Dodaj do ulubionych

byłam rano w Lidlu :)

21.05.12, 09:50
po monster trucki hot wheels, dobrze że pojechałam rano, przypadkowo byłam druga w sklepie po kasjerce wink hot wheelsów było aż 8 szt. na cały sklep, po jednym każdego rodzaju smile piaskownice aż 2, kuchenki 2, gry z 12 szt., auta super truck wadera - po jednym z każdego z gazetki... trampoliny nie widziałam, zastanawiam się czy im się opłaca naprawdę drukować tle gazetek z ofertami (makulatury tak naprawdę...) jeśli towar jest w ilości minimalnej?
Obserwuj wątek
    • anicaf Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 09:57
      Ciekawe skąd jesteś? Bo u nas w Brodnicy - kujawsko-pomorskie.
      Wszystko jeszcze leżało o godz.9. Albo z twojego Lidla pracownicy nie wyłożyli i sami kupili, albo mają nierówne zatowarowanie.
      • magda-lenka78 Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 09:59
        byłam w Katowicach
        • magda-lenka78 Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 10:00
          Brodnica ładne miasto, swego czasu sporo tam jeździłam smile
          • jorn1 Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 10:22
            W Warszawie na Ursynowie po 9 lezalo wszystko z gazetki ( tylko trampoliny nie widzialam ale tez jej nie szukalam ) zainteresowanie nieszczegolne.
    • mama_amelii Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 10:33
      Mieszkam obok Lidla i u nas w Białymstoku wszystkiego pełno.Zainteresowania nie masmile
      Kupiłam 1,5 rocznej córeczce bańki mydlane ze zwierzątkami.
    • 1monia4 Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 10:43
      Wydaje mi sie ,że gazetki drukowane sa centralnie.A od kierowników sklepu zalezy jak zatowaruje sklep
    • 77iwona Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 11:05
      U nas na księca W-wa ok 9 była jedna kuchnia i jeszcze sporo autek różnych. Ja kupiłam dla córki 4,5 roku projektorek.
      • monia111175 Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 13:32
        a powiedzcie co ten projektorek robi??????
        u mnie w lidlu ich od zatrzesienia
    • listopadowka2008bis Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 11:23
      w moim lidlu bylo sporo towaru jak pojechalam rano, ale sukcesywnie schodzi. Sadze, ze popoludniu juz nie bedzie zadnego lego,hot wheelsow, rowerow i tablic, bo jak tam zajechalam drugi raz przed chwila, to juz sie robilo 'golo' na polkach. Mnie to nie dziwi, bo lidle sa zazwyczaj w takich miejscach, gdzie mieszka mnostwo ludzi dookola, wiec byloby nieprawidlowoscia, gdyby zabawki nie znikaly smile
      sama kupilam przedostatni rowerek (podobno na sklep mieli 10 sztuk), a bylo to przed godz.10 smile
    • natalek79 Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 11:38
      akuratnie super truck wadera to żadna okazja, za 59,99 kupowałam w zwykłym zabawkowym w galerii jeden z modeli. A po zakupie i rozpakowaniu stwierdziłam, że obecny wader to nie to samo to niegdyś. Tworzywo cieńsze, dużo gorsze jakościowo. Starszemu synowi (teraz 8 lat) kupowałam sporo zabawek tej firmy, córka też miała jakiś domek dla lalek, trzymały się świetnie i najmłodszy ciągle używa i nikt by nie powiedział, że tyle lat może zabawka mieć i być nie zniszczona, kolory nie wyblakłe i wogóle. A już te zakupione w Niemczech, to wogóle nie ma co dyskutować o jakości i wykonaniu...Chyba po prostu teraz made in china robi swoje, zwłaszcza że cena jest teraz wadera przystępna, a kiedyś na tle innych firm były to droższe zabawki. Nie wiem czy inni też zauważyli tą różnicę, czy ja jakaś kapryśna jestem wink
      • gargamelja Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 12:42
        Zgadzam się z Tobą. Dodam jeszcze, że sprawdzałam ceny lego 5763 i 7050 i na allegro, z przesyłką wychodzi parę groszy taniej, a nie muszę jechać specjalnie do sklepu i jeszcze się denerwować, że już nie ma. Z lidlem jestem trohę pogniewana od momentu kiedy kupiłam zepsute płetwy w tamatym roku, a wymienić nie było już na co i leginsy z wadą fabryczną, też nie było na co wymienić bo wzystkie rozpakowane przez pracownika taką miały. Wada może nie była duża, bo tak jakby opuszczone oczko w splocie górnej części, ale była.
        • syka7 Re: gargamelja 21.05.12, 22:33
          Zgadzam się z tobą sprawdziłam wszystkie cenny gazetka lidl z allegro i z przesyłką wychodziła ta sama cena nie raz mniej , 1 rzecz tylko 0,30gr więcej więc żadna rewelacja żeby szaleć. Ja najczęściej oddaje rzeczy ja nie pasują tego samego dnia bo tak tylko u nas można.
          gargamelja napisała:

