Dodaj do ulubionych

Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca?

10.04.12, 13:59
Cześć,
Gdzie kupujecie spodnie na grubsze dzieci? Chodzi mi o takie na akademie, zakończenie roku itp...
Ja do tej pory miałam z Reportera (ratowałam się kupując sporo za długie) ale niestety nie wchodzą na tyłek...

Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca? 10.04.12, 14:06
      uszyj na miare u krawcowej.
      albo spróbuj zastosowac zdrowa dietę.
      • zarebamon Re: Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca? 10.04.12, 14:11
        Problem otyłości nie jest prosty, dieta i wysiłek fizyczny nie pomagają, jesteśmy w trakcie diagnostyki...

Spodnie będzie miał szyte do Komunii takie w kant, a szukam jeszcze takich czarnych z bawełny coś ala jeans tylko całe czarne.
        • antomi Re: Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca? 10.04.12, 15:12
          mama ten sam problem i jak widze w sklepach spodnie to sie zalamujesad. eleganckie szylam a ze zwyklych szersze w pasie mozna nabyc w tesco- cheerokee lub F&F, wzglednie na allegro George lub Zara ale to oczywiscie tylko niektore modele. Gdybys gdziekolwiek zobaczyla takowe prosze o "cynk"smile

• tanika01 Re: Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca? 10.04.12, 18:11
            te modele są jakoś oznaczone? też poszukuje spodni dla młodego grubaska.
            • zarebamon sklep internetowy C&A 10.04.12, 18:33
              W C&A internetowym w kategorii extra szerokie i extra wąskie kupiłam jeansy co prawda rozmiar większe ale w pasie są ok.
              Niestety nie ma tam czarnych jednolitych sad Są co prawda ocieplane bawełną ale na nie już za ciepło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka