Dodaj do ulubionych

Monster hight- do znawczyń

05.05.12, 19:13
Czy wasze dziewczynki bawią się tymi lalkami? W jakim są wieku? Moja prawie 7latka zażyczyła sobie ją na dzień dziecka. Jaką wybrać? Aha, musi być wampirzyca z widocznymi kłami. Przeglądam je na allegro, prawie wchodzę do monitora a kłów nie widzę smile jakaś jedna miała kły, ale to była aukcja hulajnogi monster hight uncertain . dzięki za info
Obserwuj wątek
    • asia_i_p Re: Monster hight- do znawczyń 05.05.12, 20:19
      Google mówi, że wampirzycami są Draculaura i Goria - poszukaj tych.
    • neonatka Re: Monster hight- do znawczyń 05.05.12, 22:15
      Ta o którą prawdopodobnie chodzi córce to Draculaura: czarne włosy, ubranie różowo-czarne. Moja 6,5latka ma lalek MH 6 (Draculaura, Clawdeen, Ghulia, Lagoona, Frankie i Cleo)i są w ciągłym użytku: czesane, przebierane itd. Do tego ogląda filmiki z tymi lalkami - dostepne na Youtube po polsku. Jak kupowałam to dostępny był tylko jeden model każdej lalki, teraz jest kilka wersji: zwykła, szkolna, dyskotekowa, pidżamowa, plażowa...
      • oliwia244 Re: Monster hight- do znawczyń 05.05.12, 22:17
        to jakiś mega szał z tymi lalkami
        moje dziewczyny NA SZCZĘSCIE przeskoczyły na lego friends.
        a Twojej córce na pewno chodzi o dracule
        • sonia-3 Re: Monster hight- do znawczyń 05.05.12, 22:25
          Nie powiem o którą chodzi, bo nie mam pojęcia która to która, a córka (7 lat) śpi. Ale wiem, że dzieci bardzo lubią te lalki ( choć w sklepach wcale nie łatwo je dostać). Moja córka ma siedem i nadal pragnie następnych. Bawi się nimi często.
          • anyx27 Re: Monster hight- do znawczyń 06.05.12, 03:16
            To na pewno draculaura. Moja 7-latka ma ponad 10 - nie wiem dokładnie, straciłam rachubę wink Bawi sie nimi sama i z koleżankami, nosi codziennie inną lalkę do szkoły. To trwa już ponad pół roku... Nadal chce następne lalki, ale ja już wymiękam wink na szczęście ostatnio pojawiły się lego friends wink
    • mama_amelii Re: Monster hight- do znawczyń 06.05.12, 08:50
      Jestem pewna,że chodzi o Clawdeen Wolf-córkę wilkołaka.To jest najbardziej pożądana lalka przez dziewczynki.
      allegro.pl/listing.php/search?string=Clawdeen+Wolf&category=110014
      Moja córka ma niespełna 6 lat i już się bawi tymi lalkami,ale dlatego,ze ma starsze koleżanki po sąsiedzku i one jej pokazały,przynosiły.
      Ja miałam to szczęście,że kupowałam lalki,jeszcze przed tym bumem cenowymbig_grinSzok,żeby za taką lalkę zapłacić 150złsmile
      Ja kupowałam rok temu lalki główne po 56 zł w Selgossie,a te Pidżama party po 33,60.Kupiłam więcej wtedy,bo pomyślałam,że przed świętami podrożeją.Nie myślałam,żą aż taksmileTeraz moja córka ma 4 lalki,a 3 czekają na okazję(w tym jeden chłopak),albo jak będzie trochę starsza,bo w szkole znowu zacznie się szał.
      Ostatnio skorzystałam z promocji i w Realu kupiłam 5 szt po 64zł(nie dla siebie,ale miałam chętne siostrzenice,koleżankę do której córka szła na urodziny i czas,żeby tam pojechaćsmile)
      Córki wilkołaka nie widziałam od roku,bo znikają w 5 min.
      W życiu nie zapłaciłabym ponad 100zł za te lalki,wiedząc,żę kupowałam po 56zł i uważam,ze więcej nie sa warte(no ale czego nie robi się dla dzieckasmile)
      Taką raz widziałam za 89zł w Sellgrosie(kupiłam siostrzenicy na Gwiazdkę).Przyjrzyji się na usta,tam są kłysmile
      allegro.pl/monster-high-clawdeen-wolf-wysylka-od-reki-z-polsk-i2316616416.html
      Draculaura też ma kły,ale raczej obstawiam Wilkołaka Clawdeene.
      allegro.pl/monster-high-draculaura-upiorni-plazowicze-wys-0zl-i2295381627.html
      • mamaagula Re: Monster hight- do znawczyń 06.05.12, 17:36
        Dzięki dziewczyny. Kupimy Draculaure lub Clawdeen Wolf. Oczywiście córka chce obie big_grin
        • persa1 Re: Monster hight- do znawczyń 07.05.12, 10:58
          Wiecie moze czy gdzies oprocz allegro mozna kupic Toralei?
          Tak zeby przed dniem dziecka zdązyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka