Dodaj do ulubionych

Kolorowe tenisówki dla chłopca

25.04.12, 10:46
Dziewczyny, gdzie kupię kolorowe (niebieskie, zielone) tenisówki/trampki dla chłopca, rozm. 31-32? Nie mam czasu latać po sklepach, mogę na chwile podjechać dzisiaj do Galerii Łódzkiej, tam jest ccc, deichmann, h&m. Znajdę coś w tych sklepach czy raczej nie?
Obserwuj wątek
    • asikwikt Re: Kolorowe tenisówki dla chłopca 25.04.12, 11:17
      Ja kupilam w Auchan ( lezały w koszach) za 24,99 zł turkusowe i czerwone na rzepy. Bardzo ładne kolorowe. Chinskie co prawda ale takiego wyboru nie ma w CCC i Deichmanie. Kupowalam rozmiar 31. Dla dorosłych tez były
    • majarzeszow Re: Kolorowe tenisówki dla chłopca 25.04.12, 11:26
      www.crocs.pl/crocs-kids-hover-metallic-sneak/11680,pl_PL,pd.html?cid=53F&cgid=girls-footwear
      co prawda sa w kategorii girls, ale ja synkowi kupilam - rozmiar 34-35 w kolorze turkusowo zielonym. na zywo prezentuja sie super.
      tylko terazn ie ma zadnej promocji, darmowej wysylki i jakichs % na towarze, wiec slabo sie oplaca. ale buciki sa super !
      • zawsze-kikina Re: Kolorowe tenisówki dla chłopca 25.04.12, 11:40
        Befado ma świetne.Uwielbiam te w krateczkę.Co roku zaopatruję w nie syna.Stopa się w nich nie poci.
        • magma_pl Re: Kolorowe tenisówki dla chłopca 25.04.12, 12:31
          Ja swojemu w h&m takie kupiłam www.hm.com/pl/product/97219?article=97219-A#article=97219-C
          fajne do przedszkola bo bez sznurówek i kolorek turkusowy do większości letnich ubrań pasuje
    • clio_1 Reserved 26.04.12, 09:30
      kupiłam takie, bardzo fajne.
      • clio_1 Re: Reserved 26.04.12, 09:31
        www.reserved.com/pl/kids-collection/boy-110-134/shoes/S6539
        Dzięki za podpowiedzi smile
        • magata.d Re: Reserved 26.04.12, 10:34
          Czy Waszym dzieciom nie pocą się stópki w takich tenisówkach? Mój synek miał w zeszłym roku tenisówki z ccc (walky) i stopy były całe mokre. Nie wiem, czy to kiepskie tenisówki, czy mój syn tak ma i musimy w ogóle zrezygnować z tenisówek. Nie ukrywam, że na rower by sie przydały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka