Dodaj do ulubionych

Pobieraczek - czy ktoras z was...

11.04.12, 08:05
... zostala wrobiona w ten zakup? I czy zaplacilyscie tym oszustom za swiety spokoj? Ja sama nie wiem co zrobic. Zalogowalam sie co prawda nie podajac prawdziwych danych, niczego nie sciagnelam, bo okazalo sie, ze nie ma tego czego szukam (piosenki do przedszkola), ale beda nekac mailowo. Gdyby jednak kiedys zaczeli dochodzic swojego to zawal murowany, ja z tych panikujacych...
Obserwuj wątek
    • em-k-a Re: Pobieraczek - czy ktoras z was... 11.04.12, 08:12
      witam w klubie naiwnych...
      ja zlikwidowałam konto mailowe i mam spokój smile
      • janieide Re: Pobieraczek - czy ktoras z was... 11.04.12, 08:31
        nie powiedzialabym, ze naiwnych - raczej nieuwaznych...
    • epaw31 Re: Pobieraczek - czy ktoras z was... 11.04.12, 08:38
      Niestety ja równiez jestem"ofiara"pobiraczka. Podałam prawdziwe dane. Już dostałam przedsądowne wezwanie do zapłaty. Za radą Rzeacznika Praw Konsumenta wysłałam im pismo , że rezygnuje z ich usług mailem i listem poleconym. Oni piszą że ma się na to 11 dni, wg prawa jest to 3 mies. Wysłałam, męcza dalej, ale rzecznik nie kazał sie przejmować, poczytaj w necie jest o tym mnóstwo. Ja nie płaciłam, jak na razie cisza. Wysłali standardowe piso i ... czekam, zapominam...
      • janieide do epaw31 11.04.12, 17:18
        czy wyslalas pismo polecane na tej stronie: www.prawont.pl/2010/11/pobieraczek_29.html?
    • kinga_owca Re: Pobieraczek - czy ktoras z was... 11.04.12, 09:16
      Dziewczyny, ja nie korzystałam, ale zobaczcie tutaj:

www.pozywamy-zbiorowo.pl
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,11416975,Sprawa_Pobieraczka__Pozew_zbiorowy_przeciw_portalowi.html
    • sylki Re: Pobieraczek - czy ktoras z was... 11.04.12, 09:20
      Najlepiej nie reagować smile
      forumprawne.org/prawo-cywilne/72328-rezygnacja-z-uslugi-pobieraczek-bez-koniecznosci-zaplaty.html
      na google znajdziesz pełno porad odnośnie pobieraczka i wszyscy piszą jedno, olać.
      Dostałam przed sądowne wezwanie mimo rezygnacji pismem, to było ładny czas temu. OD tego czasu cisza.
      Polecam, naiwnych (nieuważny to zupełnie co innego) jest całe multum.
      Spróbuj przeczytać sobie ich regulamin wink
    • aurinko Re: Pobieraczek - czy ktoras z was... 11.04.12, 09:22
      Olać.
      forum.gazeta.pl/forum/w,584,94092768,94092768,Pobieraczek_pl.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka