ?

Rozpoczęta 67,50 zł 2012-02-13 14:07:31

Od wczoraj mi wisi nie wiadomo gdzie bo na allegro -Payu jest stan zero a na osobiste nie wpłynęło. Pierwszy raz mi się zdarzyło że tak długo to trwa.
Co mam robić poradźcie co mam robićsad

syka7 Zabrze
Obserwuj wątek
    • s_mag_s Re: Allegro - stan Payu ? 14.02.12, 09:23
      Nigdy mi się w ten sam dzień na koncie nie pokazywało, zawsze gdzieś do 24 godzin, w zależności o której zleciłam z payu.
    • aurinko Re: Allegro - stan Payu ? 14.02.12, 11:40
      Tak, w piątek tak miałam, kupująca wpłaciła w status był "rozpoczęta", wisiało tak do niedzieli wieczór, potem zmieniło się na "zakończona" i kasa weszła na payu.
    • aga_tka81 Re: Allegro - stan Payu ? 14.02.12, 13:16
      Ja miałam tak, że kupujący wybrał sposób zapłaty, i transakcja wisiała jako rozpoczęta dosyć długo, kupujący musiał jeszcze raz wybrać sposób i zapłacić. Wydaje mi się, że w tym pierwszym przypadku ( u mnie) nie zapłacił do końca czyli jak pewnie go przekierowało na strone banku to mógł zamknąć okno.
    • syka7 Re: Allegro - stan Payu ? 14.02.12, 15:24
      Dziękuje za informacje,
      już przelali kase, ale się martwiłam, niby nie duza kwota ale zawsze cos mozna kupic na wyprzedażąch smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka