Dodaj do ulubionych

suplement z zagranicy

14.05.12, 22:51
szukam taniego suplementu z pycnogenolem i niestety na allegro drozyzna. na amerykanskich stronach mozna kupic duzo taniej. znacie jakies wiarygodne sklepy online ? ile kosztuje clo przy zakupie suplementow. jestem zielona zawze zamawialam w granicach UE
Obserwuj wątek
    • mapewoj Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 08:42
      a nie mozesz kupić tutaj krajowego suplementu ?
      Do jakiejs kwoty mozna podciagnac to jako prezent. I nie ma potrzeby płacenia cła.
    • anel_ma Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 08:45
      www.fabrykazdrowia.pl/9162,pycnogenol-25-mg-tabletki-120-sztuk.html?gclid=CKGd08TYgbACFYXP3wodIjE1VQ
      a ten jest drogi? bo nie wiem, co to znaczy tani...
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 22:41
        jesli musisz spozyc dziennie minimum 150 mg to owszem jest drogi ... tak cie to dziwi ?
    • yaga7 Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 11:33
      Zobacz sobie tu: www.puritan.com/
      Ja tam kupuję suplementy, dochodzi bez cła.
      • arwena_11 Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 11:42
        Ja też mam produkty puritana. Jak zaczęłam liczyć ile tabletek powinnam zjeść kupionego w kraju suplementu, żeby miec taką dawkę ( i taką ilość ), jak z puritana, to wyszło mi 2-3 krotne przebicie.

Jaki ciebie interesuje? Bo coś mi zostało z ostatniej przesyłki ( moja mama zamawia ze swoimi znajomymi w jednej paczce, bo jak się więcej kupuje to taniej wychodzi, a i przesyłka się nie robi taka droga ). Tylko oni do Polski nei za bardzo chcą wysyłać. Nam wysłali raz, chyba przez pomyłkę, a potem już nie mogli się wycofaćsmile
        • yaga7 Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 12:35
          Mnie do Polski wysyłają bez problemów, a zamawiam od paru lat.
    • bri Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 12:20
      Ekstrakt z pine bark 95% - 99 zł za 250 gram tu:
      www.magicznyogrod.pl
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 22:43
        bralam juz to nawet mam kapsulkownice ale chce jeszcze sprobowac czystego pycnogenolu
        • bri Re: suplement z zagranicy 16.05.12, 09:57
          A czym to się różni? Pycnogenol to chyba po prostu taka nazwa handlowa wymyślona specjalnie po to, żeby móc drożej sprzedawać tani produkt niezorientowanym klientom.
    • rosapulchra-0 Re: suplement z zagranicy 15.05.12, 12:29
      www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1313&_nkw=pycnogenol&_sacat=See-All-Categoriesto?
      Odezwij się na priwa, o ile jesteś zainteresowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka