Dodaj do ulubionych

Ecco, Primigi

09.04.12, 22:09
Gdzie w Krakowie lub przez sklep internetowy najtaniej można kupić tych firm buty?
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Ecco, Primigi w MIVO 09.04.12, 23:40
      ecco w factory w Modliniczce ( tam mają outlet a najłatwiej dojechać ich autobusem smile)
      Primigi nie wiem

iza
      • 2007e Re: Ecco, Primigi w MIVO 09.04.12, 23:52
        Wybieramy sie tam w najbliższym czasie, ale głównie chodzi mi o ceny, bo mimo tego, że to outlet, to i tak sklep internetowy może być górą. Mamy niby grubsze zakupy, ale nie mamy całego dnia, żeby tam spędzić.
        • syka7 Re: Ecco, Primigi wTKK Maxsie 10.04.12, 08:20
          Widziałam primigi w tk maksie ale tylko z 2 fasony 3 rozmiary po 69zl.
          Ostatnio 3 tyg temu bo wtedy byłam tam
        • iberka Re: Ecco, Primigi w MIVO 11.04.12, 22:14
          ja kupowałam miesiąc temu mimic na wiosnę za 135 pln a na allegro i online startują za 159. Nie było wtedy jeszcze sandałów

iza
    • kokons Re: Ecco, Primigi 11.04.12, 23:40
      Duzy wybór w niezłych cenach również outletowych jest w Entliczkach Petliczkach - największy chyba w tym na Dobrego Pasterza

kupiłam córeczce sandałki Primigi roz 30 przecenione z ok 180 na 109 smile
      i sandałki ecco na przyszłość (bo zawsze zalicza skok wzrostowy stopy w srodku wakacji) w podobnej cenie smile
      • agni71 Re: kokons - prośba 12.04.12, 09:49
        Rozumiem, ze sklep o którym piszesz jest w Krakowie? Może będziesz jeszcze w poblizu i mogłabyś spojrzeć, czy mają balerinki primigi r. 34 w dobrej cenie (tak do 130 zł)? I ewentualnie kupic mi i wysłać, oczywiście zwracam wszelkie koszta.
        Jakby istniała taka mozliwośc, daj znać, napiszę na priva.
        • kokons Re: kokons - prośba 12.04.12, 21:46
          Niestety balerinek nie mają w tej cenie sad był jeden ładny rodzaj w rozmiarze powyzej 30 za 209 sad wiec tez szukam alternatywy... jak cos wypatrze dam znac smile
          tylko sandały miały takie ceny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka