nana2005 09.05.12, 22:49 czy warto je kupić? znalazłam dwa rodzaje: w smyku i na allegro. Możecie mi podpowiedzieć, które lepsze dla dziewczynki 7 lat roz. 31? a może zupełnie inne choć córka marzy o rolkach monster... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: rolki Monster high 10.05.12, 10:56 dla mnie mają za dużo plastiku... za sztywne moja córka również o nich marzyła (już jeździła na podstawwowej wersji Decathlonu), ale... nie ma szans - cena moim zdaniem nieadekwatna do jakości 2 dni temu na all. były za !!! 50zł w KupTeraz (2xużywane więc...) sporo też zalezy od umiejętności... nam potrzebne były nieco szybsze i kupiłyśmy poniższy model w innej wersji kolorystycznej www.decathlon.com.pl/PL/rolki-play5-pink-90377324/ 8latka potrafi je samodzilnie założyć, są częściowo miękkie i wygodne wydaje mi się, że skorupa plastikowa niekoniecznie będzie wygodna (podobnie jak z łyżwami) hm... osobiśxiwe nie kupiłabym, ale... zdania pewnie będą podzielone Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: rolki Monster high 10.05.12, 23:21 proponuję poczytać tu www.wrotkarstwo.pl/forum/viewforum.php?f=69 sama kupiłam dla córki badziew niestety, jestem teraz na etapie szukania używanych ale dobrej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś