zarebamon 10.04.12, 13:59 Cześć, Gdzie kupujecie spodnie na grubsze dzieci? Chodzi mi o takie na akademie, zakończenie roku itp... Ja do tej pory miałam z Reportera (ratowałam się kupując sporo za długie) ale niestety nie wchodzą na tyłek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca? 10.04.12, 14:06 uszyj na miare u krawcowej. albo spróbuj zastosowac zdrowa dietę. Odpowiedz Link Zgłoś
zarebamon Re: Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca? 10.04.12, 14:11 Problem otyłości nie jest prosty, dieta i wysiłek fizyczny nie pomagają, jesteśmy w trakcie diagnostyki... Spodnie będzie miał szyte do Komunii takie w kant, a szukam jeszcze takich czarnych z bawełny coś ala jeans tylko całe czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
antomi Re: Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca? 10.04.12, 15:12 mama ten sam problem i jak widze w sklepach spodnie to sie zalamuje. eleganckie szylam a ze zwyklych szersze w pasie mozna nabyc w tesco- cheerokee lub F&F, wzglednie na allegro George lub Zara ale to oczywiscie tylko niektore modele. Gdybys gdziekolwiek zobaczyla takowe prosze o "cynk" Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: Eleganckie spodnie na pulchnego chlopca? 10.04.12, 18:11 te modele są jakoś oznaczone? też poszukuje spodni dla młodego grubaska. Odpowiedz Link Zgłoś
zarebamon sklep internetowy C&A 10.04.12, 18:33 W C&A internetowym w kategorii extra szerokie i extra wąskie kupiłam jeansy co prawda rozmiar większe ale w pasie są ok. Niestety nie ma tam czarnych jednolitych Są co prawda ocieplane bawełną ale na nie już za ciepło Odpowiedz Link Zgłoś