jaku.b222
28.04.12, 12:16
tak przypadkowo podczytuję to forum ,widzę że znacie się w większości na allegro,byłbym wdzieczny za pomoc bo nie wiem już jak postąpić,opiszę sytuację może podpowiecie.Sprzedałem 2 koszulki chłopięce ,jestem dość nowy to po 4 dniach pytam kupującą (witam kiedy mogę spodziewać się wpłaty )i co dostaję za odpowiedż ku... od 4 dni masz pieniądze na koncie wysyłaj,trochę zgłupiałem sprawdzam nie ma piszę że nie ma ,kupująca masz i wysyłaj bo zaraz dostaniesz 2 negi że nie chcesz wysłać,po wymianie zdań dostaję 2 negatywy i 5 minut pózniej wpłatę przez PayU od kupujacej ,nosz kurcze napisałem do allegro negatywy usuneli następnego dnia bo przecież widza ze najpierw kłamstwa ,negi , potem wpłata,no myślę koniec sprawy wyślę mam z głowy.I niestety jestem zielony nie dodałem tej kupującej na CL i kupiła jeszcze 2 rzeczy i pisze żeby razem wysłać to piszę grzecznie proszę o wpłatę i 2 zł do kosztów wysyłki ,ona nic tylko że zawsze płaci że mnie załatwi itp i dalej nie wpłaca .Napisałem do allegro ,odpisali zeby czekać na wpłate i mogę nie wysyłać ,no ale to juz tydzień kupująca milczy list czeka ja tez czekam i co teraz jak wystawi mi negatywy to i tak allegro mi je unieważni,ale nie chcę problemów ,ta kupująca ma ze 20 negatywów kłótliwa i wredna co radzicie ? wysłać te 2 czy czekać na wpłatę za resztę ubranek ?