> Zgadzam się z Tobą. Dodam jeszcze, że sprawdzałam ceny lego 5763 i 7050 i na al
          > legro, z przesyłką wychodzi parę groszy taniej, a nie muszę jechać specjalnie d
          > o sklepu i jeszcze się denerwować, że już nie ma. Z lidlem jestem trohę pogniew
          > ana od momentu kiedy kupiłam zepsute płetwy w tamatym roku, a wymienić nie było
          > już na co i leginsy z wadą fabryczną, też nie było na co wymienić bo wzystkie
          > rozpakowane przez pracownika taką miały. Wada może nie była duża, bo tak jakby
          > opuszczone oczko w splocie górnej części, ale była.
    • bbkk Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 14:09
      nawet jak nie ma juz towaru z gazetki to często ludzie kupią coś przy okazji
    • kornnella Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 15:21
      Wróciłam właśnie z Lidla pojechałam po huśtawkę, ale w końcu jej nie kupiłam. Towaru masa wszystko co z gazetki jest i jak na poniedziałek nikt się nawet nie interesuje. Rowerki leżały w ilości 10 jak nie więcej. Lego w komplecie. Hot Wheelsy monster truck i autoskładaki tez, jedynie tory zostały jakieś 2 szt. Oprócz tego barbie w ilości cała masa, jakieś dywaniki, bańki i inne.

• listopadowka2008bis Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 18:53
        Czyli co lidl to obyczaj smile))
        • mamaaoli Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 20:04
          U nas też szału dziś nie było.
    • katka761 Re: byłam rano w Lidlu :) 21.05.12, 20:57
      u mnie konsole zeszły b.szybko - było wyłożonych 12szt., lego i duplo i 4+ ludzie brali - ale było ich dość sporo wyłożonych. rowerki nie wzbudzały zainteresowania.
      • magda-lenka78 Re: byłam rano w Lidlu :) 22.05.12, 01:42
        rowerki nie wzbudzały zainteresowania bo w zeszłym roku też był w ofercie i pamiętam ze zostały na tym forum skrytykowane...
        cenowo na ten "dzień dziecka" to szału w Lidlu nie ma - fakt. za to lody - piłki chłopakom smakowały wink
        • blizniaki14 Re: byłam rano w Lidlu :) 22.05.12, 08:54
          U nas jeszcze dziś rano było wszystko smile
          tak tylko z ciekawości zerknęłam, bo prezenty już mam dawno
    • mama-tyma bananowa łódeczka Polly Pocet 22.05.12, 11:08
      Jeśli kogoś interesuje to taki zestaw z lidla za 39,99zł, będzie od jutra w Careffour za 19,99 zł, wiec za połowę tej ceny!
      • antyka Re: bananowa łódeczka Polly Pocet 22.05.12, 13:13
        Ja bylam wczoraj w Lidlu przy Hynka - byly hustawki, liny, szczudla, klocki lego i konsole. Cala chmara wszystkiego, tlumow nie widzialam, wiec pewnie dzisiaj jeszcze tez wszystko jest.
        • ap77 Re: bananowa łódeczka Polly Pocet 22.05.12, 21:36
          bylam dzis z Lidlu (ja tam kupuje ananasy swieze i jestem raz w tygodniu)-te rzeczy o ktorych piszecie byly (Warszawa Mlociny), nawet nie wiedzialam, ze jakis szal jest na nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka