Dodaj do ulubionych

Torebka na codzień

20.05.12, 20:52
Bardzo was proszę o radę chciałabym kupić torebkę taką na co dzień do dzinsów bo w dresach nie chodzę ale taką na zakupy i do pracy nie za duża nie za mała nigdy nie umiałam kupić torebki a musze mieć nową ważne aby była prosta i funkcjonalna. Jeśli chodzi o cenę to tak do 150? Chyba coś kupię w tej cenie??
Obserwuj wątek
    • moni24_81 Re: Torebka na codzień 21.05.12, 14:24
      Ja mam taka i ja uwielbiam. Bardzo praktyczna. Polecam.

www.halens.pl/halens/moda_damska/akcesoria_i_dodatki/torebki/NEXT-Torebka__m446298.html
      • dagusia_29 Re: Torebka na codzień 21.05.12, 19:20
        Bardzo fajna. Pewnie w sklepie nie zwróciłabym na nią uwagi ale zdjęcie wygląda efektownie. Dzięki.m
        • leigh4 Re: Torebka na codzień 22.05.12, 10:44
          Prosta to ona nie jestwink Zalezy gdzie pracujesz, ale to raczej torebka na "po pracy".
          Oczywiście, że w tej cenie znajdziesz fajna torebkę. Napisz w jakim ma być stylu, do jakich ubrań pasować, a właściwie do jakiego stylu. Nie wiem jak ubierasz sie do pracy, czy obowiązuje Cie dress code biurowy, i jaki masz styl ubierania się , co Ci sie podoba. łatwiej bedzie czegos konkretnego poszukać.
          • dagusia_29 Re: Torebka na codzień 22.05.12, 12:13
            Masz racje prosta nie jest. Ja chodzę ubrana bardzo prosto i wygodnie. Raczej buty wygodne żadne obcasy ale nie adidasy. Ciężko mi opisać mój styl po prostu prosty i wygodny. rzeczy przeważnie gładkie.
            Dagusieńka
            ...bo kiedy rozum śpi budzą się demony...
            • mmala6 Re: Torebka na codzień 22.05.12, 12:44
              oj ta torebunia z Nexta trochę przekombinowanawink do jednolitej letniej sukienki ok ale tak na codzień jej nie widzę.
              Ktoś kiedyś linkował bardzo fajne listonoszki Kazar, z tych 'prostych'wink
    • beakarp Re: Torebka na codzień 22.05.12, 17:56
      Ja tam kocham torby z Tchibosmile Nieprzekombinowane, praktyczne i wygodne....no i jakość całkiem przyzwoita
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka