Dodaj do ulubionych

Mozaiki The Orb Factory

27.02.12, 08:24
Czy ktoś miał taką mozaikę? Warto kupić? Zastanawiam się czy będzie nadawać się dla 6latki. Mam na myśli coś z większych zestawów z naklejkami w ilości 2500-3000sztuk. Polecacia czy odradzacie?smile
Obserwuj wątek
    • stokrootka1 Re: Mozaiki The Orb Factory 27.02.12, 19:40
      My nie mieliśmy, ale dziewczyny chwaliły tu na forum. Może coś znajdziesz w wyszukiwarce.
      • mamachlopca1 Re: Mozaiki The Orb Factory 27.02.12, 21:06
        nie wiem o jaka dokladnie ci chodzi,ale syn ma magnetyczna-uklada kwadraciki na szablonie i taka ze smokami.baaardzo mu sie podobala a smoki teraz wiszawinkno i marzy o kolejnychwink
        • ociki Re: Mozaiki The Orb Factory 27.02.12, 21:26
          Witam, my mamy mozaikę wyklejankę sowy, córka ma 5 lat i radzi sobie super, obrazki są naprawdę ślicznesmile Szczerze polecamsmile
    • alkara Re: Mozaiki The Orb Factory 27.02.12, 21:33
      Polecam
      U nas córka (5lat) dostała dzikie konie na gwiazdkę i siedzieli przy nich wszyscy 5latka, 10latka, 11latek i 18latka. Teraz kupowaliśmy znów min Sowy, Piękne pieski, Smoki, Piratów i są super.
      Polecam naprawdę, super zabawa.
      • aloen Re: Mozaiki The Orb Factory 27.02.12, 22:15
        dzięki za odzewsmile. Ja się zastanawiam nad szkatułką i dinozaurami... nie wiem co lepsze, taka szkatułka to fajna sprawa, bo sobie sama ozdobi i wykorzysta na spinki, gumki i inne bibeloty, natomiast dinozaury też są fajne, tylko że po wyklejeniu to po prostu będzie obrazek do powieszenia (dinozaury to jedna z fascynacji). Miał ktoś może szkatułkę lub dinozaury?
        • alkara Re: Mozaiki The Orb Factory 27.02.12, 22:37
          Dinozaury miała koleżanka i są fajne, można potem powiesić jako obrazki. Pomysł ze szkatułką też jest fajny. My teraz chcemy kupić takie mozaiki ale magnetyczne bo nie stać mnie żeby kupować co dwa tygodnie nowe pudełko mozaiek smile U nas swoy zostały wyklejone w sylwestra wszystkie smile
          • aloen Re: Mozaiki The Orb Factory 27.02.12, 22:51
            alkara, masz na myśli Quercetti? Kurczę, te błyskotki w tych szkatułkach orb factory mnie przekonujątongue_out, dziewczynki lubią takie świecidełkasmile
            • barbi1 Re: Mozaiki The Orb Factory 28.02.12, 08:41
              Też kupiłam córce mozaikę z księżniczkami jak miała 5,5 lat.

Zastanawiałam się nad szkatułką,
              ale uznałam, że za krótką będzie miała przyjemność tworzenia,
              bo składała się bodaj z 1000 kwadracików wink
              Te na planszach mają 2200 elementów.
            • alkara Re: Mozaiki The Orb Factory 28.02.12, 13:15
              Nie , nie Quercetti tylko taką chcę kupić mozaikę magnetyczną:
              allegro.pl/mozaika-magnetyczna-blyskotki-orb-factory-puzzle-i2161361829.html
              Po prostu więcej razy się ją wykorzysta, chociaż wiem, że wyklejanie to nie to samo smile Ale konie wyklejone powiesiła, a reszta obrazków nie chcę sobie zagracać pokoju smile
              • asiakh Re: Mozaiki The Orb Factory 28.02.12, 14:13
                My mamy szkatułkę, córka dostała na 6 albo 7 urodziny. Przykleiła od razu w godzinę wszystko, zabawa była udana. Szkatułka służy do dziś jako przechowalnia dla spinek i gumek. Odkleiły się może ze 3 kwadraciki, poza tym cała.Bardzo udany zakup. Polecam.
    • zebraw-paski Re: Mozaiki The Orb Factory 29.02.12, 07:55
      A czy ktoś ma taką mozaikę magnetyczną z kwadracikami? Te kwadraciki chyba są bardzo małe? Fajna jest?
      • zebraw-paski Re: Mozaiki The Orb Factory 29.02.12, 07:56
        Chodzi mi o taką:

https://artequipment.nazwa.pl/allegro/kreatywnedziecko/KD-50085.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka